XTCgr Ιούνιος 2, 2005 #7281 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 θα ρωτήσω και αν είναι θα ποστάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 2, 2005 #7282 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr θα ρωτήσω και αν είναι θα ποστάρω Τhanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 2, 2005 #7283 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Το swift code ακι το IBAN σε εναν λογαριασμο τραπεζης τι ακριβως κανουν?ποιος ο ρολος τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 2, 2005 #7284 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Γίνετε να έχω γραμή 384 απο οτέ και να μπώ με κάρτα 256??? (για Dsl μιλάω) Αυτο διότι θα λύξει η φορνετ τώρα τον ιούνιο και για τον ιούλιο θέλω 1 μήνα μόνο μήν πληρώσω όλο το 3μηνο έτσι... (ασε που δεν έχω και λεφτά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 2, 2005 Author #7285 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Γίνετε να έχω γραμή 384 απο οτέ και να μπώ με κάρτα 256??? (για Dsl μιλάω) Αυτο διότι θα λύξει η φορνετ τώρα τον ιούνιο και για τον ιούλιο θέλω 1 μήνα μόνο μήν πληρώσω όλο το 3μηνο έτσι... (ασε που δεν έχω και λεφτά ) Γινεται. Στον ΟΤΕ αλλωστε δεν υπαρχει χρεωση για γραμμη 256. Η ελαχιστη που πληρωνεις ειναι 384. Οποτε ειτε εχεις 256 απο τον ISP ειτε 384, ο ΟΤΕ παιρνει τα λεφτα του παγιου για την 384. Η Forthnet εχει αν δεν κανω λαθος νετκαρτα στα 20 για 2 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 3, 2005 #7286 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 22:16] μονο αν το κοστος κατασκευης του συγκεκριμενου επεξεργαστη σε σχεση με τους ντεσκτοπ Ρ4 εχει τεραστια διαφορα γι αυτους δικαιολογειται αυτη η τακτικη..............διαφορετικα ειναι ΠΟΛΥ :fist::fist::fist::fist::fist: και ομως!παρα την L2 των 2ΜΒ ο Dothan εχει μικροτερo Die (περιπου 80μμ^2) μικροτερο δλδ και απο του prescott 5*0(με 1MB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 3, 2005 #7287 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480Η Forthnet εχει αν δεν κανω λαθος νετκαρτα στα 20 για 2 μηνες. 20 2 μήνες!!! :-O Πρέπει να το ψάξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2005 #7288 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Το swift code ακι το IBAN σε εναν λογαριασμο τραπεζης τι ακριβως κανουν?ποιος ο ρολος τους? IBAN....International Banking Account Number Ειναι ο αριθμος του λογαριασμου, απλα προσθετουν αλλα 6-8 νουμερα που δηλωνουν χωρα και υποκαταστημα της τραπεζας.Swift Code[b/]Ειναι ο κωδικος της Τραπεζας (διαφορετικο με τα αρχικα νουμερα του ΙΒΑΝ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 3, 2005 #7289 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Moνο λιγοι τον ειδαν.... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #7290 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Moνο λιγοι τον ειδαν.... :inlove: αν μπορεις δες το thead σου για το Mini Watercooling Box . εχω μια μικρι απορια αν μπορεις help me. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 3, 2005 #7291 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 μεχρι 45 μοιρες που δοκιμασα ηταν οκ αλλα πηγαινε και παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 3, 2005 #7292 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 http://www.anothersite.co.uk/forum/showthread.php?t=19864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #7293 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen μεχρι 45 μοιρες που δοκιμασα ηταν οκ αλλα πηγαινε και παραπανω. 45 μιρες σε ποση αποσταση???βασικα για να καταλαβεις............το τροφοδοτικο απεχει 4,5 εκατοστα απο την οροφη.και απο την οροφη θα μπουν μεσα τα 2 ρακορ του ψυγειου. επομενος θα πρεπει να κανουν μια καμπιλη για να το αποφυγουν........ και να κατεβουν προς τα κατο.(η καμπιλη μπορει να γινει μεσα σε 2,5εκατοστα που ειναι πιο μεσα τα ρακορ.τι λες με περνει η οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 3, 2005 #7294 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 πολλα θα.... Παρτο και με ενα κομματακι δοκιμασε το. Τωρα χωρις να το εχω δει και χωρις να το πιανω δεν μπορω να σου πω τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 3, 2005 #7295 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 εχω μια απορια το nforse standalone kit 6.53 τι ειναι;πρεπει να το περασουμε και μεις που εχουμε nforse4; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #7296 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen πολλα θα.... Παρτο και με ενα κομματακι δοκιμασε το. Τωρα χωρις να το εχω δει και χωρις να το πιανω δεν μπορω να σου πω τιποτα. ok boss.να σε πω οι σολινες με το σπιρομα μεσα προσφερουν κατι παραπανο???οι tygon θεορουντε ελαστικοι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 3, 2005 #7297 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos IBAN....International Banking Account Number Ειναι ο αριθμος του λογαριασμου, απλα προσθετουν αλλα 6-8 νουμερα που δηλωνουν χωρα και υποκαταστημα της τραπεζας. Swift Code[b/] Ειναι ο κωδικος της Τραπεζας (διαφορετικο με τα αρχικα νουμερα του ΙΒΑΝ) και το BIC???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 3, 2005 #7298 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από def εχω μια απορια το nforse standalone kit 6.53 τι ειναι;πρεπει να το περασουμε και μεις που εχουμε nforse4; The Unified Driver supports all nForce platform processors. It contains support for all nForce components in a single driver download and installation, making it simple to upgrade to the latest nForce drivers. WHQL certified kit for nForce, nForce2, and nForce3. Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ok boss.να σε πω οι σολινες με το σπιρομα μεσα προσφερουν κατι παραπανο???οι tygon θεορουντε ελαστικοι??? oi tygon ειναι ελαστικοι.....τα coolsleeves(σωληνες με σπιρομα)ειναι λιγο ακομα πιο ελαστικοι....αν δεν κανω λαθος πολλοι τα βαζανε και εξω απο τα tygon παλαιοτερα....ή λεω βλακειες?Κοιταχτε τι εχω.....χαχαχαχα..! http://kevan.org/brain.cgi?GoriLLakoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurander Ιούνιος 3, 2005 #7299 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Εχω μια απορια αφου λεμε ο,τι θελουμε εδω:Ποσο θα φτασω?http://kevan.org/brain.cgi?eurander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #7300 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιληςoi tygon ειναι ελαστικοι.....τα coolsleeves(σωληνες με σπιρομα)ειναι λιγο ακομα πιο ελαστικοι....αν δεν κανω λαθος πολλοι τα βαζανε και εξω απο τα tygon παλαιοτερα....ή λεω βλακειες? ασικα αυτα που λες ειναι τα coolsleeves απο το hac. και μπενουν εξω απο τους σολινες και ειναι uv0reactive αυτο που λεω εγω ειναι κατι μεταλικα ελασματα μεσα στους σολινες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.