Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

εσύ δε θά πρεπε να διαβάζεις?? :whistling

τσου....γραφω το σαββατο προγραμματισμο...

αλλα ετσι οπως τα χω κανει...δεν χρειαζεται να διαβασω αλλο....:hehe: :hehe: :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 20:25]

http://www.nnm.ru/filez/crazy-frog.swf <<<<<πολύ καλό - oι dial up users να κάνουν υπομονή~!

αψογοοοοοοοοοοοοοοο...........τρομερο γελιο παιδια.......αξιζει η υπομονη:worship: :T: :worship:

Αρχική απάντηση από Samael

αψογοοοοοοοοοοοοοοο...........τρομερο γελιο παιδια.......αξιζει η υπομονη:worship: :T: :worship:

Ok Farma,αλλα μη ποσταρεις με το nick μου :p

Σήμερα στο σόι μπήκε ένας MAC G5 αλλά πρέπει να περιμένω τον αδερό μου να έρθει Ηράκλειο επειδή δικό του είναι το μηχάνημα... Παρόλο που είμαι υποστηρικτής των PC, ανυπομονώ να παίξω λίγο με το μηχάνημα... :devil: :p

μοιράζεστε και την οδοντόβουρτσα πιτσουνάκια μου;

(μ΄αρέσει που λες και μεγάλα λόγια βρε μπάμια του κάμπου!)

:p

:boxed::hmm: :fist: :fist: :slap: :slap: :slap:

Αρχική απάντηση από spc

μοιράζεστε και την οδοντόβουρτσα πιτσουνάκια μου;

(μ΄αρέσει που λες και μεγάλα λόγια βρε μπάμια του κάμπου!)

:p

Μετρα τα λογια σου παλιοTransexual !!! :whip:

Αρχική απάντηση από SlotKiller

:boxed:

Απλα ημουνα σπιτι του κ δεν εκανα log out :p

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Το καταλαβα! Παραλιγο να μου τυχει και μενα!

Φτηνα τη γλυτωσες,ρεζιλη θα γινοσουνα :hehe:

Ποιο μ@λ@κισμενη εταιρεια απο την intel δεν υπαρχει. Ειναι δυνατον να εχει τετοιο chip και να το κραταει για φορητα και αηδιες?? Δεν μπορει κατι αλλο θα παιζει...

1,86@2,510@1,46vcore βγαζω 28,612 pi και τρεχω prime 40 λεπτα μεχρι τωρα χωρις ανεμηστηρα στον επεξεργαστη.... Θερμοκρασιες 56-58.

Τι να πω δεν ξερω...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 22:05]

Ποιο μ@λ@κισμενη εταιρεια απο την intel δεν υπαρχει. Ειναι δυνατον να εχει τετοιο chip και να το κραταει για φορητα και αηδιες?? Δεν μπορει κατι αλλο θα παιζει...

1,86@2,510@1,46vcore βγαζω 28,612 pi και τρεχω prime 40 λεπτα μεχρι τωρα χωρις ανεμηστηρα στον επεξεργαστη.... Θερμοκρασιες 56-58.

Τι να πω δεν ξερω...

......ήταν να μην πέσει στα χέρια σου.........:confused:

Τι να πω δεν ξερω...

Πέσ'τα ρε. Έχει κολλήσει με τους Ρ4....

Αρχική απάντηση από unseen

Τι να πω δεν ξερω...

:eek:

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πέσ'τα ρε. Έχει κολλήσει με τους Ρ4....

Ρε έχουν HT τι άλλο θέλετε???:tongue:

Τι να πω δεν ξερω...

μονο αν το κοστος κατασκευης του συγκεκριμενου επεξεργαστη σε σχεση με τους ντεσκτοπ Ρ4 εχει τεραστια διαφορα γι αυτους δικαιολογειται αυτη η τακτικη..............διαφορετικα ειναι ΠΟΛΥ :fist::fist::fist::fist::fist:

μου τη δινει που παντα στενοχωριεμαι για την καθε μ@λ@κι@ που μου γινεται,μου τη δινει που η πουτ@ν@ η ζωη πρεπει να ειναι τοσο σκληρη κ καθε φορα να με κανει να ποναω,που παντα μου τα φερνει ολα αναποδα κ εγω πρεπει να εχω τη δυναμη να τα διορθωσω.

μου ειπανε οτι εγω ειμαι υπευθυνος για οτι μου συμβαινει,κ ρωταω καποια ατομα που εχουν σοβαρη αρρωστια ειναι υπευθυνοι οι ιδιοι γι αυτο?η απαντηση ειναι ο χρονος λενε... οταν ομως ο χρονος περνα κ συ πονας πιο πολυ?μου τη δινει που ολοι οι ξερολες ξεπουνε που στο κατω κατω δεν ξερουν τι τους γινεται... .

@Tanner: Δες τη sig μου... Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να ξέρεις να ξεπερνάς τους πόνους σου... Στην αρχή πονάει πολύ αλλά άμα καταφέρεις μια φορά και ξεπεράσεις τον πόνο, μετά είσαι cool! Από τη μικρή εμπειρία που έχω από τη ζωή, έχω καταλάβει πως πράγματα για τα οποία στεναχωριόμαστε πολύ, καμιά φορά δεν αξίζουν και τόσο και απλά πρέπει να προχωράμε μπροστά γιατί άμα μείνουμε πίσω, το χάσαμε το παιχνίδι... Κουράγιο man ό,τι και να έγινε! :T::)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.