Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εχω Χ2 στα 4GHz με αερα!! 4 ο καθενας ετσι? Μη βγει κανας "κακοβουλος" και μου πει για 2+2....

Υ.Γ. Επιτελους ενας σοβαρος ανθρωπος! Επιστημονας με τα ... ουλα του!! Μπραβο στα "κεφαλια" του φορουμ. Ειχα αρχισει να απελπιζομαι....

Σωτος Rulezzzzzzz :inlove:

Υ.Γ.2 και ... Doom ( :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ) rulezzzz βεβαιως βεβαιως

post-1498-1416071971,6732_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από SLN

Εχω Χ2 στα 4GHz με αερα!! 4 ο καθενας ετσι? Μη βγει κανας "κακοβουλος" και μου πει για 2+2....

Υ.Γ. Επιτελους ενας σοβαρος ανθρωπος! Επιστημονας με τα ... ουλα του!! Μπραβο στα "κεφαλια" του φορουμ. Ειχα αρχισει να απελπιζομαι....

Υ.Γ.2 και ... Doom ( :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ) rulezzzz βεβαιως βεβαιως

καλα οκ...και το παιζεις και φιλος.....για μενα τιποτα εεεε?δεν θελω να σε ξερω...μην ξαναρθεις ποτε να με παρεις απο το σπιτι....τερμα τα ''παιχνιδια' μαζι μου...τερμα ολα...να πας παλι σε εκεινον...τον αθλιο....

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:26]

ου να μου χαθείς... :tongue:

Y.Γ.: Τελευταία spamάρω λίγο ή μου φαίνεται;;;;; :innocent:

ατελειωτα λεμε..

μαζι με το συντροφο spc, το εχετε κανει τεχνη.

σορρυ κι όλας αλλά πως τα υπολογίζετε??? μετράτε 1-1?

γιατι νομιζεις μπαινουν συνεχεια καινουργιοι Moderators; ο ενας ειναι παντα καβατζωμενος να μετραει τα ποστ. συνηθως ειναι ο αστρος, επειδη ειναι ο πιο μικρος και δεν του κολλαμε ενσυμα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:34]

καλα οκ...και το παιζεις και φιλος.....για μενα τιποτα εεεε?δεν θελω να σε ξερω...μην ξαναρθεις ποτε να με παρεις απο το σπιτι....τερμα τα ''παιχνιδια' μαζι μου...τερμα ολα...να πας παλι σε εκεινον...τον αθλιο....

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ρε μη λες τετοιες μλκ κι εισαι και .... ανηλικος και θα ερθουνε να με μαζεψουνε....

Μην κοιτας τον deseri και τον XTC που τους χουφτωνα και δεν λεγανε τιποτα... Αυτοι ηταν συνηθισμενοι και "εμπειροι". Εδω παιζουνε αλλα πραγματα στη μεση....

Αρχική απάντηση από SLN

''Εδω παιζουνε αλλα πραγματα στη μεση....''

μα αυτο μ'αρεσει....στη μεση.....;p.....

σε 10 μηνες που γινομαι 18 θα με παιζετε και εμενα?:(

Αρχική απάντηση από SLN

χημεία: connecting people :D

ρε, εμείς οι χημικοί είμαστε one of a kind :p

ps στη φωτό δεν είμαι εγώ, ο kevin mitnick είναι :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μα αυτο μ'αρεσει....στη μεση.....;p.....

σε 10 μηνες που γινομαι 18 θα με παιζετε και εμενα?:(

θα το "γυρίσεις" σε 10 μήνες?

Αρχική απάντηση από sotiris

oxi....απλα οποτε παιζουμε με τα παιδια θα ειναι νομιμο και δεν θα εχουν το αγχος μην τους πιασουν.....:p

Αρχική απάντηση από sotiris

μετά από τα εντατικά μαθήματα τον τελευταίο καιρό από τον παππού-SLN, απλώς το beta θα γίνει official :p

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε μη λες τετοιες μλκ κι εισαι και .... ανηλικος και θα ερθουνε να με μαζεψουνε....

Μπα; Ανακαλύψαμε τα όρια του SLN; Απογοήτευση...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@38-45: Sorry... :o όταν σπαμάρω λέγετέ μου το Pleaze... :o

Και εμένα σας παρακαλώ μία από τα ίδια.

Προτείνω μάλιστα να αναθέσετε συγκεκριμένο mod για την πάρτη μου (δεν θα έλεγα όχι στον σύντροφο Cherry). Εκτός από το να μου υπενθυμίζει πότε spamάρω, να έρχεται σπίτι να πλένει κανά πιάτο και να βάζει κανένα πλυντήριο.

Μην μασάς βρε Μάκη στην τρομοκρατία!

Θα spamάρουμε όσο και όποτε θέλουμε!

:p

Αρχική απάντηση από spc

μετά από τα εντατικά μαθήματα τον τελευταίο καιρό από τον παππού-SLN, απλώς το beta θα γίνει official :p

χαχαχαχα...καλως τον...ευτυχως που εισαι κ εσυ και επιασες το υπονοουμενο......

''θα ερθουν να με μαζεψουν''----->''γιατι εισαι ανηλικος'' aka περισσοτερη δυναμη,αντοχη κτλ κτλ κτλ..... ........την δουλεια μου κανω...

i like to act as a zigolo...την δουλεια μου κανω απλα...

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:47]

ps στη φωτό δεν είμαι εγώ, ο kevin mitnick είναι :p

Δεν ειπε κανεις το αναποδο, απλα δεν ειχα καμμια φωτο σου να βαλω πανω απο τον Kevin

:p

Παντως μην στεναχωριεσαι αν σε μπερδευουν με το αβαταρ... Κι εγω το παθαινω συχνα... :D :D

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:54]

Απλα σε καποιες περιπτωσεις ειναι πρεπον και προβλεομενο να μην το "φωναζουμε". Να μενει "μεταξυ μας"...

Σωστοστ??? ;)

Χε χε γραψτε στο Google τη λεξη failure και δειτε τι θα βγαλει πρωτο πρωτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.