GoriLLakoS Ιούνιος 1, 2005 #7161 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma :whistling ρε.....μου ξηγηθηκες ανανδρα...θα σε φτιαξω εγω.....θα στο κρταταω αυτο...
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #7162 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def μπορει κανεις να μου πει ενα τροπο ωστε να μπορω να παρουσιασω τα χαραχτηριστικα του pc;υποψην δεν εχω ιντερνετ σπιτι και πηγαινω σε ενα μαγαζι.πως μπορει να γινει; τι εννοείς??
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 #7163 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:53] μπορει κανεις να μου πει ενα τροπο ωστε μα μπορω να παρουσιασω τα χαραχτηριστικα του pc;υποψην δεν εχω ιντερνετ σπιτι και πηγαινω σε ενα μαγαζι.πως μπορει να γινει; θα παρεις μια ψηφιακη με μεγαλη μνημη......θα πας σπιτι και θα κανεις το κουτι χιλια κομματια.μετα θα παρεις ενα ενα κομματι και θα το φωτογραφιζεις.αφου τελειωσεις πηγαινε στο μαγαζι που εχεις ιντερνετ συνδεσε την ψηφιακη και ποσταρε μας ολες τις φωτογραφιες
astrolabos Ιούνιος 1, 2005 #7164 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:50] μεταλλασεσαι σιγα σιγα ε? Kαι εγώ όπως και οι άλλοι σιγά σιγά...
def Ιούνιος 1, 2005 #7165 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris τι εννοείς?? εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω
unseen Ιούνιος 1, 2005 #7166 Ιούνιος 1, 2005 ελα ρε def ξεκολλα... ασχολησε με τον καθενα.@billy για το multi. (Για παραπανω δεν επαιζαν λεφτα)
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 #7167 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:01] εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:58] θα παρεις μια ψηφιακη με μεγαλη μνημη......θα πας σπιτι και θα κανεις το κουτι χιλια κομματια.μετα θα παρεις ενα ενα κομματι και θα το φωτογραφιζεις.αφου τελειωσεις πηγαινε στο μαγαζι που εχεις ιντερνετ συνδεσε την ψηφιακη και ποσταρε μας ολες τις φωτογραφιες εγω για πλακα το ειπα στην αρχη αλλα μαλλον ειναι σωστο
GoriLLakoS Ιούνιος 1, 2005 #7168 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω cpu-z
def Ιούνιος 1, 2005 #7169 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma θα παρεις μια ψηφιακη με μεγαλη μνημη......θα πας σπιτι και θα κανεις το κουτι χιλια κομματια.μετα θα παρεις ενα ενα κομματι και θα το φωτογραφιζεις.αφου τελειωσεις πηγαινε στο μαγαζι που εχεις ιντερνετ συνδεσε την ψηφιακη και ποσταρε μας ολες τις φωτογραφιες και δεν ειναι για γελια.αν εσενα σου αρεσει να σε προσβαλουν εγω δεν το ανεχομαι φιλε μου γιατι δεν τους εδωσα το δικαιωμα και τηρω τους ορους του φορουμ.παντα φιλικα Λευτερης:flower: :flower:
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #7170 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω έλα ρε συ τώρα, ποιος ο λόγος να αμφιβάλλει? γιατί δεν ποστάρεις φωτό από το cpu-z που σου βγάζει? μαζί με π.χ. ένα super pi:) EDIT: και για την gpu σου μια σειρά από benches 3dmark01, 03, 05 είναι η καλύτερη απόδειξη ( + με τη διακύμανση που έχουν σε διάφορες συχνότητες )
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2005 #7171 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma :whistling ’μα είσουν η τύπισα του avatar πολύ ευχαρίστως να σου έγλειφα κι εγώ τις πατούσες... :hehe: Y.Γ.: Ελπ΄ζω να μη διαβάζει η δικιά μου και γίνουμε κουβάρια...
mauros Ιούνιος 1, 2005 #7173 Ιούνιος 1, 2005 απο το section tools κατέβασε το everest τράβα screenshot,αποθήκευσέ τα ως jpg,πάρτα σε cd και πόσταρέ τα,και αμέσως θα σε αφήσουν ήσυχο αυτοί που σε διαβάλλουν
def Ιούνιος 1, 2005 #7174 Ιούνιος 1, 2005 πως θα το κανω αυτο ρε Σωτηρη den exv cyfiakh kai oyte internet σπιτι,οταν γραφτηκα στο φορουμ ειδα οτι οντος ειναι πολυ ενδιαφερον και με πολλα παιδια απο σε με πολλες γνωσεις,απο την ημερα που γραφτηκα καπιοι με φερονται με ειρωνια και το χειροτερο με αποκαλουν ψευτη,ειναι το μονο πραγμα που απεχθανομαι
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 #7175 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:02] και δεν ειναι για γελια.αν εσενα σου αρεσει να σε προσβαλουν εγω δεν το ανεχομαι φιλε μου γιατι δεν τους εδωσα το δικαιωμα και τηρω τους ορους του φορουμ.παντα φιλικα Λευτερης:flower: :flower: δεν ειδα κανεναν να σε προσβαλει αμφισβητοντας οτι εχεις το μηχανημα που λες οτι εχεις. αρα προς τι ο θυμος σου?εκτος και αν σου ειπαν τιποτα εκτος θρεντ.....μεσα στα θρεντ δεν ειδα κατι προσβλητικο:wassat:
Zarras Ιούνιος 1, 2005 #7176 Ιούνιος 1, 2005 Ωρε... τι λες..! αστους να πιστευουν οτι θελουνε!!! δηλαδη αν ο φλουφλης δε πιστευει οτι εχεις fx... εσυ δηλαδη τι να κανεις? να τον βγαλεις και να του τον φορεσεις καπελο για να τον πεισεις? μη δινεις σημασια ωρε... δεν εισαι εδω για να αποδειξεις, τπτ σε κανεναν... το κεφι σου κανεις
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #7177 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def πως θα το κανω αυτο ρε Σωτηρη den exv cyfiakh kai oyte internet σπιτι,οταν γραφτηκα στο φορουμ ειδα οτι οντος ειναι πολυ ενδιαφερον και με πολλα παιδια απο σε με πολλες γνωσεις,απο την ημερα που γραφτηκα καπιοι με φερονται με ειρωνια και το χειροτερο με αποκαλουν ψευτη,ειναι το μονο πραγμα που απεχθανομαι χαλαρά :flower: όλοι εδώ έχουμε πράγματα που ξέρουμε και δεν ξέρουμε, και προσπαθούμε να μαθαίνουμε και να μην ειρωνευόμαστε τους άλλους έτσι δεν είναι παιδιά?? όταν λέω φωτο, εννοώ screenshot, π.χ. πατάς prt screen και μετά επικόλληση στο paint, κόβεις το ενδιαφέρον κομμάτι (προσέχοντας τις διαστάσεις να μην ξεπερνούν τη διάσταση 550*750) και το επικολλάς σε μια νέα εικόνα, αποθηκεύοντάς την ως jpeg. απο κει και μετά, τα γράφεις σε cd - δισκέτα - usb flash και τα πας στον υπολογιστή με το internet;) (όπως σου λέει κι ο arapis δηλαδή). EDIT: Αρχική απάντηση από Zarras Ωρε... τι λες..! αστους να πιστευουν οτι θελουνε!!! δηλαδη αν ο φλουφλης δε πιστευει οτι εχεις fx... εσυ δηλαδη τι να κανεις? να τον βγαλεις και να του τον φορεσεις καπελο για να τον πεισεις? μη δινεις σημασια ωρε... δεν εισαι εδω για να αποδειξεις, τπτ σε κανεναν... το κεφι σου κανεις άκου και το zarra όμως δεν αξίζει να ασχολείσαι με παιδιαρίστικα πράγματα (έχω fx, δεν έχεις fx, έχω, θα το πω στον μπαμπά μου και τέτοια). για σένα τον έχεις, για να τον χαίρεσαι
PGM Ιούνιος 1, 2005 #7178 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:07] Ωρε... τι λες..! αστους να πιστευουν οτι θελουνε!!! δηλαδη αν ο φλουφλης δε πιστευει οτι εχεις fx... εσυ δηλαδη τι να κανεις? να τον βγαλεις και να του τον φορεσεις καπελο για να τον πεισεις? μη δινεις σημασια ωρε... δεν εισαι εδω για να αποδειξεις, τπτ σε κανεναν... το κεφι σου κανεις .............. Πολυ σωστος....
astrolabos Ιούνιος 1, 2005 #7180 Ιούνιος 1, 2005 1. ea6gka 426 -------------------------------------- 2. Makis Hourdakis 372 3. spc 345 4. Samael 257 5. RootX 248 6. SLN 246 7. paschalia 237 8. greekfragma 230 9. jax7480 221 ---------------------------------------- 10. Βασιλης 219 ’ντε Μάκη τώρα που ο Γιώργος πάει Σαλόνικα να πάρεις τα πάνω σου να μειώσεις τη διαφορά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.