Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

:whistling

ρε.....μου ξηγηθηκες ανανδρα...θα σε φτιαξω εγω.....θα στο κρταταω αυτο...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

μπορει κανεις να μου πει ενα τροπο ωστε να μπορω να παρουσιασω τα χαραχτηριστικα του

pc;υποψην δεν εχω ιντερνετ σπιτι και πηγαινω σε ενα μαγαζι.πως μπορει να γινει;

τι εννοείς??

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:53]

μπορει κανεις να μου πει ενα τροπο ωστε μα μπορω να παρουσιασω τα χαραχτηριστικα του

pc;υποψην δεν εχω ιντερνετ σπιτι και πηγαινω σε ενα μαγαζι.πως μπορει να γινει;

θα παρεις μια ψηφιακη με μεγαλη μνημη......θα πας σπιτι και θα κανεις το κουτι χιλια κομματια.μετα θα παρεις ενα ενα κομματι και θα το φωτογραφιζεις.αφου τελειωσεις πηγαινε στο μαγαζι που εχεις ιντερνετ συνδεσε την ψηφιακη και ποσταρε μας ολες τις φωτογραφιες

:hehe:

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:50]

μεταλλασεσαι σιγα σιγα ε?

Kαι εγώ όπως και οι άλλοι σιγά σιγά...

post-400-1416071971,6253_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από sotiris

τι εννοείς??

εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω

ελα ρε def ξεκολλα... ασχολησε με τον καθενα.

@billy για το multi. (Για παραπανω δεν επαιζαν λεφτα)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:01]

εννοω οτι εδω στο φορουμ εχουν πολλοι την αμφιβολια οτι εχω τα χαραχτηριστικα που αναφερω στο pc μου και θελω να τους αποδειξω οτι το εχω.ευχαριστω

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:58]

θα παρεις μια ψηφιακη με μεγαλη μνημη......θα πας σπιτι και θα κανεις το κουτι χιλια κομματια.μετα θα παρεις ενα ενα κομματι και θα το φωτογραφιζεις.αφου τελειωσεις πηγαινε στο μαγαζι που εχεις ιντερνετ συνδεσε την ψηφιακη και ποσταρε μας ολες τις φωτογραφιες

εγω για πλακα το ειπα στην αρχη αλλα μαλλον ειναι σωστο:laughing:

Αρχική απάντηση από def

cpu-z

και δεν ειναι για γελια.αν εσενα σου αρεσει να σε προσβαλουν εγω δεν το ανεχομαι φιλε

μου γιατι δεν τους εδωσα το δικαιωμα και τηρω τους ορους του φορουμ.παντα φιλικα

Λευτερης:flower: :flower:

Αρχική απάντηση από def

έλα ρε συ τώρα, ποιος ο λόγος να αμφιβάλλει?

γιατί δεν ποστάρεις φωτό από το cpu-z που σου βγάζει? μαζί με π.χ. ένα super pi:)

EDIT: και για την gpu σου μια σειρά από benches 3dmark01, 03, 05 είναι η καλύτερη απόδειξη ( + με τη διακύμανση που έχουν σε διάφορες συχνότητες;) )

:whistling

’μα είσουν η τύπισα του avatar πολύ ευχαρίστως να σου έγλειφα κι εγώ τις πατούσες... :hehe: :hehe: :hehe::p

Y.Γ.: Ελπ΄ζω να μη διαβάζει η δικιά μου και γίνουμε κουβάρια... :look::p

απο το section tools κατέβασε το everest τράβα screenshot,αποθήκευσέ τα ως jpg,πάρτα σε cd και πόσταρέ τα,και αμέσως θα σε αφήσουν ήσυχο αυτοί που σε διαβάλλουν:cool:

πως θα το κανω αυτο ρε Σωτηρη den exv cyfiakh kai oyte internet σπιτι,οταν γραφτηκα στο φορουμ ειδα οτι οντος ειναι πολυ ενδιαφερον και με πολλα παιδια απο σε με πολλες γνωσεις,απο την ημερα που γραφτηκα καπιοι με φερονται με ειρωνια και το χειροτερο με αποκαλουν ψευτη,ειναι το μονο πραγμα που απεχθανομαι

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:02]

και δεν ειναι για γελια.αν εσενα σου αρεσει να σε προσβαλουν εγω δεν το ανεχομαι φιλε

μου γιατι δεν τους εδωσα το δικαιωμα και τηρω τους ορους του φορουμ.παντα φιλικα

Λευτερης:flower: :flower:

δεν ειδα κανεναν να σε προσβαλει αμφισβητοντας οτι εχεις το μηχανημα που λες οτι εχεις.:blink:

αρα προς τι ο θυμος σου?εκτος και αν σου ειπαν τιποτα εκτος θρεντ.....μεσα στα θρεντ δεν ειδα κατι προσβλητικο:wassat:

Ωρε... τι λες..!

αστους να πιστευουν οτι θελουνε!!!

δηλαδη αν ο φλουφλης δε πιστευει οτι εχεις fx...

εσυ δηλαδη τι να κανεις? να τον βγαλεις και να του τον φορεσεις καπελο για να τον πεισεις?

μη δινεις σημασια ωρε...

δεν εισαι εδω για να αποδειξεις, τπτ σε κανεναν... το κεφι σου κανεις :)

Αρχική απάντηση από def

πως θα το κανω αυτο ρε Σωτηρη den exv cyfiakh kai oyte internet σπιτι,οταν γραφτηκα στο φορουμ ειδα οτι οντος ειναι πολυ ενδιαφερον και με πολλα παιδια απο σε με πολλες γνωσεις,απο την ημερα που γραφτηκα καπιοι με φερονται με ειρωνια και το χειροτερο με αποκαλουν ψευτη,ειναι το μονο πραγμα που απεχθανομαι

χαλαρά :flower:

όλοι εδώ έχουμε πράγματα που ξέρουμε και δεν ξέρουμε, και προσπαθούμε να μαθαίνουμε και να μην ειρωνευόμαστε τους άλλους:) έτσι δεν είναι παιδιά??

όταν λέω φωτο, εννοώ screenshot, π.χ. πατάς prt screen και μετά επικόλληση στο paint, κόβεις το ενδιαφέρον κομμάτι (προσέχοντας τις διαστάσεις να μην ξεπερνούν τη διάσταση 550*750) και το επικολλάς σε μια νέα εικόνα, αποθηκεύοντάς την ως jpeg.

απο κει και μετά, τα γράφεις σε cd - δισκέτα - usb flash και τα πας στον υπολογιστή με το internet;) (όπως σου λέει κι ο arapis δηλαδή).

EDIT:

Αρχική απάντηση από Zarras

Ωρε... τι λες..!

εσυ δηλαδη τι να κανεις? να τον βγαλεις και να του τον φορεσεις καπελο για να τον πεισεις?

μη δινεις σημασια ωρε...

άκου και το zarra όμως;)

δεν αξίζει να ασχολείσαι με παιδιαρίστικα πράγματα (έχω fx, δεν έχεις fx, έχω, θα το πω στον μπαμπά μου και τέτοια).

για σένα τον έχεις, για να τον χαίρεσαι;)

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:07]

Ωρε... τι λες..!

μη δινεις σημασια ωρε...

..............

Πολυ σωστος.... :T:

1. ea6gka 426

--------------------------------------

2. Makis Hourdakis 372

3. spc 345

4. Samael 257

5. RootX 248

6. SLN 246

7. paschalia 237

8. greekfragma 230

9. jax7480 221

----------------------------------------

10. Βασιλης 219

’ντε Μάκη τώρα που ο Γιώργος πάει Σαλόνικα να πάρεις τα πάνω σου να μειώσεις τη διαφορά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.