Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

One pretty interesting piece of information emerged from the R&D labs is that the 875P/865 chipsets can support Intel dual-core processors with just a BIOS flash. It has been tested and running well so far as we have learned. However, 925/915 series may poise a problem and a circuitry re-wiring on the PCB might be needed to support dual-core.

:crazy: :crazy: :crazy:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

απλα λολ....

καμμια μόντα να κατσει ο διπυρηνος πανω στο 478 θα βγει??:hehe:

Αρχική απάντηση από giorikas

P4 2.4?Ti?Μπορει να ειναι 478 η ακομα και 775....northwood με fsb 100 ,133 η και 200(και HT) η και Prescott

παντως σιγουρα αποκλειεται να ειναι willamette!!

μαλλον σου χρειαζεται αυτο (βαλε P4 και θα σου τους βγαλει ΟΛΟΥΣ!)

Όπως είπα και ποιο πανω δεν ξέρω... και δεν μπορώ να το δω(δεν είναι δικόμου)

Απλά έχω την απορία...

Πιάνει ένας οποιοσδήποτε 2.4 τα 4Ghz με Phase-Chiller ή όχι?

Και αν ναι τότε ποιοι πυρήνες???

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:06]

Όπως είπα και ποιο πανω δεν ξέρω... και δεν μπορώ να το δω(δεν είναι δικόμου)

Απλά έχω την απορία...

Πιάνει ένας οποιοσδήποτε 2.4 τα 4Ghz με Phase-Chiller ή όχι?

Και αν ναι τότε ποιοι πυρήνες???

υπαρχουν και Prescott σε αυτην την συχνοτητα...οποτε Nortwood h prescott...

μια και μιλατε για αμαξια...

ποιος ξερει τι εξοδα εχει να φερω ενα μεταχειρισμενο 2.500cc αξιας 10,000 ευρω απο γερμανια?επειγει η απαντηση...

Aν εχω καταλαβει σωστα μιλας για εκτελωνισμο..

Παιζουν ρολο η μαρκα,τα κυβικα και ο εξοπλισμος!!

Τιμη ακριβως να σου πω δεν ξερω αλλα σκεπσου οτι μια BMW 320 εχει περιπου 5.000Ε εξοδα!!

Αρχική απάντηση από astrolabos

Έ, ρε γλέντια....

δεν με νοιαζει καν.

Απο την αλλη με εξοργιζει που θα πληρωσω και πληρωσετε ΠΟΛΥ ακριβα το καθε κοπρο στον ΟΤΕ που θα βγει στη συνταξη 8 χρονια νωριτερα με ΕΦΑΠΑΞ και 300.000 ευρω εκαστος ΚΑΙ συνταξη παρακαλω. Μεγαλη επιτυχια της κυβερνησης!!!

ερε μουρταδελα που θα ριξω

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:20]

δεν με νοιαζει καν.

"κάθε άλλη μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας"

αυτό έπρεπε να σε ενδιαφέρει,αφού ο κάθε ISP θα μπορεί να φιλτράρει την κάθε σου δραστηριότητα με το πρόσχημα της πάταξης της τρομοκρατίας....:mad:

ερε μουρταδελα που θα ριξω

μαζί σου εδώ και με άλλα αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα,οπωροκηπευτικά κ.α :) :)

Ύστερα από πολύ φαΐ στην ’θωνος, ύστερα από λαδάδικα(δυστυχώς με ένα μόνο μωρό να χορεύει στο bar) και ύστερα από κράξιμο στην ’νω Πόλη, και αφού μπήκα σπίτι στις 5:40, πάω για ύπνο.

Αρχική απάντηση από dfragos

Ύστερα από πολύ φαΐ στην ’θωνος, ύστερα από λαδάδικα(δυστυχώς με ένα μόνο μωρό να χορεύει στο bar) και ύστερα από κράξιμο στην ’νω Πόλη, και αφού μπήκα σπίτι στις 5:40, πάω για ύπνο.

Εγω λεω να συνεχισω το κραξιμο οποτε θα μεινω...

A great collaboration tool that we recently discovered for sharing files, e-mail and instant messages between members of a team or workgroup.

It's called Groove, and it lets you create a "virtual office space" where those working on a project can come together and work together as if you were all in the same physical location, even when you're thousands of miles apart.

Best of all, there's nothing for users to configure, and your communications are secure. You can have real time online meetings, too.

You can run the Groove client on your Windows XP computer (the downside is that all the members of your team have to have Groove installed). It's a peer-to-peer program, so you don't have worry about setting up or connecting to servers.

Groove's founder is Ray Ozzie, who created Lotus Notes, one of the first collaboration/groupware software packages.

http://www.groove.net/home/index.cfm

Αρχική απάντηση από haris1984

μια και μιλατε για αμαξια...

ποιος ξερει τι εξοδα εχει να φερω ενα μεταχειρισμενο 2.500cc αξιας 10,000 ευρω απο γερμανια?επειγει η απαντηση... :D

http://www.bloka.com/d_2.htm

Παρατηστε δουλειες, παιδια, γυναικες, σκυλους, πανεπιστημια και λοιπες υποχρεωσεις και τρεχατε στο κοντινοτερο videoclub να παρετε το TEAM AMERICA : WORLD POLICE. Απο τα τυπακια του Southpark...

Δεν παιζονται οι ανθρωποι....

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:31]

Παρατηστε δουλειες, παιδια, γυναικες, σκυλους, πανεπιστημια και λοιπες υποχρεωσεις και τρεχατε στο κοντινοτερο videoclub να παρετε το TEAM AMERICA : WORLD POLICE. Απο τα τυπακια του Southpark...

Το είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καφρίλα! :DAmerica.... F*ck yeah! :D

Αρχική απάντηση από SLN

τουλαχιστον μας αφηνης να παιξουμε wow κατι ειναι και αυτο

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 12:04]

. America.... F*ck yeah! :D

Χαχααχαχαχαχα... Κι εγω αυτη τη φραση ηθελα να γραψω... αλλα λεω ασε να μην μου την πουνε οι ευαισθητοι μοδερατορες....

Τελικα ενα τραγουδακι (τουλαχιστον) σου "σκαλωνει" μετα απο καθε ταινια των stone/parker. Στο southpark ηταν το "shut your f**ng face uncle f**ker" και το "up there" με τον σατανα σε rod stewart εκτελεση....

Τωρα ειναι το "America f**k yeah!!"

Ρε Θοδωρα... ειλικρινα σου μιλαω.. ηθελα να το γραψω αλλα μου ξεφυγε ρε συ.

Έχει περάσει μια βδόμαδα και ακόμα αυτό το τραγούδι έχω στο μυαλό μου. (Μαζί με το: The game - hate it or love it) Είμαι καλά γιατρέ???

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:47]

φευγω για σαλονικα , πωπω πολυ καιρο ειχα να ανεβω

Θα έρθεις για κόφι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.