Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:42]

μην ακούτε τον Fragma, ζηλεύει καθώς βλέπει να χάνει την αποκλειστικότητα των ''θωπευμάτων'' του SLN....

και μαμω τις αποκλειστικοτητες......χαχαχαχαχχα:laughing:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

δεν τον ΧΑΡΗΚΑ ΓΑΜΩ ... τελος παντων οταν κατεβω εγω πατρα θα τα πουμε καλυτερα :)

Πρόσεχε γιατί με δεδομένες τις ''τάσεις'' του Σολωνίδιου, θα παρεξηγηθείς....:p

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:32]

δεν τον χαρηκα γαμω... τελος παντων οταν κατεβω εγω πατρα θα τα πουμε καλυτερα :)

Αφου εκατσες μακρια μου ρε!! Δεν σε εφτανα!!! :inlove:

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:01]

Εισαι και celebrity τι να κανουμε ...

Ναι ηταν πολυ ευκολο τελικα...

1 moderator κι 1 administrator χουφτωνεις και "ξαφνικα" σε συμπαθουν ολοι!!!

Πηγα προετοιμασμενος για πολλα προκειμενου να με συμπαθησετε, αλλα τελικα ησασταν πολυ "ευκολοι". Ο Μιχαλης δεν "επεσε", μαλλον ηθελε περισσοτερο δουλεια για να φυγω με block.... Ο Ζαχος πηγε να τσινησει αλλα πιστευω οτι αν το παλευα λιγο θα μου καθοτανε... Περασε κι εκεινο το impreza και τον αναστατωσε και χαλασε την αυτοσυγκεντρωση του...

αυτα τα αμαξια με τον εγκεφαλο (ολα τα καταλυτικα δηλαδη), μεγιστοι ρουφιανοι.

αλλαζεις φιλτρο αερα, πιο ανοικτο, το πας στην αντιπροσωπεια, συνδεει το laptop επανω, "αυξημενη πιεση στην πολλαπλη εξαγωγης" γραφει το βλαμμενο.

σε στραβοκοιταει ο μηχανικος μετα..

-οχι, δεν ειμαι κάγκουρας, το αμαξι μου δεν ειναι μαυρο με καταμαυρα τζαμια και μεγαλες ζαντες, το αμαξακι ειναι μαμα, και εβαλα αλλο φιλτρο για να το βγαζω και να το καθαριζω και να μην το αλλαζω συνεχεια.

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Βαγγελη η μπλουζιτσα σου ειναι γ@ματη!!

μου την εφτιαξε ενας φιλος, υπαρχει αλλος ενας εδω μεσα που αντιστοιχη (SLN) απο τοτε που ειμουν για 'δουλεια' στην πατρα

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:20]

μου την εφτιαξε ενας φιλος, υπαρχει αλλος ενας εδω μεσα που αντιστοιχη (SLN) απο τοτε που ειμουν για 'δουλεια' στην πατρα

yeap... αλλα στην δικια μου φαινεται καλα μονο το thelab.gr. H λεξη που εχετε ζωγραφισει με.... "Γραμμικη Α" απο πανω δεν διαβαζεται!! :p :P :p

Πλακα πλακα εχει αντεξει σε 3-4 πλυσιματα... περιμενα να ξεβαψει με το πρωτο!!:worship: :inlove: :clap: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.