Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αντι να πηγαινουμε Αριστοτελους να βλεπουμε κανα γκομενακι, πηγαιναμε στα αζητητα!!

Ντροπη ρε... :TD: :TD:

Παλι καλα που αφησε ο zyx το WoW για 2 ωρες για να μας τιμησει με την παρουσια του.... :clap: :hug:

Δυστυχως δεν ειχα αρκετη μπαταρια για να τραβηξει ο Ζαχος οοοοοολλλλλλληηηηηη την ....χλωριδα της Β.Ελλαδος... Απολογισμος... 4 φοινικες και μιση γκομενα!!

@Jax: Keep your day job... Δεν κανεις για οπερατερ....

Αρχική απάντηση από SLN

Δυστυχως δεν ειχα αρκετη μπαταρια για να τραβηξει ο Ζαχος οοοοοολλλλλλληηηηηη την ....χλωριδα της Β.Ελλαδος... Απολογισμος... 4 φοινικες και μιση γκομενα!!

@Jax: Keep your day job... Δεν κανεις για οπερατερ....

Αφου την απαντηση την ξερεις γιατι ποσταρεις?

Βρε αντε και γ@@ησου.

Αρχική απάντηση από esdee

:D

eSDee

thelab.gr

thanks Χρηστο!

(graffiti σε μπλουζα :D)

Πολύ καλό όντως...... Αλλα γενικώς μιας και είπατε για μπλούζες... το είχαμε συζητήσει και παλιότερα δεν κανονίζουμε να τυπώσουμε τπτ ρε παίδες?????????

Βαγγελη η μπλουζιτσα σου ειναι γ@ματη!!

Μπλουζακια να βγαλουμε! Λεει πολυ! μονο που θα πεσει τρελη μαχη μεχρι να αποφασισουμε τι εικονα θα βαλουμε! λολ

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Βαγγελη η μπλουζιτσα σου ειναι γ@ματη!!

Μπλουζακια να βγαλουμε! Λεει πολυ! μονο που θα πεσει τρελη μαχη μεχρι να αποφασισουμε τι εικονα θα βαλουμε! λολ

Nα πέσει :p Συμμασία έχει να βγάλουμε!

Ζαχούλη έχω κάτι ενδιαφέρουσες photo του SLN :innocent: αν ειναι πες μου να σου τις κάνω πάσα!

Αρχική απάντηση από XTCgr

Ζαχούλη έχω κάτι ενδιαφέρουσες photo του SLN :innocent: αν ειναι πες μου να σου τις κάνω πάσα!

Το e-mail το ξερεις οποτε....στειλε να θαυμασω και να ποσταρω...

Αρχική απάντηση από SLN

Παλι καλα που αφησε ο zyx το WoW για 2 ωρες για να μας τιμησει με την παρουσια του.... :clap: :hug:

για να μην νομιζεις ομως οτι σε εκλασα :p φιλε την επεσα 7 η ωρα και ξυπνησα 7και μιση αλλα την κυριακη :PPPPPP

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 09:13]

ετσι θα πρεπε να γιορτάζουν και στην ελλάδα http://www.mosnews.com/images/g/s102.shtml

@εγινε, θα σου στείλω με dropload

ρε παιδια.......θα τρελαθω.......ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΓΚΑΔΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΪΝΚ ΤΟΥ ΧΤCGR?:blink:

ΕΛΕΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

:crazy::wall: :fist: :slap: :flag: :spell: :computer: :nada: :nerd::help: :giveup: :bye: :tomato:

edit:καντε κανα ριφρες τη σελιδα....ειναι σε ΒΑΝερακι:wassat:

Ωστε ετσι εεε?

This means WAR!!!!

Αρκει να βρω πως διαολο κανω capture εικονα απο video και...... ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!!

Μια φορα βρηκα κι εγω συνονοματο και θα μου την πειτε!!!

I LOVE DOOM!!!!!!

Αρχική απάντηση από Arapis

μην κάνεις το λάθος bro,οι βόρειοι είναι αδίστακτοι :weep:

Ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα. Οι φωτο εχουν φυγει ηδη για Ιρλανδια οποτε δεν θα αργησει η γυμνη φωτογραφιση....

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 10:28]

μην κάνεις το λάθος bro,οι βόρειοι είναι αδίστακτοι :weep:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 10:33]

Ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα. Οι φωτο εχουν φυγει ηδη για Ιρλανδια οποτε δεν θα αργησει η γυμνη φωτογραφιση....

Σολωνακο........μονο στη Γη του Πυρος θα εισαι οκ νομιζω.........

Υ.Γ.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.......2ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ....

ΟΥ ΡΕ:tomato:

Αρχική απάντηση από jax7480

Πότε δεν προσπάθησε να κρύψει τις πονηρές προθέσεις του...

Αρχική απάντηση από greekfragma

Σολωνακο........μονο στη Γη του Πυρος θα εισαι οκ νομιζω.........

Υ.Γ.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.......2ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ....

ΟΥ ΡΕ:tomato:

μην ακούτε τον Fragma, ζηλεύει καθώς βλέπει να χάνει την αποκλειστικότητα των ''θωπευμάτων'' του SLN....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.