astrolabos Μάϊος 27, 2005 #6981 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 για αρχή ναι, καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 27, 2005 #6982 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 416 BWAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 27, 2005 #6983 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma χμμ...........λες να κανω ενα ανινσταλ μσν για αρχη? Ξεκίνα με ένα bd format και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2005 #6984 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:10] για αρχή ναι, καλή ιδέα Ο ΛΑΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ.................τσαμπα το πατς που εψαχνα σημερα:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 27, 2005 #6985 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Οι διάλογοι έχουν κοπεί και ραφτεί στα μέτρα αυτών που τους συμφέρει να εμφανίζονται έτσι. Για να μπει μια τάξη λοιπόν. Αρχική απάντηση από greekfragma 1ον ασε το κινητο μου ησυχο....... 2ον θα παραθεσω ενα διαλογο για να λαμψει επιτελους η αληθεια του ΖΥΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΜΠ........εκπαιδευεται μαντροσκυλα και απο αριστερους τους κανετε χουντικους Ο χρήστης Ratamahatta λέει: ma me ban eisai hdh mou leei, den to exeis parei prefa? apla exeis periodo xaritos. Akou ti mou eipe re giwrgh. Ο χρήστης Ratamahatta λέει: perimeno na me ekpaideysoun kai na me kanoun mantroskylo stin etaireia giati thesh stin apothiki den tha yparxei se ligo etsi opos paei i katastash, poly anadoulia. Ο χρήστης ΜPX220 is coming/οπως και η εξεταστικη λέει: ετσι παλιοκομμουνια.........διαφθορα Ο χρήστης ΜPX220 is coming/οπως και η εξεταστικη λέει: μονο ο συνασπισμος ειναι καθαρος πλεον ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :banging: :devil: :banging: :devil: Τα κομμάτια με bold είναι τα χαμένα σημεία. Τα από κάτω προφανώς προστέθηκαν για να ταιριάζουν στην φαντασία του Κου Kubrick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #6986 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Τι να κάνουμε ρε ea6gka, σοβαρευτήκαμε και κόψαμε την πάρλα περι ανέμων και υδάτων... Υ.Γ.: Είμαι φλύαρος τελικά, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 27, 2005 #6987 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣΠαρακαλείται το κοινό να αποφεύγει την οδό Μπουμπουλίνας (στο Κέντρο) τις επόμενες ώρες καθώς γνωστός admin θα διενεργεί εργασίες συντήρησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού.APPROACH AT YOUR OWN RISK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 27, 2005 #6988 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Mεγεια τη ταμπελα Cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #6989 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ρε γμτ να μη μένω Αθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 27, 2005 #6990 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Μπουμπουλινας; Δε νομιζω να εννοεις στην Καλλιθεα;:-O:-O:-O:-O ειναι 2 τετραγωνα απο το σπιτι μου! omg :nuke: by the way, o αναγραματισμος του admin σε amdin ταιριαζει απολυτα!! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 27, 2005 #6991 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Γειαααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2005 #6992 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 γεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #6993 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αμάν! Από πού ξεφύτρωσε αυτός; Δεν υποτίθεται θα έλειπε στο στρατό; :wassat: Πώς πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2005 #6994 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Δεν ξεφύτρωσε, φυτευτός είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 27, 2005 #6995 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Είμαι έξω με την άδεια ορκομωσίας. Πως να πάει μωρέ... Στρατός (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) = ένα κουκλοθέατρο το οποίο προσφέρει κατασκήνωση που έχει και ομαδάρχες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2005 #6996 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:13] Γειαααααααααααααααααα καλως τονααααααααα αντε ρε κωστη.........ελα να βαλεις λιγο την ταξη.........εχουν ξεσαλωσει μερικοι εδω μεσα:whistling :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 27, 2005 #6997 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Είμαι έξω με την άδεια ορκομωσίας. Πως να πάει μωρέ... Στρατός (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) = ένα κουκλοθέατρο το οποίο προσφέρει κατασκήνωση που έχει και ομαδάρχες.. Ή αλλιώς Βοήθεια δεν αντέχω άλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #6998 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Υπονοείς κάτι;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 27, 2005 #6999 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Γειαααααααααααααααααα Κάτι μου θυμίζει...... Βρε που τον ξέρω αυτό τον τύπο; [zarras]: Γυναίκα, σου λέει κάτι αυτός ο τύπος; [Πασχαλιά]: Καλέ, ο Μάστορας είναι! Που χάθηκε αυτό το αγόρι; :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 28, 2005 #7000 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Βρε Παρη, στο ποστ πριν απο το δικο μου λες, σιγουρα ΘΑ με κουρασει, που σημαινει ειτε οτι δεν εχεις δουλεψει αρκετη ωρα για να βγαλεις συμπερασμα, ειτε οτι δεν εχεις δουλεψει καθολου και στο δευτερο λες, οτι το εχεις δοκιμασει.Επισης το τραβηγμενο ειδωλο απο που το συμπεραινεις? Εχεις δει τραβηγμενα ειδωλα στις TFT? Το οτι ειναι τραβηγμενα στις CRT, οταν και αν βαλεις την συγκεκριμενη αναλυση δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και στις TFT. Ανομοια πραγματα τελειως. Να μου πεις οτι ειναι θολο οταν χρησιμοποιεις αλλη απο την προτεινομενη αναλυση να το καταλαβω αλλα τραβηγμενο μαλλον οχι. Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Η οθονη ειναι φτιαγμενη να δουλευει στα 1280χ1024, και για να το βαζουν σαν στανταρ οι εταιριες αυτο(και οχι μονο, αν δεις τα περισσοτερα παιχνιδια, η αναλυση 1280χ960 λειπει, αλλα οχι η 1280χ1024) μαλλον κατι ξερουν παραπανω απο εσενα κι εμενα, που απλα λεμε οτι δεν ισχυει η αναλογια.Για μετρα λιγο τα εκατοστα της οθονης σου(ειτε της EIZO, ειτε της Viewsonic) και διαιρεσε τα μεταξυ τους να δεις την σωστη αναλογια που πρεπει να εχει η αναλυση.Στην TFT που εχω εδω στο γραφειο (19")η αναλογια ειναι 37.8/30.2 εκατοστα που σημαινει 1.25/1. Αρα η αναλυση 1280χ1024 ειναι σωστη.Στην αντιστοιχη 17αρα τα εκατοστα ειναι 33.9/27.1 που σημαινει παλι 1.25/1. Αρα και εδω η αναλυση 1280χ1024 ειναι σωστη. Στις CRT απο την αλλη οι διαστασεις αυτες τεινουν προς την αναλογια των CRT 1.33/1 οποτε για τις CRT το πιο σωστο ειναι το 1280χ960.Συμπερασμα: τραβηγμενο ειδωλο-εικονα ΔΕΝ εχεις πουθενα. Καθε κατηγορια οθονων, ειτε CRT ειτε TFT ειναι , παιζει με τις δικες της αναλογιες. Το οτι εχεις συνηθισει μια αναλυση π.χ. 1280χ960 στις CRT, δεν σημαινει οτι η αντιστοιχη 1280χ1024 των TFT ειναι λαθος, απλα δεν ειναι συνηθισμενη. Αν ομως, λεμε αν, παρουσιαζονταν πρωτα η TFT, με την δικη τους αναλογια 1.25/1 και μετα βγαινανε οι CRT, με την δικη τους αναλογια 1.33/1 θα λεγαμε τοτε οτι "μαζευει" το ειδωλο? Δεν νομιζω. Eπειδη μαλλον δεν καταλαβαινεις και πολλα , λες να μην εχω tft στο σπιτι?Απο περιεργεια ρε ζαχο και μονο τα ατιμα τα λαπτοπ τα βγαζουν με tft.Και το παλιο μου και το καινουργιο tft εχει.Οποτε τελος το θεμα εαν εχω δουλεψει σε τφτ η δεν εχω ιδεα απο tft.Οσο για τις αναλογιες και τις ενδεικτικες αναλυσεις απο τις εταιρειες δες λιγο τα προτεινομενα απο viewsonic σε tft και crt και τα λεμε.Επισης εριξα μια ματια για τις προτειμενες και μεγιστες αναλυσεις σε tft viewsonic.http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx924/17 και 19 αρα εχουν την ιδια προτεινομενη αναλυση ενω αντιστοιχα τα καδρα τους ξεφευγουν και παιζουν απο 1.24 μεχρι και 1.39 .Αυτο και μονο ακυρωνει το πραδειγμα σου ακριβως για τις 19αρες.Ισως στις 19αρες κατασκευστικα κρατηθηκε αλλη αναλυση αλλα στις υπολοιπες 17αρες ας πουμε αστα να πανε , το τραβηγμενο ειδωλο αναιπαισθητα υπαρχει και εδω.Μαλλον καπου εδω σταματανε οι γνωσεις μου για οθονες και ξεκινανε καποιων αλλων.P.S. η 1980Q ειναι μια καλη οθονη με το γνωστο γκρι για μαυρο ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.