Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πήρα χθες μία 6200 AGP (Native) και διαπίστωσα ότι δεν παίζει με κανέναν από τους τελευταίους drivers της nvidia (μέχρι τον 71.89).

Τελικά ξεφτιλίστηκα και έβαλα τους drivers από το CD (δεν το έχω κάνει ποτέ :p ) όπου με έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν έκδοση 76.41 :eek:

Δεν μου έχει τύχει ποτέ οδηγοί από CD να είναι πιο νέοι από τους τελευταίους στο net!!!!! (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για VGA και μάλιστα nvidia)

Αρχική απάντηση από spc

Δεν μου έχει τύχει ποτέ οδηγοί από CD να είναι πιο νέοι από τους τελευταίους στο net!!!!!

Σου έχουν τύχει κάτι powerpoint όμως, κελεπούρια, ε,ε,ε ? :hehe:

Χρόνια πολλά PGM!!! :D

Τι σας έλεγα... Πανεύκολα θέματα... Αφού ήταν 9 ρωτήσεις να γράψουμε τις 6 και εγώ δεν ήξερα ποια να πρωτογράψω (εκτώς την 8 που ήθελε πολύ ώρα και βαριόμουν) και έγγραψα τις 1,2,3,4,5,6 :p 20 πρέπει να έχω γράψει... :D Ας ελπίσουμε δλδ... :(

Καλά, καλά συνεχίστε τις κακίες κακοί άνθρωποι.....

Εγώ περιμένω τον ΦανΤάρο (αυτό το Σ/Κ δεν ορκίζεται; ) μπας και φέρει μία δόση ευγενείας και καλοσύνης στο forum της απέραντης κακίας και ειρωνείας :p

Αρχική απάντηση από PGM

Γενεθλια εχω παιδες........... μεγαλωνουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ποσο γινεσαι ανεπιτρεπεται:o :o :o:hmm: :hmm: :whistle2: :whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.