Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@Haris: :clap: :clap: :clap: Έλιωσα φίλε... :D

Ρε παιδιά αύριο δίνω πληροφορική και μου τη δίνει οτι πρέπει να πάω αύριο στις 10 στο σχολείο για να περιμένω πότε θα θυμηθούν να μας βάλουν μέσα (11.35 μπήκαμε προχτες) για να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου "τι ονομάζεται αλγόριθμος" ή "περιγράψτε με λογικό διάγραμμα τη δομή πολλαπλής επιλογής"... Ρε βάλτε καμιά ερώτηση "περιγράψτε με διάγραμμα τη ροή του νερού από το ψυγείο στο Block και πίσω"! :p

Μετά σου λέει πληροφορική... Αυτά έπρεπε να τα μαθαίνουμε στην πρώτη Γυμνασίου και το ποιό κουμπί πατάμε για να ανοίξουμε την οθόνη στην 4η Δημοτικού... Εγώ θέλω να μάθω ηλεκτρονική γμτ!!! :weep:

Y.Γ.: Κάτσε λέει μάθε πρώτα Φυσική και μετά έλα να ζητάς να μάθεις ηλεκτρονική... :p

Οσο θα λειπω... αφηνω (απ' οτι φαινεται) τα "militant αδερφια μου" σε καλα χερια γνωστου παραγοντα. Ελπιζω να μην γυρισω και τα βρω ξεπουλημενα τελειως... Ευχαριστω για το baby sitting:flower:

@βασιλη Σιγουρα πηρες 533fsb?

Αρχική απάντηση από haris1984

αυριο θα γιορτασουμε επισημως το νταμπλ...

παιδια εχεο κανεις τις βιδες με τα ελατηρια που πιανει πανω η ψυκτρα των 9800προ?

χαλασε η καρτα ενος φιλου και εχει χασει τις βιδουλες και δεν μπορει να βαλει πανω την ψυκτρα για να την στειλει για ρμα...

SNIPS!!!....ΜΕ ΑΚΟΥΣ!!!!ΚΥΡΙΕ SNIIIIIIIIIIIIIIIIIIPS!!

Welcome to the club....

@SLN Ελα.. ελα.. ελα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.