Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

δε σε εχω καταλαβει τοση ωρα.....τι σχεση ο επεξεργαστης με την κοπελα...?

Ποια κοπελα?Ειπα εγω για -->μια<-- κοπελα??

μαντεψτε τι cpu και κερδιστε ενα βραδυ μαζι μου...!:jump::upside:

Αρχική απάντηση από Samael

Dothan,αλλα αντι για σενα φερε καμια συμαθητρια :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ωπα....πηγαινε πισω σε εκεινο το ποστ που ποσταρα πρωτος εγω....εχεις κανει ενα λαθακι...ουδεποτε ειπα για μενα......μαλλον εσυ το αλλαξες επιτηδες γιατι με γουσταρεις....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 20:24]

ποιος ειπε για συμμαθητριες μου ρε?ο γυφτος ο φραγμας ε?αμα τον βρω θα τον κανονισω........

αντε κυριε φραγμα παιξτε κανενα λαινειτζ....

γυφτος?????

ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΝ-ιοοοοοοοοοοοοοοο:mad:

ποιο λαηνεητζ ρε.........παει αυτο........αντε γεια λεμεεεεεεεε:devil:

@spc........ρε υποχθονιε..........ποσα σου έ(Σ)ταξε ο Σολωνακος για να δωσεις τις πολυτιμες αυτες πληροφοριες???????μηπως γουσταρες να παιρνεις ματι τον σολωνα με την συμμαθητρια του βασιλη και γι αυτο μπηκες στο κολπο?????

:hehe::rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 12:32]

foto pleazzzzzzzzz...

Γμτ , τώρα είδα το ποστ .

Toυ έχω περάσει ήδη ένα πρώτο χέρι αρμαφλέξ ., ίσως αυριο το μεσημέρι το ξαναβγάλω να το μονώσω καλύτερα , οπότε έτσι εξίζει να το δείς . ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

γυφτος?????

ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΝ-ιοοοοοοοοοοοοοοο:mad:

ποιο λαηνεητζ ρε.........παει αυτο........αντε γεια λεμεεεεεεεε:devil:

@spc........ρε υποχθονιε..........ποσα σου έ(Σ)ταξε ο Σολωνακος για να δωσεις τις πολυτιμες αυτες πληροφοριες???????μηπως γουσταρες να παιρνεις ματι τον σολωνα με την συμμαθητρια του βασιλη και γι αυτο μπηκες στο κολπο?????

:hehe::rofl::hehe:

αντε ρε που με παρακαλουσες να μπω και στην κλαν σου....:p:p:p......

reeeeeeeeeeeeeeei ....ο spc που χαθηκε?

100ευρω στοιχιμα οτι θα τρωει προφιτερολ με τον froot για να στρωσουν το στομαχακι τους και μετα να πανε για λιγο real food.....aka κανενα μοσχαρι(ολοκληρο:p)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:35]

INTEL M PROCESSOR 730 1,6GHz 2M 533FSB

Αν θες σου λέω και S/N

Κατά τις 10 καλά είναι;

υποκλινομαι...:worship:

Ω! τρισμεγιστε αρχιδολοπλοκε M.AB.O.F.US.A.C.O.L.

(~prnc : μαμποφιουζακολ>)

*master abuser of freil user accounts of Lambis

Αρχική απάντηση από .38-.45

κι εγω το περασα για pIII.. παλι καλα...

me too!!! ίσως επειδή δεν έχω δει ποτέ γυμνό Dothan ή PentiumM... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

me too!!! ίσως επειδή δεν έχω δει ποτέ γυμνό Dothan ή PentiumM... :p

ειρωνικα το ειπε...!

Ρε...ερωτηση...οταν οι σελιδε του thread γινουν 1001++ θα βλεπουμε ενα ποστ σε καθε σελιδα????:p

Αρχική απάντηση από Athens2004

Βασιλης@--> update ,

Βρήκα μία μακρινή όμως .

0020ln5mo.jpg

που ειναι το hx ωρε?

ειρωνικα το ειπε...!

Ρε...ερωτηση...οταν οι σελιδε του thread γινουν 1001++ θα βλεπουμε ενα ποστ σε καθε σελιδα????:p

Δεν ξέρω αν το είπε ειρωνικά ή όχι πάντως εγώ για PIII τον πέρασα... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δεν ξέρω αν το είπα ειρωνικά ή όχι πάντως εγώ για PIII τον πέρασα... :p

οχι εσυ ρε.....το αφεντικο το ειπε ειρωνικα...

Το Σάββατο το βράδυ, στις 21/04/2005, βιώσαμε σα λαός, ένα πρωτοφανές ειδησιογραφικο πραξικόπημα, με όλα τα κανάλια πανεθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας, να είναι μέσα στο κόλπο.

Ζήσαμε στιγμές εθνικής παλιγγενεσίας το Σάββατο το βράδυ, εθνικής ανάτασης, μαζεύτηκε ο κόσμος στο Ζάππειο, γιόρταζε ο κόσμος στον Πύργο το Λευκό, τρώγαν και πεινάν οι Labιτες τα κοψίδια στην Τούμπα, χτυπούσαν οι καμπάνες στις εκκλησιές χαρμόσυνα...

Γιόρταζε η Ελλάδα το νταμπλ του Ολυμπιακού και βγήκε στους δρόμους να το φωνάξει, και η πανελλήνια σαββατιάτικη συνωμοσία, προσπαθούσε να πείσει το κόσμο ότι γιόρταζαν την Έλενα

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 21:42]

Το Σάββατο το βράδυ, στις 21/04/2005, βιώσαμε σα λαός, ένα πρωτοφανές ειδησιογραφικο πραξικόπημα, με όλα τα κανάλια πανεθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας, να είναι μέσα στο κόλπο.

Ζήσαμε στιγμές εθνικής παλιγγενεσίας το Σάββατο το βράδυ, εθνικής ανάτασης, μαζεύτηκε ο κόσμος στο Ζάππειο, γιόρταζε ο κόσμος στον Πύργο το Λευκό, τρώγαν και πεινάν οι Labιτες τα κοψίδια στην Τούμπα, χτυπούσαν οι καμπάνες στις εκκλησιές χαρμόσυνα...

Γιόρταζε η Ελλάδα το νταμπλ του Ολυμπιακού και βγήκε στους δρόμους να το φωνάξει, και η πανελλήνια σαββατιάτικη συνωμοσία, προσπαθούσε να πείσει το κόσμο ότι γιόρταζαν την Έλενα

:worship: πειραζει που πανηγυρισα και γω αν και βαζελος?:worship:

αυριο θα γιορτασουμε επισημως το νταμπλ...

παιδια εχεο κανεις τις βιδες με τα ελατηρια που πιανει πανω η ψυκτρα των 9800προ?

χαλασε η καρτα ενος φιλου και εχει χασει τις βιδουλες και δεν μπορει να βαλει πανω την ψυκτρα για να την στειλει για ρμα...

SNIPS!!!....ΜΕ ΑΚΟΥΣ!!!!ΚΥΡΙΕ SNIIIIIIIIIIIIIIIIIIPS!!

Ωπα....πηγαινε πισω σε εκεινο το ποστ που ποσταρα πρωτος εγω....εχεις κανει ενα λαθακι...ουδεποτε ειπα για μενα......μαλλον εσυ το αλλαξες επιτηδες γιατι με γουσταρεις....

Mπας κ σε βαρεσε το πολυ διαβασμα? :hmm:

Εχω χασει κανα spc-οδιο???

In the immortal words of Spyros Papadopoulos from aparadektoi :

"Τι εγινε ρε παιδια?????? "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.