Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δέχομαι συγχαρητήρια! Έλυσα μέσω τηλεφώνου το πρόβλημα γιατί το LG DVD-ROM της ξαδέρφης μου (πλήρως άσχετης) δεν έπαιζε ενώ ήταν συνδεδεμένο και άναβε το Led κανονικά. Έσπασα το κεφάλι μου μέχρι να βρω την αιτία... Τι ήταν; Αντί για το IDE το είχε συνδέσει στην καλωδιοταινία ΤΟΥ FDD!!!!!!! Πως τα κατάφερε δεν ξέρω...

Υ.Γ.: Πάντως μπράβο της που είχε το θάρρος να ανοίξει το κουτί. Συνήθως όλοι (και εμείς στην αρχή) όταν ξεκινάνε φοβούνται να βγάλουν το πλαϊνό... :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βασικά αναρωτιέμαι, δεν της έκοψε αφού έμπαιναν και τα δυο να βάλει αυτό που μπαίνει ακριβώς και όχι αυτό που είναι μικρότερο; Κοινή λογική ρε παιδί μου! Και στην τελική δεν αναρωτήθηκε αφού είναι μικρότερο το θηκυκό από το αρσενικό ποιά Pins να καλύψει και ποιά να αφήσει γυμνά; Τι να πω... Μάλλον έγινε κάποιο λάθος στο μαιευτήριο... Δεν είναι ξαδέρφη μου αυτή... :p

(μίλησε ο έξυπνος τώρα... :p )

edit: Πού πήγε το Post ρε Alex???

George Lucas: Dialogue Maestro

"As you know, Padme, I am your husband."

"If the Dark Side wins then it shall succeed!"

"I am concerned that my worries are making me anxious."

"Yes, I shall adopt Leia, for that will make me a parent."

"Ah, everything is going according to plan. See, in the first step I convinced the Republic to..."

"Red and yellow make orange."

"I am turning my back on both the Jedi council and you, Obi-Wan. Right abooooooooooout...now!

"If the prophecies are true then we might end up in an all-out star wars."

"Soon day will turn to night, and then it will be harder to see."

"Soooo...plans for the weekend?"

"I'm worried about you, Anakin. So is Mace. And Yoda. And Organa..."

"You know what I don't get? Mail. And I write to like everybody!"

"Entered the third act we have."

καληνυχτα παιδια... και καλη επιτυχια στα παιδια που γραφουν αυριο πανελληνιες εκθεση, αν και αμφιβαλλω αν θα ειναι κανενας τους νετ τετοια ωρα..

Αρχική απάντηση από Βασιλης

ποιος ειπε για συμμαθητριες μου ρε?ο γυφτος ο φραγμας ε?αμα τον βρω θα τον κανονισω........

αντε κυριε φραγμα παιξτε κανενα λαινειτζ....

Aστα αυτα κ κανονισε το δωρο μου! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.