Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004

Έχουμε ένα κουτί πάνω στο γραφείο ,, 1.5 μέτρο κάτω απο το γραφείο θα μπέι το κουτί με το chiller ,.

Ερώτηση . Υπάρχει προέκταση 2 μέτρα :D ας πούμε ώστε να τραβήξω ένα 4πίνο απο το psu [ocz 520] μέσα στο chiller και να τροφοδοτώ neon , και 2-3 ανεμιστήρια ?

OXI...:p.....εχω ενα παλιο psu 350w βαμμενο πρασινο φωσφωριζε chieftec......αν το θες γα 15 ευρω πες μου για να το βαλεις μεσα στο κουτι....:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Απο αγγελια στο φορουμ....

.... δοκιμη στο χωρο μου...
.... 697ΧΧΧΧΧΧΧ για πιο γρηγορα....

Παρακαλω καποιον ανευθυνο-υπευθυνο να διορθωσει αυτα τα αισχη τα οποια σιγουρα δεν ταιριζουν σε τεχνολογικο φορουμ αλλα σε hotline και μασαζογραμμη... :TD: :TD: :TD: :TD: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:26]

Απο αγγελια στο φορουμ....

Παρακαλω καποιον ανευθυνο-υπευθυνο να διορθωσει αυτα τα αισχη τα οποια σιγουρα δεν ταιριζουν σε τεχνολογικο φορουμ αλλα σε hotline και μασαζογραμμη... :TD: :TD: :TD: :TD: :mad: :mad: :mad: :mad:

:p

Αναφέρει και το "αβασάνιστα" στην αγγελία?

Πάντως τα συστατικά τα έχει:

α) χώρος δικός του

β) κινητό

γ) δράση

Από την άλλη, είναι ο fragmas ρε γμτ, θα μας πάει ο κούκος αηδόνι.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:37]

Γραφει οτι αμα δεν τα θελετε τα 3 μαζι.... (αλλο υπονοουμενο παλι ) σας τα δινω και ξεχωριστα...χωρις προβλημα (δηλαδη αβασανιστα)

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:41]

Γραφει οτι αμα δεν τα θελετε τα 3 μαζι.... (αλλο υπονοουμενο παλι ) σας τα δινω και ξεχωριστα...χωρις προβλημα (δηλαδη αβασανιστα)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:37]

Πάντως τα συστατικά τα έχει:

α) χώρος δικός του

β) κινητό

γ) δράση

Από την άλλη, είναι ο fragmas ρε γμτ, θα μας πάει ο κούκος αηδόνι.

μπειτε στο μσν αμα σας βασταει............:devil:

φανη θα σου ρθω σε 40λεπτα απο τη δουλεια.....κυκλοφοραω:woot:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:49]

Κ

και δεν έρχεσαι? σπίτι είμαι, lol.

δεν μπορει δεν μπορειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....καααααααπου θα συναντηθουυμεεεεεεεεεεεεεε.........:mad:

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:(

Ρε Χρηστάρα αλάνι ήρθε η κούριερ , τι heatxchanger [sic :D] είναι αυτό που μου έφτιαξες βρε :o:inlove: :worship: :clap: :happy2: :-O :drool: :smoke: :T: :clap: :daisy: ,, αυτό είναι για να το πάω σε κοσμηματοπωλείο να του περάσουν αλυσίδα να μου το κάνω δώρο για τον λαιμό :hehe:

άξιος μαν ,, εργοστασιακή δουλειά / .

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:56]

Είναι πολύ πρωί για να ακούσω την αγριοφωνάρα σου,.. χώρια του ότι με έστησες την πέμπτη... tough luck m8 :hehe:

moi??????agrio---fwnara?:o

σορρυ για την πεμπτη......ανωτερα βια:inlove:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:hi:

Ρε Χρηστάρα αλάνι ήρθε η κούριερ , τι heatxchanger [sic :D] είναι αυτό που μου έφτιαξες βρε :o:inlove: :worship: :clap: :happy2: :-O :drool: :smoke: :T: :clap: :daisy: ,, αυτό είναι για να το πάω σε κοσμηματοπωλείο να του περάσουν αλυσίδα να μου το κάνω δώρο για τον λαιμό :hehe:

να το μονωσεις καλα μονο. :)

foto pleazzzzzzzzz...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.