Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από wrong method

ε τι να πω; δεν μου άρεσε καθόλου..

Ελπιζω να μην εννοεις για το Star Wars ? Μακραν το καλύτερο απο τα αλλα 2 και συγκρίνεται ανετα με τα πρώτα... Τι άλλο περίμενες δηλαδή...

Αρχική απάντηση από Trooper

Ελπιζω να μην εννοεις για το Star Wars ? Μακραν το καλύτερο απο τα αλλα 2 και συγκρίνεται ανετα με τα πρώτα... Τι άλλο περίμενες δηλαδή...

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ STAR WARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ !!!

ONLY THE SITH DEAL IN ABSOLUTE !!!!

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 02:02]

Ίσως εγώ το περίμενα διαφορετικό.Σαφώς και ήταν καλύτερο από τα 2 προηγούμενα.

Δεν έχει όμως καμμία σχέση με το δια-γαλαξιακό γουέστερν ΕΠΟΣ που είχε στα σχέδια ο Lucas όταν ξεκίνησε η τριλογία (μιλάω για τα IV,V,VI).

Πιο άσχημο είναι που δεν θα γυριστούν τα επόμενα, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο.:(

Αρχική απάντηση από daospi [20-05-2005 23:53]

Έχετε να μου προτείνετε κανα καλό και αθόρυβο 90 fanάκι με blue led;(Πολλά ζητάω ε;;; )

Αυτός της Thermaltake πως σας φαίνεται;Στις 1300rpm έχει 17dB και 24,6cfm και πάει μέχρι 4000rpm,48.5dB και 78,7cfm.

Κανείς;;;HELP!!!

Αρχική απάντηση από daospi

Κανείς;;;HELP!!!

Τt Smart Case Fan Case Blue Led.

Πολύ καλό Airflow τόσο full όσο και τέρμα κάτω...

Full πολύ θόρυβο, Τερμα κάτω πολύ λίγο (αλλά ακούγετε)...

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε 0 βαθμους σε αγγλια γαλλια......και ελλαδα χαλια......ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ........ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΩΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ αυτοι που ψηφιζουν......:dots:

:worship::worship::worship::worship::worship:

Υπάρχει καποιο sequel του "desperados: wanted dead or alive"; Έστω κάποιο που να του μοιάζει πολυ;

Δεν έχω βρεί άλλο παιχνίδι που να μ' έχει απορροφήσει τοσο...μόνο στην αρχή λίγο το Civilization...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.