Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

παω να παιξω με τα.....

Μανιταρια εννοεις?

Πλακα, πλακα κι εγω εχω αρχισει να βαριεμαι και σκεφτομαι να παιξω με καναν Dothan για λιγο καιρο.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:27]

Εεεετσι, μεγαλος υποκριτης ο δικος σου.

" ή " ηθελα να πω :p

ea6gka, may the true power be with you son... soon in dual form :alien:

...tha dark mushrooms... :banging:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:29]

1.5 χρονο εχω Α64, τα βαρεθηκα.

Πλακα πλακα εισαι η επιτομη του "σωστου" καταναλωτη!!! Να κυκλοφορει το χρημα... Να μην μενει σε μια τσεπη πολυ καιρο...

Εγω ειχα 2+ χρονια ΑΧΡ... Α64 2 μηνες απο τα 2 χρονια που κυκλοφορει....

Ακομα θυμαμαι την υπεροχη σχεση σου της μιας βδομαδας με την MSI Neo4, τα ερωτολογα που ανταλλαξατε.... και την κατευθειαν αλλαγη σε DFI... :p :P

Αρχική απάντηση από SLN

Πλακα πλακα εισαι η επιτομη του "σωστου" καταναλωτη!!! Να κυκλοφορει το χρημα... Να μην μενει σε μια τσεπη πολυ καιρο...

Εγω ειχα 2+ χρονια ΑΧΡ... Α64 2 μηνες απο τα 2 χρονια που κυκλοφορει....

Ακομα θυμαμαι την υπεροχη σχεση σου της μιας βδομαδας με την MSI Neo4, τα ερωτολογα που ανταλλαξατε.... και την κατευθειαν αλλαγη σε DFI... :p :P

Τα λεφτα πρεπει να τρωγονται ζεστα και φρεσκα οπως τα ψαρια. Η MSI εχω μαθει εχει ξελογιασει αλλα ματια τρελα τωρα :p . τεσπα μη με κολαντριζετε και πολυ και ανακαλεσω :hehe:

(λεφτα LOL , τελος παντων )

Αρχική απάντηση από unseen

τωρα ?

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59710

aristos87, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Μάλλον πρέπει να έχω έναν αριθμό πόστ...

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 15:15]

Να μπορούσαμε να το δούμε κιολας καλά θα ήταν :p

Πουλαει ενας καποιος "Tom Holck" (ουτε η μανα του δεν τον ξερει) ενα ματζαφλαρι... 3300 ευρω...

Cascade-κατι λεει οτι ειναι...

Βασικα ο Βασιλης αν ειναι να "τσιμπησει" που του τρεχουνε απο τα μπατζακια....

Εμεις "δωσαμε"....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ξερετε ποιο /που ειναι το 2ο Νεκροταφειο ΑΘηνων ???

Λες να πας να κλείσεις καμία θέση με όλα αυτά τα ωραία που σου συμβαίνουν τελευταία; :p (χτύπα ξύλο)

Αν δεν κάνω λάθος (δεν το μπλέκω με κανένα άλλο) είναι στο Γαλάτσι (κοντά στην Πατησίων....σχεδόν γωνία με την Γαλατσίου - 1-2 παράλληλοι πριν την Πατησίων)

esdee is back.

εγινε της κολασεως στη Μυκονο... ακομα εχω ζαλαδα απο χτες το βραδυ!

αντε να μαζεψω κανα κομματι μου τωρα :D

εντελος πληροφοριακα ρωταω,γιατι μετα τα 600 θρεντ αναμικτα φυσικα μιλαω ερωτησεις και απαντησεις δεν ανεβαινει το ποστ μου και παραμενει 601;

Η κατηγορία Off Topic είναι από τα subfora που τα posts δεν αυξάνουν το postcount.

Αυτό έλειπε, με thread όπως "Τι mp3 ακούτε;" να μετράγανε κι αυτά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.