Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 23:09]

Μίκα Χάκινεν???? :hehe:

Από το στόμα μου το πήρες:hehe: :hehe: :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:05]

παιδια ξερει κανεις τι ειναι η μίκα ??? το ειδα σε ενα βιβλιο φυσικης.

Μονωτικό υλικό παρελθόντων ετών.

Δύσκαμπτο άντεχε μεγάλες θερμοκρασίες.

Κύρια χρίση του να μονώνει τα λαμακια των συλλεκτών σε ρότορες συνεχούς ρεύματος.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Οταν ιδρωνεις, ανεβαινει ή κατεβαινει ο πυρετος ???

κατεβαίνει

Απο το Σαββατο ειχε ο αδερφος μου κατι 39αρια, την Τριτη κολαει την αδερφη μου κ φυσικα σημερα ανεβασα 39 κ κατι! Με εχει παει γ@μιοντας ο μηνας.....:T:

Απο το Σαββατο ειχε ο αδερφος μου κατι 39αρια, την Τριτη κολαει την αδερφη μου κ φυσικα σημερα ανεβασα 39 κ κατι! Με εχει παει γ@μιοντας ο μηνας.....:T:

ydinopoulos: αστα, ειμουν ετσι το σ/κ... περαστικα !

Αρχική απάντηση από esdee

ydinopoulos: αστα, ειμουν ετσι το σ/κ...

δλδ, έτσι;

γ@μιοντας

τυχερούλη!

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 11:37]

Δε σε ποιανω....δε σε ποιανω... :p:hmm:

Αναμενομενο...

Εδω που τα λεμε, παντα οι Κρητικοι ηταν ενα "κλικ" πιο πανω απο τους Λαρισσαιους... :p :P :p

Απλα ειδα το "value" της DFI και ειπα να το ποσταρω για να χαρουν οι "οχτροι". Ουτε UV, ουτε overclocking, ουτε ψυκτρες στα mosfet, διπλα διπλα τα dimm για να μην αεριζονται, ενα τετραπινο μες τη μεση. Ολα τα "καλα" που οι αλλες εταιριες εχουν για.... Standard!

Αρχική απάντηση από spc

δλδ, έτσι;

τυχερούλη!

lol ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕ

ασε γιατι φευγω και για μυκονο αυριο :p

Αρχική απάντηση από esdee

ασε γιατι φευγω και για μυκονο αυριο :p

μην ξεχάσεις να πάρεις καθαρά βρακάκια καθώς επίσης και τους fragma και SLN (το πιο hot ζευγάρι του thelab) :p

Μετα την βολτα με την μηχανη... (και τα οσα ακολουθησαν βεβαιως βεβαιως) το μπουτακι του Φαρμα περασε σε 2η μοιρα....

Αρχική απάντηση από spc

μην ξεχάσεις να πάρεις καθαρά βρακάκια καθώς επίσης και τους fragma και SLN (το πιο hot ζευγάρι του thelab) :p

εννοια σου και μεχρι και ceramique εχω παρει :p

Αρχική απάντηση από SLN

Μετα την βολτα με την μηχανη... (και τα οσα ακολουθησαν βεβαιως βεβαιως) το μπουτακι του Φαρμα περασε σε 2η μοιρα....

τελικα χωρις μηχανη δεν κανεις δουλεια ...:inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.