Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το site λογικα ηταν "down" μεχρι τις 4:00 το πρωι σημερα, τουλαχιστον τοτε εκλεισα εγω το νετ και δεν εχει επανελθει ακομα...

Οποτε στην παρακατω φωτο πως εχουν ποσταρει χθες(29/4) το βραδυ την ωρα που το site ηταν "down". Εκτος αν σηκωθηκε για καποιες ωρες και μετα ξαναεπεσε.

post-51-1416071876,9641_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DJD

Δεν ήταν down, απλά μέχρι να αλλάξουν τα dns βλέπατε το παλιό. Μερικοί πιο τυχεροί είδαν αμέσως τον καινούριο server :) Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που βλέπουν τον παλιό λόγω dns.

ΟΚ. thank you very much.

Καλορίζικο!

Βασικά δεν ξέρω αν άλλαξε και provider μαζί με server, γιατί σφαίρα πήγαινε και σφαίρα πάει...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Υ.Γ. "Κάποιος" αγόρασε τους πρώτους Venice και SanDiego.... :devil:

I like bukkake! ;)

Αρχική απάντηση από jax7480

Το site λογικα ηταν "down" μεχρι τις 4:00 το πρωι σημερα, τουλαχιστον τοτε εκλεισα εγω το νετ και δεν εχει επανελθει ακομα...

Οποτε στην παρακατω φωτο πως εχουν ποσταρει χθες(29/4) το βραδυ την ωρα που το site ηταν "down". Εκτος αν σηκωθηκε για καποιες ωρες και μετα ξαναεπεσε.

δείτε τις καταχωρήσεις του 1ου και του 3ου...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Το pctechnology τι επαθε?

ζήλεψε απ το lab φαίνεται και μετακόμισε κι αυτό (αλλά δεν το έχει μάθει ακόμη) :p

κάτι πρέπει να παίζει γιατί τελευταία γινόταν ένα redirect.....

H TV αυτες τις μερες εχει γινει αηδια,δε φτανει που δεν εχει τπτ σοβαρο να δεις,δε φτανει που δε δειχνουν τπτ σοβαρο στις ειδησεις(εκτως του πως ηρθε το φως κ πως να σουβλισεις το αρνι),μας πρηζουν κ τα @@ με τις 748.362.554 διαφημισεις κινητης τηλεφωνιας...

ΕΛΟΣΣσσσσσσσΣΣΣσσσσσσΣΣσσσΣ :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.