Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Καλημέραααααααα guys.

Μετα απο ενα μικρο διαλλειμα χτες , ξανα παλι σημερα στη νηστεια και στα μουστοκούλουρα. :o

υ.γ Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα χτες. :T: Ελπιζω να το σηκωσουμε στης 21 Μαιου.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από PGM

Καλημέραααααααα guys.

Μετα απο ενα μικρο διαλλειμα χτες , ξανα παλι σημερα στη νηστεια και στα μουστοκούλουρα. :o

υ.γ Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα χτες. :T: Ελπιζω να το σηκωσουμε στης 21 Μαιου.

Τι καλημερα? Ανημερα του Πασχα και θα δουλευουμε. Το ελεος το ιδιο εχουμε καταντησει... εχε χαρη που θελουμε τροπετο....

Αντε καλημερα...

(και σταματα να γραφεις Bold κ@λοχοντρε)

Αρχική απάντηση από PGM

Μπααααα..bold απο εδω και στο εξης ........Υπαρχει και το ignore αν δεν θες να τα βλεπεις ......

ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,

ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,ignore,

Σκατά, τιποτα δεν κανει....

Village Alone (χωρίς τη Mrs Makis) μέχρι την Πέμπτη... :cry: :cry: :cry:

’ντε κολόπαιδα! Θα ησυχάσετε από εμένα για μια εβδομάδα!!!

Υ.Γ.: Το βρήκα! Για να μη χάσω τις εξελίξεις θα hackάρω το site μέχρι την Πέμπτη!!! :devil: :p

παιδες την κανο αλλα γαλικα παω να σουβλισω τον οβελια και την παρεα του γιατι τοσες μερες νιστιας μου πεσανε βαρια(χωρις Ο/C ενοω)

οσοι μινετε καλα να περασετε και οσι φυγετε απλος χαλαροστε 3-5 μερουλες και μετα γυριστε παλη στην πουτινα................

τι να πω και εγω ο κακομηρεις που πρεπει να διαβαζω.......................

καλη συνεχεια σε ολους

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι να πουμε που εμεις οι κακομοιρηδες δε φευγουμε γιατι πρεπει να ερθουμε στη δουλεια και να κοιταμε τους τοιχους

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αααααχ κ Μ.Παρασκευη δουλεια κανονικα αλλα ΚΑΙ Δευτερα του Πασχα ! Πουτ@να ζωή.....

γιατι ετσι ρε παιδια???

τοσο χαλια ειναι η ζωη οταν μεγαλονεις???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

γιατι ετσι ρε παιδια???

τοσο χαλια ειναι η ζωη οταν μεγαλονεις???

μικροι ειμαστε ακομα...

Αρχική απάντηση από spc

δεν θυμάμαι να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα....

:p

η κρεπα βρε :D

Αρχική απάντηση από jax7480

You are history man. Η αναφορα στον διαχειριστη εχει φυγει ηδη... :hi:

:hehe: Τρόπος του λέγειν ρε κΑλόπαιδα! :hehe:

Ευτυχώς έχω ήδη βάλει το "Banned" από πάνω απ'το avatar μου... Έπρεπε να το περιμένετε οτι κάποια μέρα θα γίνει και αυτό τέτοιο κάθαρμα που είμαι... ’κουσε εκεί! Μαλιάς σε τεχνολογικό forum! :p

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε θα δουλευουμε ανημερα του Πασχα και μας ρωτας για την ζωη?

Ουτε αρνακι ζεστο-αχνιστο δεν θα φαμε...

αρε κακομιρε.........................

κριμας.....................

θα σε καλουσα να φαμε παρεα.....................

θα εχει φαει ικανο να σε διπλασιαση

Αρχική απάντηση από ea6gka

γεια σου ρε μακη ρέμπελε!!! μου φτιαχνεις τη μερα ρε γμτ :D

Είναι που έχω τα κέφια μου! :hehe:

Υ.Γ.: Πάντως εγώ περίμενα περισσότερα σχόλια για το "Mrs Makis" και τελικά για αλλού μου ήρθαν... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.