Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aristos87

Επίσης ο Hipro εχει τα τεράστια αποσιοπιτικά!! .............................................. :p

Ναι... αλλα τα πιο συχνα... τα εχω... εγω....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

l......................... ...... ............. o....... .................... ............. l........... ............. .......

Αφου εχεις e-mail καλα ειναι .... εμεις απο το πρωι δεν εχουμε τιποτα....ΑΠο ποτε αρχισαν να spammarουν και οι Κορεατες....λολ

Με τις βλακειες που κανουν, spammers θεωρουνται. Παιρνω το ιδιο καραβι απο 30-40 διαφορετικους μεσιτες και ο καθε π@παρας το στελνει 4-5 φορες...

Δεν... θα... το... έλεγα... :p Πλάκα πλάκα αν έχετε παρατηρήσει σπάνια βάζω τελεία. Όλο αποσιωποιητικά... :p

Αρχική απάντηση από chros26_

και εγώ το ίδιο... μήπως είναι σύμπτωμα της εφηβίας....????

Της ποιας? Λες, να ειμαι ακομα νεουδι και να μην το ξερω?

Αρχική απάντηση από dpresv

ρε chros, αιγάλεΩ, με Ω (ωμέγα) γ@μώτο...

Καλά ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος είναι ανάγκη να αρπάζεις? :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δεν... θα... το... έλεγα... :p Πλάκα πλάκα αν έχετε παρατηρήσει σπάνια βάζω τελεία. Όλο αποσιωποιητικά... :p

Κι εγώ... :blink:

παρακληση σε ολους οσους εχουν την δυνατοτιτα τα επιτευματα τους και οι αυτοσχεδιασμοι να προβαλονται σε φοτο, ωστε ατομα σαν και μενα με λιγη πειρα πανω σε pc να τα καταλαβαινουμε καλυτερα ωστε να μην καταφευγουμε σε ερωτησεις που ειδη υπαρχουν και δυσκολευουμε το φορουμ,ευχαριστω για την κατανοηση

Της ποιας? Λες, να ειμαι ακομα νεουδι και να μην το ξερω?

E,τι είσαι νομίζεις? τροπετάκι είσαι ακόμα :hehe:

ειμαι χαρουμενος γιατι ο Unseen ειναι καλα τωρα , ειμαι χαρουμενος γιατι τερματισα το tekken 5 , ειμαι νευριασμενος γιατι περιμενω ακομα την dfi και τα utt εδω και 2 εβδομαδες!!!!!!!!!!!!!επισης ειμαι νευριασμενος γιατι δεν μπορω να παιξω Lineage!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ειμαι συνεπης φοιτητης ...(καθε μερα στην σχολη)....

Πως να μην ειμαι αλλωστε?

post-399-1416071876,1358_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.