Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:56]

αιτωλοακαρνανια.μαντεψτε με ποιον θα ταξιδεψω παρεα μεχρι το Ριο.....SLN:devil: εχει να γινει της μουρλης το πανηγυρι.......καφεδουμπα μετα στο Ριο για 1-2 ωρες και στο επομενο λεωφορειο για το χωριο:D

θα μου λειψετε ρεεεεεεεεε............Καλου κακου εκανα μια κοπια Lineage2 να την παρω μαζι μου......ολο και κατι θα βρεθει δεν μπορει:p

Τωρα που εφυγε και δεν θα μπει νετ για καμμια 10ρια μερες, μπορω να θαψω ελευθερα...

Εγω την επεσα στο καθισμα, για υπνο, ξυπνησα οταν φτασαμε... Αμα βαρεθηκε... προβλημα του!!:whistling :whistling

Ηθελε να παμε για καφε στο Ριο... Ας μην εκανε 4 ωρες μπανιο πριν φυγουμε, μπας και προλαβαιναμε να αραζαμε, μονο ετρεχα σαν τον θυληπρεπη για να προλαβει το λεωφορειο. Τουλαχιστον περασαμε την γεφυρα και εντυπωσιατηκε...

Του αρεσαν πολυ οι 4 μεγαλοι πυλωνες... Go figure :hmm: :hmm:

:spell: :spell: :spell:

Παντως του εχει φτιαξει και ΜΑΜΩ τα κουτια ο Κοπριτης του παλιοgay....

Τονε ζηλεψα τον κερατα....:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:10]

:cry: Ψόφησε το Νec2500A μου... ούτε 1500 διακάκια δεν έγραψε ακόμα και τώρα ούτε διαβάζει ούτε γράφει... :bye:

Μετά το πάσχα πάμε για κανα καινούριο...

Τι γίνετε ρε παιδιά με τα NEC?:devil:

Όταν ένα DVDR έχει φτάσει να κοστίζει όσο 200 καλά δισκάκια, θεωρείται και αυτό πλέον αναλώσιμο. Το 2500 όταν άρχισε να μου κάνει νερά σε 8x το έστειλα κατευθείαν, δε περίμενα να τα παίξει τελείως.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:13]

μαπα τα NEC , μην τα αγοραζετε :p

:eek: Καλυτερα να το παρεις πισω αυτο φιλαρακο γιατι διαφορετικα θα υποστεις τις συνεπεις ....ρε NEC rulezzzzz λεμε ,...ΑΚους Chromaaaaa???....:D :D

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 12:04]

Εχω λιωσει στο γελιο λεμε. Στη συναδελφο διπλα εχει κολλησει το computer και για να ξεκολλησει βαραει την οθονη!!Τι αλλο θα δω ρε γαμωτο ....

κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :p :P :p :P :p :P

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:51]

κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :p :P :p :P :p :P

τα πρόλαβα εγώ...:p:p:P

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:51]

Ποια bold?:p :P :p:upside::p:tomato::p

Αρχική απάντηση από SLN

Επίσης ο Hipro εχει τα τεράστια αποσιοπιτικά!! .............................................. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.