SlotKiller Απρίλιος 24, 2005 #5601 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Γιωργο σε χει καψει αυτο το παιχνιδι...... ουτε κοκα να ηταν ρε αγορι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 24, 2005 #5602 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 :cry: Ψόφησε το Νec2500A μου... ούτε 1500 διακάκια δεν έγραψε ακόμα και τώρα ούτε διαβάζει ούτε γράφει... :bye: Μετά το πάσχα πάμε για κανα καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 24, 2005 #5603 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 μαπα τα NEC , μην τα αγοραζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 24, 2005 #5604 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:56] αιτωλοακαρνανια.μαντεψτε με ποιον θα ταξιδεψω παρεα μεχρι το Ριο.....SLN:devil: εχει να γινει της μουρλης το πανηγυρι.......καφεδουμπα μετα στο Ριο για 1-2 ωρες και στο επομενο λεωφορειο για το χωριο θα μου λειψετε ρεεεεεεεεε............Καλου κακου εκανα μια κοπια Lineage2 να την παρω μαζι μου......ολο και κατι θα βρεθει δεν μπορει Τωρα που εφυγε και δεν θα μπει νετ για καμμια 10ρια μερες, μπορω να θαψω ελευθερα... Εγω την επεσα στο καθισμα, για υπνο, ξυπνησα οταν φτασαμε... Αμα βαρεθηκε... προβλημα του!!:whistling :whistling Ηθελε να παμε για καφε στο Ριο... Ας μην εκανε 4 ωρες μπανιο πριν φυγουμε, μπας και προλαβαιναμε να αραζαμε, μονο ετρεχα σαν τον θυληπρεπη για να προλαβει το λεωφορειο. Τουλαχιστον περασαμε την γεφυρα και εντυπωσιατηκε... Του αρεσαν πολυ οι 4 μεγαλοι πυλωνες... Go figure :hmm: :spell: Παντως του εχει φτιαξει και ΜΑΜΩ τα κουτια ο Κοπριτης του παλιοgay.... Τονε ζηλεψα τον κερατα....:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 24, 2005 #5605 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:10] :cry: Ψόφησε το Νec2500A μου... ούτε 1500 διακάκια δεν έγραψε ακόμα και τώρα ούτε διαβάζει ούτε γράφει... :bye: Μετά το πάσχα πάμε για κανα καινούριο... Τι γίνετε ρε παιδιά με τα NEC?:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 24, 2005 #5606 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Τι γίνετε ρε παιδιά με τα NEC?:devil: Ρε μπας και είσαι γκαντέμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 24, 2005 #5607 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Όταν ένα DVDR έχει φτάσει να κοστίζει όσο 200 καλά δισκάκια, θεωρείται και αυτό πλέον αναλώσιμο. Το 2500 όταν άρχισε να μου κάνει νερά σε 8x το έστειλα κατευθείαν, δε περίμενα να τα παίξει τελείως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 24, 2005 #5608 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Ρε φωτιά στα σπίτια της Nec λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 25, 2005 #5609 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 εριξαν το xbitlabs.com http://www.xbitlabs.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2005 #5610 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εριξαν το xbitlabs.com http://www.xbitlabs.com/ Αλητεια πια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 25, 2005 #5611 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:13] μαπα τα NEC , μην τα αγοραζετε Καλυτερα να το παρεις πισω αυτο φιλαρακο γιατι διαφορετικα θα υποστεις τις συνεπεις ....ρε NEC rulezzzzz λεμε ,...ΑΚους Chromaaaaa???.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 25, 2005 #5612 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Εχω λιωσει στο γελιο λεμε. Στη συναδελφο διπλα εχει κολλησει το computer και για να ξεκολλησει βαραει την οθονη!!Τι αλλο θα δω ρε γαμωτο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 25, 2005 #5613 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 12:04] Εχω λιωσει στο γελιο λεμε. Στη συναδελφο διπλα εχει κολλησει το computer και για να ξεκολλησει βαραει την οθονη!!Τι αλλο θα δω ρε γαμωτο .... κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 25, 2005 #5614 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:51] κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :P :P :P τα πρόλαβα εγώ...:p:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2005 #5615 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Πανο μην μασας. Γραφε σε BOLD + Koκκινο για να μαθουν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 25, 2005 #5616 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 εγώ να ξέρετε έχω κάνει © το βαθύ ροζάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Απρίλιος 25, 2005 #5617 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:51] κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :P :P :P Ποια bold? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 25, 2005 #5618 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΞΟΥΜΕ ΒΑΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΑΑΑΑΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2005 #5619 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από F117 ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΞΟΥΜΕ ΒΑΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΑΑΑΑΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 25, 2005 #5620 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN κοιταξε να δεις φιλε μου, here's the thing, που λενε και στο χωριο μου, το καταλαβαινω οτι διατελεις σε συγχυση και ψαχνεις μια ταυτοτητα για την virtual δικτυακη προσωπικοτητα σου αλλα τα bold ειναι του hipro και τα κεφαλαια του Βαιου. Βρες κατι αλλο. Γραφε italics.... :P :P :P Επίσης ο Hipro εχει τα τεράστια αποσιοπιτικά!! .............................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.