Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πες καμία καλύτερη μετάφραση στο today, και θα το αλλάξουμε. :)

Αν αφαιρεθεί το "στις", όταν θα περάσει η μέρα και αλλάξει η ημερομηνία, θα λέει "οι περισσότεροι χρήστες online ήταν 164, χχ/χχ/χχ".

ναι το ξέρω....αλλά όταν το βλέπεις ....ε.. δεν μπορείς να μην νιώσεις κάτι βρε παιδί...

Ας πούμε....

IF....."Σήμερα" ΤHEN no "στις" ...

’ρε θυμήθηκα και BASIC...

κουβέντα κάνουμε έτσι....μην παρεξηγηθώ....:innocent:

Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης, και μεις το ίδιο ψάχναμε να βρούμε πως να το κάνουμε. Στα αγγλικά, έχουν την πρόταση σταθερή και ταιριάζει είτε το today είτε η ημερομηνία.

Είναι άσχημο την μέρα που συμβαίνει, αλλά δουλέυει τις υπόλοιπες :)

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλες διακοπες σε ολους.καλη ξεκουραση να εχετε................τα λεμε σε καμια 10αρια μερες παλι........(να δω ποτε θα φτιαξω ενα νετ καφε στο χωριο)

:hi:

για πιο μερος μας την κανεις;:flower: :clap: :jump1:

εγω σαν μελος στα ΑΜΕΑ [ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ] ευχομαι σε ολο το φορουμ πανο απο ολα υγεια και αγαπη για τους συναθρωπους μας:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:24]

για πιο μερος μας την κανεις;:flower: :clap: :jump1:

αιτωλοακαρνανια.μαντεψτε με ποιον θα ταξιδεψω παρεα μεχρι το Ριο.....SLN:devil: εχει να γινει της μουρλης το πανηγυρι.......καφεδουμπα μετα στο Ριο για 1-2 ωρες και στο επομενο λεωφορειο για το χωριο:D

θα μου λειψετε ρεεεεεεεεε............Καλου κακου εκανα μια κοπια Lineage2 να την παρω μαζι μου......ολο και κατι θα βρεθει δεν μπορει:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.