Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 22:17]

Καλα πως τα κανουν αυτα??

Ενα Micro ATX συστηματακι ειναι ουσιαστικα ρε συ

και μετα στο βαζω και σε μακετα του Παρθενωνα...

με το dvd-rom να ανοιγει απο τη δυτικη μετωπη:p

ορεξη, φραγκα και χρονος χρειαζονται απλα....;)

(παντως νομιζω οτι τετοιες κατασκευες εχουν καθαρα χομπυστικο και οχι πρακτικο χαρακτηρα)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Απαγορεύεται ρητά το spamming είτε δημόσια είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο όπως επίσης και η διαφήμιση εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων κάθε είδους χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Administrators. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφήμιση θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα marketing του TheLab.gr.

Μάλιστα. Δεν θέλω να το συνεχίσω, και δεν έχω και κανένα κέρδος έτσι, αλλά επειδή άνοιξα το θέμα για να τη δώ τη διεύθυνση, για να δούμε τι λέει, αν άνοιγα ένα θέμα που έλεγε, ξέρει κανείς καμιά διεύθυνση με συστήματα σύνδεσης του laptop με το pc, και το πόσταρε τότε, θα έσβηνε? Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πώ? Έχουμε προτείνει όλοι άλλα sites εδώ μέσα, χωρίς πρόβλημα. Θεωρώ ότι spam είναι η αδικαιολόγητη επανάληψη. Τέλος πάντων, βασικά δεν θα το είχα αναφέρει, αν απλά δεν έσβηνες και τη διεύθυνση, λες και πόσταρε site για κατασκευή βομβών....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

κοιτα..οτι ειναι επεξεργαστης ειναι φανερο....τεχνολογια κτλ ομως.....ψαξε ψαξε....δεν θα το βρεισ

:p :flower: :p αρε Μπιλ παλι μας μπερδεψες

Αρχική απάντηση από def

:p :flower: :p αρε Μπιλ παλι μας μπερδεψες

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........δεν ειναι επεξεργαστης.....δεν ξερω αν το καταλαβες..!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Τελικά ρε παιδιά όσα είδη μουσικής και αν ακούσω, όσους καλλιτέχνες και να λατρέψω πάντα γυρνάω στους Τερμίτες. Αλλά έχουν διαληθεί και δεν άφησαν μεγάλη δουλειά πίσω τους γμτ... :( Προσωπικά το μουσικό μου όνειρο είναι να φτιάξω ένα Groupάκι που να αναγεννήσει τους Τερμίτες.

Όχι αλλά έχω ακούσει πολλά γύρω απ'το rock. Έχω ακούσει Ελληνικό έντεχνο, ελληνικό rock (ελαφρύ και πιο σκληρό) λίγο ξένο κ.τ.λ. Δεν είπα οτι τα έχω ακούσει όλα αλλά κάθε φορά που ψάχνω κάτι καινούριο και ακούω κάτι άλλο, μπορεί αυτό να μ'αρέσει, μπορεί ακόμα και να το λατρέψω αλλά πάντα στους Τερμίτες γυρνάω που σημαίνει οτι αυτό είναι το all time classic για εμένα. Και plz αν μπορείς μην με ειρωνεύεσαι τόσο. Δεν με πείραξε τώρα αλλά ας μην το παρακάνουμε, ΟΚ; :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.