RootX Απρίλιος 22, 2005 #5561 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarrasσα να λουφαξε λιγο ο spc 'η μου φαινεται? Δεν λούφαξε, λίγο τρακ έχει.... 1ο ρα-ντεβού, ρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 22, 2005 #5562 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν λούφαξε, λίγο τρακ έχει.... 1ο ρα-ντεβού, ρα. άντε, πεστο εσύ που το ξέρεις τυρανόσαυρε rex.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 22, 2005 #5563 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 22, 2005 #5564 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Χ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 22, 2005 #5565 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Καλα πως τα κανουν αυτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 22, 2005 #5566 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 22:17] Καλα πως τα κανουν αυτα?? Ενα Micro ATX συστηματακι ειναι ουσιαστικα ρε συ και μετα στο βαζω και σε μακετα του Παρθενωνα... με το dvd-rom να ανοιγει απο τη δυτικη μετωπη ορεξη, φραγκα και χρονος χρειαζονται απλα.... (παντως νομιζω οτι τετοιες κατασκευες εχουν καθαρα χομπυστικο και οχι πρακτικο χαρακτηρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 22, 2005 #5567 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ναι οντως θελει να εχεις μερακι, αλλα τη βαρκα που εχει για mouse?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 23, 2005 #5568 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 ρε warcraft ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 23, 2005 #5569 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Απαγορεύεται ρητά το spamming είτε δημόσια είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο όπως επίσης και η διαφήμιση εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων κάθε είδους χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Administrators. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφήμιση θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα marketing του TheLab.gr. Μάλιστα. Δεν θέλω να το συνεχίσω, και δεν έχω και κανένα κέρδος έτσι, αλλά επειδή άνοιξα το θέμα για να τη δώ τη διεύθυνση, για να δούμε τι λέει, αν άνοιγα ένα θέμα που έλεγε, ξέρει κανείς καμιά διεύθυνση με συστήματα σύνδεσης του laptop με το pc, και το πόσταρε τότε, θα έσβηνε? Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πώ? Έχουμε προτείνει όλοι άλλα sites εδώ μέσα, χωρίς πρόβλημα. Θεωρώ ότι spam είναι η αδικαιολόγητη επανάληψη. Τέλος πάντων, βασικά δεν θα το είχα αναφέρει, αν απλά δεν έσβηνες και τη διεύθυνση, λες και πόσταρε site για κατασκευή βομβών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 #5570 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Τερμα οι δεινοσαυροι και οι πεταλουδες.....ποιος android του μελλοντος θα μου πει τι ειναι αυτο???? χεχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 23, 2005 #5571 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 #5572 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από def επεξεργαστης κοιτα..οτι ειναι επεξεργαστης ειναι φανερο....τεχνολογια κτλ ομως.....ψαξε ψαξε....δεν θα το βρεισ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 23, 2005 #5573 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης κοιτα..οτι ειναι επεξεργαστης ειναι φανερο....τεχνολογια κτλ ομως.....ψαξε ψαξε....δεν θα το βρεισ :flower: αρε Μπιλ παλι μας μπερδεψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 #5574 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από def :flower: αρε Μπιλ παλι μας μπερδεψες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........δεν ειναι επεξεργαστης.....δεν ξερω αν το καταλαβες..!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 23, 2005 #5575 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 πες τι ειναι γιατι θα σκασω:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 23, 2005 #5576 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Τελικά ρε παιδιά όσα είδη μουσικής και αν ακούσω, όσους καλλιτέχνες και να λατρέψω πάντα γυρνάω στους Τερμίτες. Αλλά έχουν διαληθεί και δεν άφησαν μεγάλη δουλειά πίσω τους γμτ... Προσωπικά το μουσικό μου όνειρο είναι να φτιάξω ένα Groupάκι που να αναγεννήσει τους Τερμίτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2005 #5577 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 τα εχεις ακουσει ολα δλδ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 23, 2005 #5578 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Όχι αλλά έχω ακούσει πολλά γύρω απ'το rock. Έχω ακούσει Ελληνικό έντεχνο, ελληνικό rock (ελαφρύ και πιο σκληρό) λίγο ξένο κ.τ.λ. Δεν είπα οτι τα έχω ακούσει όλα αλλά κάθε φορά που ψάχνω κάτι καινούριο και ακούω κάτι άλλο, μπορεί αυτό να μ'αρέσει, μπορεί ακόμα και να το λατρέψω αλλά πάντα στους Τερμίτες γυρνάω που σημαίνει οτι αυτό είναι το all time classic για εμένα. Και plz αν μπορείς μην με ειρωνεύεσαι τόσο. Δεν με πείραξε τώρα αλλά ας μην το παρακάνουμε, ΟΚ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2005 #5579 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 την ειρωνια που την ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 23, 2005 #5580 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 νέο ρεκόρ online χρηστών στις..."ΣΗΜΕΡΑ"..... :crazy: :crazy: Πως το κάνατε αυτό βρε constructors;;;: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.