Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

SPC.....ετοιμασου....

τι ώρα θα περάσεις να με πάρεις;

μην έρθεις πριν τις 10, δεν έχω τελειώσει ακόμα τις ανταύγειες (και έχω και μανικιούρ)

να βάλω κάτι επίσημο ή πάμε για casual;

σε περιμένω......

:inlove:

Αρχική απάντηση από spc

τι ώρα θα περάσεις να με πάρεις;

μην έρθεις πριν τις 10, δεν έχω τελειώσει ακόμα τις αντάυγειες (και έχω και μανικιούρ)

να βάλω κάτι επίσημο ή πάμε για casual;

σε περιμένω......

:inlove:

καλα καλα τραγουδα εσυ......σε μερικες μερες θα με κυνηγας...θα κανεις ευχελεο να με διωξει ο θεος μακρια σου.....xaxaxaxaxaxa

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλα πως σου ηρθε αυτο βρε συριε?:D

δεν ξέρω....

ούτε καν κατάλαβα πως πέρασε απ' το μυαλό μου!

κάτι πήρε τ'αυτί μου από 1-2 μέλη του forum για ένα παιχνίδι (lineage λέει ή κάτι τέτοιο) και αφελέστατα το συνδύασα....

πατε στη σελιδα του πλαισιου και κοιταχτε το gif που εχει Δεξια . Δειχνει μια πεταλουδα να πηγαινει απο το ενα λουλουδι στο αλλο και να καθεται για λιγο. Σου δινει την αισθηση της ανοιξης με την ανθισμενη εξοχη , ομορφες εικονες, και μολις παει στο τελευταιο λουλουδι εκεινο αποδεικνυεται σαρκοφαγο και ΤΡΩΕΙ την ομορφη πεταλουδιστα μας. Ηλιθιο?:confused:

Αρχική απάντηση από chroma

Είναι αλληγορικό, φαντάσου τη πεταλούδα τον υποψήφιο αγοραστή και τα λουλούδια καταστήματα πληροφορικής. Ε το τελευταίο είναι το πλαίσιο.

rofl.... καλο !

Αρχική απάντηση από chroma

Είναι αλληγορικό, φαντάσου τη πεταλούδα τον υποψήφιο αγοραστή και τα λουλούδια καταστήματα πληροφορικής. Ε το τελευταίο είναι το πλαίσιο.

¨χαχαχαχαχαχαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.