Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι σας έλεγα; Κατέβασα κάτι άλλα τραγούδια (ολόκληρο CD βασικά αλλά είναι ένα αρχείο) του Hendrix και ο τύπος είναι πραγματικά θεός! Ωστόσο δεν εντυπωσιάστηκα τόσο όσο θα εντυπωσιαζόμουν πριν ακούσω αυτόν που μου κάνει κιθάρα. ’λλος θεός εκεί! Μπορεί όχι όσο ο Τζιμάρας αλλά πολύ καλός!!!

έλεος ρε μάκη. τι συγκρίνεις? έχεις υπόψιν σου τι είναι ο τζιμάρας για σας τους κιθαρίστες? δε μιλάμε για τον πανούση, για το χέντριξ λέμε! (άλλο τζίμυ κιάλλο τζίμης...)

[κολλημενος με την μπαλα] Μεχρι και στην κιθαρα "ειμαστε" γενετικα ανωτερη ρατσα ρεεεε!!! Κατσε να βγαλουμε κι ενα καλο παικτη στο hockey και μετα θα μεινει μονο η κολυμβηση!! Το golf το πηραμε για την πλακα!! [/ κολλημενος με την μπαλα]

Υ.Γ. Αν ηταν ασπρος μαλλον δεν θα ειχα να πω καμμια καλη κουβεντα :D :D

Αρχική απάντηση από SLN

[κολλημενος με την μπαλα] Μεχρι και στην κιθαρα "ειμαστε" γενετικα ανωτερη ρατσα ρεεεε!!! Κατσε να βγαλουμε κι ενα καλο παικτη στο hockey και μετα θα μεινει μονο η κολυμβηση!! Το golf το πηραμε για την πλακα!! [/ κολλημενος με την μπαλα]

Υ.Γ. Αν ηταν ασπρος μαλλον δεν θα ειχα να πω καμμια καλη κουβεντα :D :D

ρε μετα απο ενα χρονο κατεστημενο περασαμε μπροστα και εσυ ακομα με αυτα ασχολησε? ρε 27 ραααα

:D

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:01]

ρε μετα απο ενα χρονο κατεστημενο περασαμε μπροστα και εσυ ακομα με αυτα ασχολησε? ρε 27 ραααα

:D

Εγω το "24' ηξερα... Αυτο το "27" τι ειναι παλι.... O Jack Bauer στην Αφροδιτη που εχει 27 ωρες τη μερα???

Aφου το ξερεις οτι ειμαι... gay και δεν bencharo ρε Θοδωρα... Αμα χαιρεστε εσεις εμενα μου περισσευει.... Παντως μπραβο Ζαχο μ'

Σε ~36 μερες θα σας συγχαρω και απο κοντα :devil:

Αρχική απάντηση από RootX

Όχι βρε.. απλά βλέπεις μπροστά :hehe:

λίγο;

στο βάθος αχνοφαίνεται: ''ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ''

ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά από την εποχή του και έχει και τύψεις!

:hehe: :hehe:

(btw: Χρόνια Πολλά Rootάκο :p )

λολ τι εχει και ο φανης γεννε8λια?

που 'ναι το thread να ευχηθω?

μα καλα πως μου ξεφυγε αυτος?

btw αν δεν εχει γεννεθλια δεν τρεχει μια, ανοιγω ενα thread τωρα, και τα βρισκουμε στην πορεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.