Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ενα πραγμα εχω να πω. ιντελαδες σταματιστε να κανετε μαγια. η ωρα σας εχει φτασει εδω και καιρο:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

ενα πραγμα εχω να πω. ιντελαδες σταματιστε να κανετε μαγια. η ωρα σας εχει φτασει εδω και καιρο:D

Zyx αυριο αν ειμαι ευπροσδεκτος, εχω μια CPU που γουσταρει τα -xxοC και κατι UTT που ειναι ετοιμα για μαχη...

Αρχική απάντηση από jax7480

Zyx αυριο αν ειμαι ευπροσδεκτος, εχω μια CPU που γουσταρει τα -xxοC και κατι UTT που ειναι ετοιμα για μαχη...

πραγματικα εγω και ολοι να ερχοσαστνα κανενα προβλημα. αλλα πραγματικα ο χωρος ειναι πολυ μικρος. θα μιλησουμε αυριο. αλλα ελα πραγματικα ειλικρινα δεν εχω προβλημα. αλλα εχω κατι αλλο στο μυαλο μου που εφταιγε. παρολο που εγω καιγομουν στο wow τωρα που ξεθολοσα:p σκευτικα καποια λαθη μας:D

ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΥ PACMAN????

EIΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ΕΙΣΑΙ 8ΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!

μεγαλη ηττα οταν ειχανε κυκλοφορησει

προχθές που έκανα και εκκαθάριση βρήκα πάκους ολόκληρους αυτοκόλλητα pacman (καθώς και κάτι παιχνιδάκια στυλ ''ξυστό'' που έξυνες και προχωρούσες στον λαβύρινθο :blink: ), mudial '82 και δε συμμαζεύεται....:D

"""καθώς και κάτι παιχνιδάκια στυλ ''ξυστό'' που έξυνες και προχωρούσες στον λαβύρινθο""

πωωω τι μου θυμισες... και αν δε σου εβγαινε η καρτελα την εξυνες ολη και εβλεπες πως επρεπε να ειχες παει.... πωωω

Radio Αrvil: Aκουσα οτι ψοφησε ο Σταλλονε... ισχυει?

εχω μπλοκαριστει με το αυτοκινητο της δουλειας στο υπουργειο μακεδονιας απο τους κωλοταριφες.... Το παρατησα και ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε... αισιχτιρ...

Αρχική απάντηση από unseen

εχω μπλοκαριστει με το αυτοκινητο της δουλειας στο υπουργειο μακεδονιας απο τους κωλοταριφες.... Το παρατησα και ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε... αισιχτιρ...

lol:hehe:

μα ρε συ ειναι αλητες... εχω ηδη δυομιση ωρες εδω...

απεργια εχουν?

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΟΛΙΒΑΡΕΣ????? :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:24]

απεργια εχουν?

oxi. Συγκεντρωση για να διαμαρτυρηθουν στον υπουργο συγκοινωνιων. Θελουν να τους αφηνουν να μπαινουν στους λεωφορειοδρομους...

Κι εγω θελω να μην με πριζουν τα @@ οι πελατες καθε μερα σε ποιον να διαμαρτυρηθω?

oxi. Συγκεντρωση για να διαμαρτυρηθουν στον υπουργο συγκοινωνιων. Θελουν να τους αφηνουν να μπαινουν στους λεωφορειοδρομους...

Κι εγω θελω να μην με πριζουν τα @@ οι πελατες καθε μερα σε ποιον να διαμαρτυρηθω?

οι ιδιωτικοι υπαλληλοι στην ελλαδα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να "αυτο-εκτονωνονται". I know

Αρχική απάντηση από jax7480

Zαχο αστο δεν χρειαζεται να πας εσυ για καλυτερη ψυξη .

Η ψυξη ερχεται σε σενα και μιλαμε για αρκετα μειον........................:whistling

και τι να κανω? Το αυτοκινητο ποιος θα το παρει απο την μεση του δρομου οταν τους κ@@λωσει να φυγουν?.... Το ωραιο ειναι οτι ειναι καμια 20αρια που φωναζουν εξω απο την πορτα του υπουργειου και ολοι οι αλλοι ειναι αραχτοι στις διπλανες καφετεριες...καθικιααα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.