SLN Απρίλιος 18, 2005 #5381 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 15:04] http://www.generation.nl/~hitoshi/ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ολα τα λεφτα στο τελος ... Υο I am cool dude :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #5382 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Καλα χθες εμεινα με μισα μαλλια με το που αποκαλυπτηκε οτι το γκομενακι παιζει L2!! :-O K ηταν κ ψιλοψαγμενη κιολας!Ο δε Φραγμας τις εκανε κ προταση!3 Grade C κοσμηματα! (καρμιρη...ουτε καν B grade... ) SPC--->Παιξε κ συ,ΜΠΟΡΕΙΣ!! Ε, ρε! Τελικά πρέπει να αρχίσω να παίζω L2 γιατί σε λίγο άλλος ένας λόγος που δε θα βρίσκω κοπέλα θα 'ναι αυτός!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 18, 2005 #5383 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ΑΧΑΧΑ, πατε στο guestbook να πεθανετε στα γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2005 #5384 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ΑΧΑΧΑ, πατε στο guestbook να πεθανετε στα γελια 15000+ σελιδες με κραξιμο. Πως κ δεν εχει αυτοκτονησει κιολας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 18, 2005 #5385 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner [Σήμερα, στις 07:17] @ .38-.45 varifron kommer du ? μπαρδον; γιατι τα Online μεταφραστηρια τα εχουν παιξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2005 #5386 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι Σουηδικα ??? :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 18, 2005 #5387 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 σουηδικα ειναι οντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5388 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 -ΓΟΥΣΤΑΡΩ- ολα τα μηχανακια στο παρκιν εγιναν μνι με τη βροχη!!! μονο το δικο μου ειναι κουκουλομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #5389 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Παιδιά με χάντετε!!! Τις προάλλες μου πέρασε απ'το μυαλό η ιδέα να κουρευτώ, τώρα μου έχει κολλήσει ένα αγγλικό τραγούδι (Bon Jovi - You give love a bad name)!!! Εμένα, του φανατικού GREEK rocker! Σήμερα κάναμε στο σχολείο ένα ωραίο listenning με αυτό το τραγούδι και μου κόλλησε... Από μουσική λέει πολύ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5390 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 μακη τι καιρο εχει εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 18, 2005 #5391 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Παιδιά με χάντετε!!! Τις προάλλες μου πέρασε απ'το μυαλό η ιδέα να κουρευτώ, τώρα μου έχει κολλήσει ένα αγγλικό τραγούδι (Bon Jovi - You give love a bad name)!!! Εμένα, του φανατικού GREEK rocker! Σήμερα κάναμε στο σχολείο ένα ωραίο listenning με αυτό το τραγούδι και μου κόλλησε... Από μουσική λέει πολύ πάντως! ’ντε με το καλό και σε πιο βαριά ακούσματα... (Guns'n'Roses, Cinderella κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5392 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 οoo κατσε ρε chosen... οι guns rulaρανε καποτε μη 'ξηγιεσαι ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 18, 2005 #5393 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras οoo κατσε ρε chosen... οι guns rulaρανε καποτε μη 'ξηγιεσαι ετσι... αν και συμφωνώ, δεν μπορώ να μην τον πω: ''Εσύ μικρέ poser/φλώρε πάνε σκέπασε το μηχανάκι σου μπας και πέσει καμιά σταγόνα και βραχεί'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #5394 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras μακη τι καιρο εχει εκει? Ηλιοφάνεια με ελάχιστα σύννεφα, καλλή θερμοκρασία κ.τ.λ. Κοινώς ανοιξιάτικος καιρός... Χθες ήταν ΤΟ χάλι! Από τη σκόνη ίσα ίσα που έβλεπα το απένταντι σπίτι... Αρχική απάντηση από Chosen ’ντε με το καλό και σε πιο βαριά ακούσματα... (Guns'n'Roses, Cinderella κλπ) Προς το παρόν έχουμε βάλει το WinMX να κατεβάζει Jimmάκο, Rolling stones, Dylan, Clapton και λοιπούς "θρύλους" επειδή όλο ακούω για αυτούς αλλά δεν τους έχω ακούσει! Πάντως δυο κομμάτια του Hendrix που άκουσα μου φάνηκαν κάπως "ψόφια" για αυτό που περίμενα... Μπορεί βέβαια να μην ήταν και από τα καλύτερά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5395 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 [sHOCK] Πάντως δυο κομμάτια του Hendrix που άκουσα μου φάνηκαν κάπως "ψόφια" [/sHOCK]μηπως δεν ηταν ο hendrix? ψοφιο και hendrix δε πανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5396 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Spc... σσσσσστ... μια 1η σε εχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 18, 2005 #5397 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras Spc... σσσσσστ... μια 1η σε εχω.... εχεί ταχύτητες το μοτοποδήλατό σου; νόμιζα ότι ήταν αυτόματο (ξέρεις αυτά που παίρνουν μπρος με ορθοπεταλιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5398 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 lol.... αντε σου δινω και 100μ προβαδισμα αν θες, και υποσχομαι να ΜΗΝ βαλω 2α στο κιβωτιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5399 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 αν θες να ειμαι και δικαβαλος δεν υπαρχει θεμα... οκεσυ τι ειπαμε εχεις?φλορετα? gas-gas? Μοτοguzzi? Laverda? Harley? Indian? BSA? Gareli? looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 18, 2005 #5400 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 μου εχει κολλησει ενα μηγακι στη ζελατινα εδω και μια εβδομαδα.. εχει γινει κιμας το ζωακι και δε λεει να φυγει...μα τι διαολο... τι περιμενει? να το κανει κανεις rez?(lineage only joke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.