Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Καλα χθες εμεινα με μισα μαλλια με το που αποκαλυπτηκε οτι το γκομενακι παιζει L2!! :-O

K ηταν κ ψιλοψαγμενη κιολας!Ο δε Φραγμας τις εκανε κ προταση!3 Grade C κοσμηματα! :hehe:

(καρμιρη...ουτε καν B grade... :p )

SPC--->Παιξε κ συ,ΜΠΟΡΕΙΣ!! :p

Ε, ρε! Τελικά πρέπει να αρχίσω να παίζω L2 γιατί σε λίγο άλλος ένας λόγος που δε θα βρίσκω κοπέλα θα 'ναι αυτός!!! :hehe: :hehe: :hehe:

Παιδιά με χάντετε!!! Τις προάλλες μου πέρασε απ'το μυαλό η ιδέα να κουρευτώ, τώρα μου έχει κολλήσει ένα αγγλικό τραγούδι (Bon Jovi - You give love a bad name)!!! Εμένα, του φανατικού GREEK rocker! :p

Σήμερα κάναμε στο σχολείο ένα ωραίο listenning με αυτό το τραγούδι και μου κόλλησε... Από μουσική λέει πολύ πάντως! :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Παιδιά με χάντετε!!! Τις προάλλες μου πέρασε απ'το μυαλό η ιδέα να κουρευτώ, τώρα μου έχει κολλήσει ένα αγγλικό τραγούδι (Bon Jovi - You give love a bad name)!!! Εμένα, του φανατικού GREEK rocker! :p

Σήμερα κάναμε στο σχολείο ένα ωραίο listenning με αυτό το τραγούδι και μου κόλλησε... Από μουσική λέει πολύ πάντως! :p

’ντε με το καλό και σε πιο βαριά ακούσματα... (Guns'n'Roses, Cinderella κλπ)

Αρχική απάντηση από Zarras

οoo κατσε ρε chosen... οι guns rulaρανε καποτε μη 'ξηγιεσαι ετσι...

αν και συμφωνώ, δεν μπορώ να μην τον πω: ''Εσύ μικρέ poser/φλώρε πάνε σκέπασε το μηχανάκι σου μπας και πέσει καμιά σταγόνα και βραχεί'' :p

Αρχική απάντηση από Zarras

μακη τι καιρο εχει εκει?

Ηλιοφάνεια με ελάχιστα σύννεφα, καλλή θερμοκρασία κ.τ.λ. Κοινώς ανοιξιάτικος καιρός... Χθες ήταν ΤΟ χάλι! Από τη σκόνη ίσα ίσα που έβλεπα το απένταντι σπίτι...

Αρχική απάντηση από Chosen

’ντε με το καλό και σε πιο βαριά ακούσματα... (Guns'n'Roses, Cinderella κλπ)

Προς το παρόν έχουμε βάλει το WinMX να κατεβάζει Jimmάκο, Rolling stones, Dylan, Clapton και λοιπούς "θρύλους" επειδή όλο ακούω για αυτούς αλλά δεν τους έχω ακούσει! :p Πάντως δυο κομμάτια του Hendrix που άκουσα μου φάνηκαν κάπως "ψόφια" για αυτό που περίμενα... Μπορεί βέβαια να μην ήταν και από τα καλύτερά του.

μου εχει κολλησει ενα μηγακι στη ζελατινα εδω και μια εβδομαδα.. εχει γινει κιμας το ζωακι και δε λεει να φυγει...

μα τι διαολο... τι περιμενει? να το κανει κανεις rez?

(lineage only joke)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.