Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kender

’μα σε έναν επεξεργαστή έχουν βάλει εποξική αντί για καμιά ceramique πώς βγαίνει αυτό το πράμα???

Παρε ενα πιστολακι για τα μαλλια, και ζεστανε το οσο περισσοτερο γινεται, και θα ξεκολλησει.

@ .38-.45 varifron kommer du ? :p

μιας και επεσα πανω στα ανεμιστηρια, σκευτομαι να αλλαξω τα δικα μου στο stacker με φωτειζομενα, οποτε θελω γνωμες πανω στο θεμα αυτο, θελω να ειναι οσο το δυνατον ποιο αθορυβα γινεται (μεγιστη φασαρια 22db) αλλα να φυσανε και λιγο, μην ειναι τελειος ψοφια, καλοκαιρακι ερχεται, μην αναγκαστω να κοψω το overclocking μου...

Αρχική απάντηση από Kyaner

μιας και επεσα πανω στα ανεμιστηρια, σκευτομαι να αλλαξω τα δικα μου στο stacker με φωτειζομενα, οποτε θελω γνωμες πανω στο θεμα αυτο, θελω να ειναι οσο το δυνατον ποιο αθορυβα γινεται (μεγιστη φασαρια 22db) αλλα να φυσανε και λιγο, μην ειναι τελειος ψοφια, καλοκαιρακι ερχεται, μην αναγκαστω να κοψω το overclocking μου...

Τα μονα που ΔΕΝ προτεινω ειναι τα Coolermaster που πουλαει το Multirama. Φωτειζουν ωραια, αλλα ειναι τελειως ψοφια. Απο "κοκο" τιποτα....

Πας για ποτό.. μιλάς για lineage.. κι έρχεται η γκαρσόνα και σου λέει.. "έλεος κι εσείς lineage; 55lvl είμαι.." κι αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν πρέπει να αρχίσεις να κρατάς μαγικό ραβδί στο δρόμο :hehe:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 07:26]

Τα μονα που ΔΕΝ προτεινω ειναι τα Coolermaster που πουλαει το Multirama. Φωτειζουν ωραια, αλλα ειναι τελειως ψοφια. Απο "κοκο" τιποτα....

:T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: Που εισαι ρε Athens2004 να τ'ακουσεις:p :P :p :P

Τα Akasa (4-led) φυσανε αλλα 22 db ΔΕΝ ειναι με την καμμια!! Στο κουτι ακουγονται η ψυκτρα της sapphire και το akasa. Μην φανταστεις κανα "σοβαρο" σαματα.

Αρχική απάντηση από DJD

Πας για ποτό.. μιλάς για lineage.. κι έρχεται η γκαρσόνα και σου λέει.. "έλεος κι εσείς lineage; 55lvl είμαι.." κι αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν πρέπει να αρχίσεις να κρατάς μαγικό ραβδί στο δρόμο :hehe:

χαχαχα

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:30]

Ελπίζω να μην αδειάζεις την αποθήκη της clan για να «ρήξης» την γκαρσόνα!!

Αρχική απάντηση από DJD

κοίτα φίλε μου που καταντήσαμε....

δεν παίζεις L2----->δεν ''σε παίζουν'' οι φίλοι σου----->δεν σε φωνάζουν όταν βγαίνουν----->δεν βρίσκεις γκόμενα....

:p

Καλα χθες εμεινα με μισα μαλλια με το που αποκαλυπτηκε οτι το γκομενακι παιζει L2!! :-O

K ηταν κ ψιλοψαγμενη κιολας!Ο δε Φραγμας τις εκανε κ προταση!3 Grade C κοσμηματα! :hehe:

(καρμιρη...ουτε καν B grade... :p )

SPC--->Παιξε κ συ,ΜΠΟΡΕΙΣ!! :p

Edit

Αρχική απάντηση από DJD

Τωρα που το σκευτομαι....τα μπλουζακια του Ζαρρα θα ειναι μεγαλη γκομενοπαγιδα φετος το καλοκαιρι! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.