Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ΕΕΕΕΕΕφυγα ευχομαι καλο Σαββ/κο, καλα βόλια (ειτε σε p/ball, ειτε πιο πικαντικα) και γενικως καλα να περασετε !!! :happy2: :smoke:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

εγώ Σπαμάρω;

εγώ φταίω ρε συ που παρακαλάω τους παλιοΦανιαλάτους για ένα review και μου το παίζουν δύσκολοι...

αλλά θα σου δείξω εσένα όταν θα μου έρθεις κλαίγοντας για TFT.....

ματς-μουτς καλός Samael & Family...:whistling - καλός ματς-μουτς

Aστα φιλια κ τις γλυκες κ στρωσου στη δουλεια!Θελω οι μετοχες μου να πανε στα υψη!

Ακαματη...ε ακαματη....! :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

ΕΕΕΕΕΕφυγα ευχομαι καλο Σαββ/κο, καλα βόλια (ειτε σε p/ball, ειτε πιο πικαντικα) και γενικως καλα να περασετε !!! :happy2: :smoke:

Kαλη ξεκουραση κ σε σενα :D

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Είναι δυνατόν να φανταστή κάποιος πιο κακόγουστες διαφημίσεις από αυτές των Τζάμπο;

Που σαι βρε Γιανγκ....που εχεις χαθει?

μου λειψες...!χεχε!

Οχι...ειναι απαραδεκτες και οποτε τις ακουω αλλαζω σταθμο...

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Είναι δυνατόν να φανταστή κάποιος πιο κακόγουστες διαφημίσεις από αυτές των Τζάμπο;

δυστυχώς πάρα πολλές....

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 20:07]

της amstel μηπως;

Αρχική απάντηση από .38-.45

της amstel μηπως;

Α μπράβο και έλεγα ποιες ήταν οι τελευταίες τραγικές που κυκλοφορούν....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Που σαι βρε Γιανγκ....που εχεις χαθει?

μου λειψες...!χεχε!

Lineage μήπως; :p

Πείτε Ό,τι Θέλετε TOP 10

1. ea6gka 301

2. Makis Hourdakis 266

3. paschalia 237

4. spc 232

5. Samael 215

6. fANiS_K 204

7. SLN 195

8. RootX 183

9. zyx 171

10. DJD 171

Yes!! Βγήκα απο τιν λίστα! :p Γιώργο ( ea6gka ) το έχεις σκίσει :p Πάντως η πασχαλιά έχει να μπεί τόσο καιρό και καλά κρατέι στην 3η θέση :p

Εχετε κανα site που να εχει τους ραδιοφωνικους σταθμους της Αθηνας?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πείτε Ό,τι Θέλετε TOP 10

1. ea6gka 301

2. Makis Hourdakis 266

3. paschalia 237

4. spc 232

5. Samael 215

6. fANiS_K 204

7. SLN 195

8. RootX 183

9. zyx 171

10. DJD 171

Ε που θα μου πάει; 34 posts με περνάει! :p

’μα σε έναν επεξεργαστή έχουν βάλει εποξική αντί για καμιά ceramique πώς βγαίνει αυτό το πράμα???

Αν ο επεξεργαστής έχει heat spreader και δεν πιάνει το νέφτι ή η βενζίνη, προσωπικά θα δοκίμαζα με ένα κοπίδι να το ξυσω... Έχεις χωρίσει τον επεξεργαστή από την ψύκτρα ή είναι κολλημένοι ακόμα;

Αρχική απάντηση από PGM

p1.jpg

MPLIAXXXX

Σιγά το πράγμα! Ένα απλό case ντυμένο γύρω γύρω με πλαστικά. Δε λέω, ξεφεύγει από τα κλασικά αλλά εγώ δεν θεωρώ οτι μπορεί να σταθεί δίπλα σε ένα καλομονταρισμένο κουτί...

Μπα δεν έχω καταφέρει να τον ξεκολλήσω και λέω να τον πετάξω από κάνα μπαλκόνι... θα δοκιμάσω να βγάλω την κόλλα με κάνα κοπίδι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.