ea6gka Απρίλιος 14, 2005 #5281 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 ρε παιδια τωρα που ημουνα πρεβεζα και χαζευα μια εκπομπη "αδρεναλινη" στην ΕΤ3 , ειχε ενα μαλακα τυπα παρουσιαστη και ειχε κολησει πισω στο σκηνικο της εκπομπης μια αφισα "Athlon64" !!!πρωτη φορα το ειδα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2005 #5282 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Εμενα οι συμμαθητες μου B γυμνασιου τωρα δεν ξερουν τι ειναι amd Αρκετοί από τους δικούς μου, όταν τους ρωτάς τι υπολογιστή έχουν σου απαντάνε "Windows Proffesional" ή "Windows XP" και μου λες τώρα για AMD; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2005 #5283 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Αρκετοί από τους δικούς μου, όταν τους ρωτάς τι υπολογιστή έχουν σου απαντάνε "Windows Proffesional" ή "Windows XP" και μου λες τώρα για AMD; Και επαναλαμβάνω, θα έπρεπε να ξέρουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 14, 2005 #5284 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 παντα μου αρεσαν οι φωτο απο το akiba. ειδικα οι ταμπελιτσες με τις τιμες. σα να βγαινεις βολτα στη λαϊκη ενα πραμα. και συνήθως φρέσκο-φρέσκο πράγμα που ακόμα σπαρταράει στο wafer Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 14, 2005 #5285 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Επειδη άκουσα κάτι και μπερδέυτικα:nada: Ο (μέγας) Terminator και ο Trobocop δεν είναι διαφορετικά πρόσωπα :boxed: Εγώ ήμουν ο Terminator για οσους δεν το γνωρίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2005 #5286 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Και χρειάζεται να το φωνάζεις; ’σε μπας και γλιτώσεις από κανέναν καινούριο (όπως εμένα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 14, 2005 #5287 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Και χρειάζεται να το φωνάζεις; ’σε μπας και γλιτώσεις από κανέναν καινούριο (όπως εμένα)! Είχες γραφτει όταν ήμουν o terminator.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2005 #5288 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Το ξέρω βρε! Απλώς άργησα πάρααα πολύ να καταλάβω ποιός ήσουν! Υ.Γ.: Δηλώνω υπέυθηνα πως απ'όσο ξέρω τον TRobocop ή Terminator ή όπως αλλιώς θέλετε μου φαίνεται αρκετά καλός τύπος. Μόνο που του λείπει λίγη ωριμότητα που πιστεύω πως έχει αρχίσει να μαζεύει λίγη λίγη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 14, 2005 #5289 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Επειδη άκουσα κάτι και μπερδέυτικα:nada: Ο (μέγας) Terminator και ο Trobocop δεν είναι διαφορετικά πρόσωπα :boxed: Εγώ ήμουν ο Terminator για οσους δεν το γνωρίζουν ΕΛΑ σοβάρα!!!!!!!!!!!!!! και εγώ νόμιζα ότι έχετε και οι δύο γενέθλια στις 27 ιανουαρίου.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 14, 2005 #5290 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Επειδη άκουσα κάτι και μπερδέυτικα:nada: μπερδεύτηκες για το αν τελικά ήσουν ο terminator ή όχι;αυτό μόνο ο terminator μπορούσε να το πάθειάρα εγώ σε πιστεύω ότι όντως είσαι ο terminator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 14, 2005 #5291 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Εμενα οι συμμαθητες μου B γυμνασιου τωρα δεν ξερουν τι ειναι amd εμένα περιέργως αν και δεν είναι τόσο μικροί όλοι ξέρουν πέντε πράγματα δηλαδή ξέρουν τι επεξεργαστή και μνήμη έχουν τουλάχιστον........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 14, 2005 #5292 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc μπερδεύτηκες για το αν τελικά ήσουν ο terminator ή όχι; αυτό μόνο ο terminator μπορούσε να το πάθει άρα εγώ σε πιστεύω ότι όντως είσαι ο terminator :rofl: :rofl: :rofl: looooooooooooooooooooool αλλο ήθελα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 14, 2005 #5293 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Και επαναλαμβάνω, θα έπρεπε να ξέρουν; Θα έπρεπε να ξέρουν όταν πηγαίνουν να σου κάνουν τον έξυπνο λέγοντας έκανα μόνος μου φορματ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 14, 2005 #5294 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ακόμα στη δουλειά ειμαι γαμώτοοοοοοοο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 #5295 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 http://galleries.badgirlsblog.com/v...hool/keyra2.swfαυτα πρεπει να ξερουν οι συμμαθητες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 14, 2005 #5296 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Ακόμα στη δουλειά ειμαι γαμώτοοοοοοοο..... Και εγω........αλλα το κανω καθε μεραααααααααααααααααααα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 14, 2005 #5297 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka http://galleries.badgirlsblog.com/v...hool/keyra2.swfαυτα πρεπει να ξερουν οι συμμαθητες σου :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: τι μας εκανες τωρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2005 #5298 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από kender Θα έπρεπε να ξέρουν όταν πηγαίνουν να σου κάνουν τον έξυπνο λέγοντας έκανα μόνος μου φορματ.... Πιστεύω οτι για να κάνεις φορμάτ δεν ειναι ανάγκη να ξέρεις τί είναι ο AMD. ’λλα αναγνωρίζω την κατηγορία που λές ότι το πάιζουν φωτεινοί παντογνώστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2005 #5299 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:20] http://galleries.badgirlsblog.com/v...hool/keyra2.swf αυτα πρεπει να ξερουν οι συμμαθητες σου george σβηστο πριν εχουμε αλλα.....γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2005 #5300 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ξέρει κανείς τι λένε οι μείκτες της BEHRINGER; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.