Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

Αν εξαιρεσεις την λυση για τον κυβο του Ρουμπικ, (και τους cure που ημουνα fan) εγω και ο spc πρεπει να μεγαλωσαμε σε διπλανες γειτονιες...

πραγματικά παιδιά, όσο θυμάμαι τον μικρό Σολωνάκο με ''Αθλητικό σορτσάκι τύπου "Τέννις" '' συγκινούμαι αφάνταστα :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
οriginaly posted byΔικεφαλος

To είδα το όνειρο...

τους δύο δικέφαλους αετούς να συγκρούονται στον αέρα ενώ ένας πράσινος λαγός και ένα κόκκινο γαυράκι τους κοιτάζανε από χαμηλά...

ο κιτρινόμαυρος αετός ήταν πιο δυνατός και έτρεψε τον μαυρόασπρο σε φυγή...

o oποιος ομως καθως έφευγε, έριξε μια θανατηφόρα τσιμπιά στον πράσινο λαγό (τελευταία αγωνιστική)

ο κιτρινόμαυρος αετός αφού έκανε καμμιά - δυό βόλτες, μετά έκανε επίθεση στον κόκκινο γαύρο (μάτς κυπέλλου)

και καθώς τον άρπαζε με τα νύχια του..ένας βάτραχος ψόφαγε στην άκρη της λιμνοθάλασσας.

Αρχική απάντηση από SLN

Το ξερα οτι απο μικρα παιδια, ζαχαρωνες το νεανικο σφριγηλο κορμι μου παλιοανωμαλε! :p

δεν ήμουν ανώμαλος (προσέχεις ότι χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο καθώς δηλώσεις στον ενεστώτα δύναται να διαψευσθούν από γνωστό admin)

εμένα η μαμά μου έλεγε να παίζω μόνο με κοριτσάκια

δεν φταίω εγώ που μου πήρε μέχρι τα 15 σου για να καταλάβω ότι είσαι αγοράκι....

:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:49]

δεν ήμουν ανώμαλος (προσέχεις ότι χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο καθώς δηλώσεις στον ενεστώτα δύναται να διαψευσθούν από γνωστό admin)

εμένα η μαμά μου έλεγε να παίζω μόνο με κοριτσάκια

δεν φταίω εγώ που μου πήρε μέχρι τα 15 σου για να καταλάβω ότι είσαι αγοράκι....

:p

Απο μικρος στα παραισθησιογονα λοιπον... Πως μπερδεψες αυτο με κοριτσακι???:confused:

Αρχική απάντηση από SLN

Απο μικρος στα παραισθησιογονα λοιπον... Πως μπερδεψες αυτο με κοριτσακι???:confused:

Απο την στιγμη που ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε κανενα αλλο αγορακι δεν ειχε ιδιο, αρα ησουν κοριτσακι.... ολοι μικροτσουτσουνοι πια σε αυτη την γειτονια?

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:56]

εκνευβριζω :sorry: :sorry: :sorry:

Εκ μερους του (πρωην) αφεντικου μου, spc θα ηθελα να σε ευχαριστησω που του δινεις λογο να χαιρεται και να ποσταρει διορθωτικα ποστ :D :D :D

Αρχική απάντηση από SLN

Εκ μερους του (πρωην) αφεντικου μου, spc θα ηθελα να σε ευχαριστησω που του δινεις λογο να χαιρεται και να ποσταρει διορθωτικα ποστ :D :D :D

Τουλάχιστον η σύντομη παραμονή σου υπό την προστασία μου προσέφερε κάτι στην ανύψωση του πνευματικού σου επιπέδου...:p

Αρχική απάντηση από def

θαθελα να ζητησω συγνωμη που εκνευβριζω ορισμενους με καποια ποστ μου.σορρυ παιδια

πιστευω να μαθω τελικα:sorry: :sorry: :sorry:

Μη μασάς, μετράει και η καλή πρόθεση... :)

αχχ γυρισα απο πρεβεζα , ωραια ηταν αλλα τελειωσε.

Κυρησω επισημα την πρεβεζα την πρωτευουσα της ψαρο-φαγιας, οι τυποι δεν παιζονται με σκασανε στο ψαρι. Μετρημενοι οι μηνες μου στην αθηνα , λεω τωρα:hehe:

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σήμερα έκανα το απήστεφτο!

Απλοκλείστηκα σε internet cafe μεχρι το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν κάνω πλάκα! Και δεν το διαλεξα! ΕΛΕΟΣ

τουλαχηστον θα εχω τζαμπα διαμονή!

:hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :look:

Με ξέχασαν! Το μαγαζί που δουλέβω έκλεισε και εμειναν μεσα τα πραγματα (κλειδια)...

Κινητό μαζί το αφεντικό δεν έχει γιατί του το έκλεψαν το μεσημέρι!!!

Και ξέμηνα στο cafe που έκανα το service... ευτιχώς ο Σάκης (ιδιοκτήτης και υπέτιος της όλης κατάστσης) με άφησε στον fx53 του να μπώ στο net! lol

Mε ΧP120 πάει καθόλου ο fx53 ή να μην ασχοληθώ?:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.