Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael

Eγω καμενος???? :eek:

Ναι....κ τα 2 pc τρεχουν L2.... :innocent:

κοντρίτσες Μιχαλιέ; :p

το δικό μου γραφείο αυτή την στιγμή:

1 x IIyama 510 pro (22'' CRT)

1 x NEC 1970GX (19'' TFT, 8 ms, OPTICLEAR)

(δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική τώρα....)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Θελω αναλυτικο review,ετσι? :hehe:

Αρχική απάντηση από spc

κοντρίτσες Μιχαλιέ; :p

το δικό μου γραφείο αυτή την στιγμή:

1 x IIyama 510 pro (22'' CRT)

(δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική τώρα....)

showoff:P

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:00]

Eγω καμενος???? :eek:

Ναι....κ τα 2 pc τρεχουν L2.... :innocent:

Καμμένοι όλοι.... :p

post-745-1416071839,9468_thumb.jpg

Ειμαι σε ενα φορουμ οπου ολοι τρεχουν τον winchester τους πιο ψηλα απο μενα (>2500), ολοι εχουν καλυτερη ψυξη απο μενα(>default), ολοι τρεχουν την καρτα γραφικων πιο ψηλα απο μενα(>default). Και παει στο διαολο δεν ειμαι κομπλεξικος και συμβιβαζομαι με την πραγματικοτητα οτι ειμαι soft-clocker, αλλα πλεον παρατηρω οτι ολοι εχουν παραπανω μονιτορ απο μενα (>1) και φρικαρω ρε γμτ...... Νιωθω ασημαντος.... Ευτυχως τον εχω μεγαλο και δεν υπαρχουν πολλοι με >8ποντους για να νιωσω ασχημα!! :p :P

Αρχική απάντηση από Voudas

showoff:P

όι βρε....

θα κάνω και mini (πολύ mini όμως :D) review

αύριο μεθαύριο θα ακολουθήσει και η LG 1980Q (αν δεήσει η LG Ελλάδας να τις φέρει τελικά) για συγκριτικό (η οποία και θα αποσταλεί κιόλας για review στον Λάμπη)

;)

Μιχαλάκι δεν θα σε περιμένω για πολύ,,,

Ειμαι κουρασμένος απο το ταξίδι στην μακρινή πολη, ,

:toomuchne

post-523-1416071839,9815_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 02:07]

Ειμαι σε ενα φορουμ οπου ολοι τρεχουν τον winchester τους πιο ψηλα απο μενα (>2500), ολοι εχουν καλυτερη ψυξη απο μενα(>default), ολοι τρεχουν την καρτα γραφικων πιο ψηλα απο μενα(>default). Και παει στο διαολο δεν ειμαι κομπλεξικος και συμβιβαζομαι με την πραγματικοτητα οτι ειμαι soft-clocker, αλλα πλεον παρατηρω οτι ολοι εχουν παραπανω μονιτορ απο μενα (>1) και φρικαρω ρε γμτ...... Νιωθω ασημαντος.... Ευτυχως τον εχω μεγαλο και δεν υπαρχουν πολλοι με >8ποντους για να νιωσω ασχημα!! :p :P

και γω μια απο τα ιδια σολωνακο........ολα στα ντιφολτ-ενα μονιτορ-ιδιους ποντους....μονο η ψυξη αλλαζει

:hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

κοίταξε να δεις, εφόσον συναντιέσαι με την εργοδοσία στον δρόμο και είσαι τόσο αγενής, δεν σε βλέπω να προκόβεις :p

Ετρεχα...βιαζοτανε ο Τακης...ελεος....

Ουτε σε εβρισα, ουτε τιποτα...

Αρχική απάντηση από SLN

Ετρεχα...βιαζοτανε ο Τακης...ελεος....

Ουτε σε εβρισα, ουτε τιποτα...

εγώ γιατί άκουσα να λες στον Τάκη ''Πάμε να φύγουμε, έρχεται ο εργοδότης ο Ναζί;''

:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 02:33]

εγώ γιατί άκουσα να λες στον Τάκη ''Πάμε να φύγουμε, έρχεται ο εργοδότης ο Ναζί;''

Γιατι ειχες χτυπησει 4 γραμμες κοκα, 8 προζακ, 6 τετραφυλλα και ακουγες ο,τι ηθελες??????????

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι ειχες χτυπησει 4 γραμμες κοκα, 8 προζακ, 6 τετραφυλλα και ακουγες ο,τι ηθελες??????????

τελικά (εκτός από 2η οθόνη, καλή cpu και ανάλογα προσόντα) δεν έχεις και χιούμορ......:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 02:40]

τελικά (εκτός από 2η οθόνη, καλή cpu και ανάλογα προσόντα) δεν έχεις και χιούμορ......:p

ναι μου το εχουν πει πολλοι ρε γμτ...

Ειναι κατι το οποιο χρηζει βελτιωσης. :(

Ζω για να ακούω τους "προπονητές" της δευτέρας στα περίπτερα! (οι οποίοι κατά το μεσημεράκι το γυρίζουν στο δεύτερο επάγγελμα, πολιτικοί αναλυτές σχολιάζοντας τα πολιτικά δρώμενα του τόπου, ώντας σίγουροι ότι σαν πρωθυπουργοί θα έσωζαν τον τόπο)

:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.