Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorikas

θα σκαγες αν δεν επαιρνες Ιντελ λολ....και διαβασα καλα 256MB RAM????

Αρχική απάντηση από Chosen

Δεν πειράζει ρε, τουλάχιστον απέφυγε τις άχρηστες τεχνολογίες της AMD που θα "σβύσουν" γρήγορα (SATA-300, SLI κλπ) και απέκτησε τις πιο χρήσιμες και διαδεδομένες τεχνολογίες της Intel (ΒΤΧ, DDR-2 κλπ) :p

Σε μια φάση όταν είδα οτι δεν έβρισκα το ένα, δεν έβρισκα το άλλο, είπα και του πατέρα μου για A64 και μου είπε αυτό που λέγατε οτι θα μου πεί... :p

Όσο για τις τεχνολογίες που λες Εκλεκτέ, πρώτη φορά ακούω οτι παίζει SATA-300 σε AMD! :blink: Για τα 256MB RAM... είπα, ήταν το μοναδικό dimmάκι που βρήκα. Θα πάω αυτές τις μέρες να πάρω άλλο ένα γιατί βλέπω και χρησιμοποιεί αρκετή μνήμη το σύστημα ακόμα και σε idle. Ε, τώρα 2 η ώρα σε μαγαζί τι να βρείς; Χωρίς πλάκα, άμα είχα πάει νωρίτερα (πράγμα αδύνατον, εκτώς αν έκανα κοπάνα...) θα έπεφτε πολύ το κόστος καθώς:

1. Την τελευταία P5GD1 την έδωσε το Computer City το πρωί

2. Τους P4 630 τους έδωσε όλους το Πλαίσιο το πρωί και πάει λέγοντας... :p

παντως με τα παραπανω λεφτα που σου ζητησε ο 640 και η "λιγη" ακριβη 256ΜΒ DDR2 επαιρνες χαλαρα 3500+ και 2x256DDR + ενα σουβλακι:p

edit: δεν το λεω για να ξεκινησουμε το γνωστο flame,απλα αν εγω εστηνα συστημα τωρα κατι τετοιο θα ειχα στο νου μου:)

Το θέμα είναι οτι όταν είδα οτι ο μόνος επεξεργαστής που είχα στη διάθεσή μου ήταν ο 640 (οπότε και σκέφτηκα να ξαναπροτείνω του πατέρα μου για A64) είχα πάρει ήδη τη mobo και τη μνήμη από άλλο μαγαζί. Μαμακία, το ξέρω, αλλά πάνω στη βιασύνη να προλάβω πριν κλείσουν τα μαγαζιά... Τον ήθελε και αυθημερών βλέπετε.

Ρε γμτ, Σάββατο βράδυ και θα μείνω πάλι μπροστά στο PC απ'ό,τι φαίνεται... O ένας από την παρέα είναι Λάρισσα με τον πατέρα του, ο άλλος Πάτρα με την περιβαλοντική ομάδα, ο ξάδερφός μου που ήρθε πριν λίγες μέρες έχει διάβασμα για τη διπλωματική του και πάει λέγοντας... Σκέφτηκα και να κατέβω στο κέντρο σε ένα μαγαζάκι μου συχνάζουν 2-3 γνωστοί μου αλλά είναι κι αυτοί στην Πάτρα. ΓΜΤ ΔΛΔ! Πείτε κάτι να κάνω ρε παιδιά... :p

δε το έκανα εγώ κάποιος καταχράστηκε τις εξουσία του και το έκανε :mad: (but I like it :p )

δεν έχουμε DSL σε Λάρισα και Βόλο από χθες το μεσημέρι :cry: (ένα ΣΚ έχω και γω ο άμοιρος να surfάρω και μου το πήρανε)

Κάποτε μου είπε ένας φίλος κιθαρίστας οτι γράφεις στίχους όταν έχεις πολύ έντονα συναισθήματα. Ε, τόσο καιρό προσπαθούσα να γράψω ένα τραγούδι για μια κοπέλα αλλά σήμερα, καθώς έκανα λίγους πειραματισμούς με συνδυασμούς ακόρντων, μου ήρθε σε μια φάση κοιτώντας μια φωτογραφία και ένα στιχάκι και μετά πήγε μόνο του... Αποτέλεσμα; 7 στροφές couple και μία refrain με άκρως ερωτικό και πολύ γλυκό στίχο και μουσική απολύτως δική μου, όχι σαν ένα τραγούδι που είχα γράψει πέρυσι που ήταν σχεδόν αυτούσια κλεμένη... :p Αααααχ! :inlove:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:32]

δε το έκανα εγώ κάποιος καταχράστηκε τις εξουσία του και το έκανε :mad: (but I like it :p )

......

Κάνω ότι δεν το διάβασα αυτό.... :mad:

ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!!

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:20]

Παίρνει η dfi επεξεργαστή για socket 940??

Το θέμα είναι πιο από όλα τα πινάκια θα βγάλεις για να μπει... :p

Όχι δεν παίρνει....

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:07]

:oτο έχω στο γραφείο το backup sig του endu :o

πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα, δε περίμενα να είσαι εσύ αυτός, αλλά τι λέω intelάκιας είσαι έπρεπε να το περιμένω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.