Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

DVD γράφει κανονικότατα ΤΥ απο τότε που το πήρα... στα cd κάνει τα νερά, χρησιμοποιώ τα ίδια media.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JiMk

DVD γράφει κανονικότατα ΤΥ απο τότε που το πήρα... στα cd κάνει τα νερά, χρησιμοποιώ τα ίδια media.

μήπως σκονίστηκε τόσο καιρό που το είχες σε αχρησία?

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 10:45]

Κι εμενα τα ιδια εκανε.

Hello! Καιρό είχα να φανώ, το ξέρω, αλλά είμουν (και είμαι) απασχολημένος με το καινούριο PC του πατέρα μου (όλο προβλήματα ρε γμτ!). Τελικά δε βρήκα αυτά που ήθελα και επειδή το ήθελε ντε και καλά την Τετάρτη, βολεύτηκα με ό,τι βρήκα αλλά η τιμή πήγε αρκετά παραπάνω... Έτσι έχουμε:

CPU: P4 640

Mobo: ASUS P5GD2-Deluxe

RAM: Kingstone 256MB DDR2

HDD: Seagate SATA 80GB

DVD-RW: NEC 3500A (Το δικό μου του έδωσα γιατί δεν το βρήκα... Θα πάω να πάρω το 3520 για μένα... :p )

Norton Antispam 2005 Rulez!

Μου ήρθαν πριν από λίγο 8 email από άγνωστη - για τα outlook - norton - επαφή (ο οποίος τελικά αποδείχθηκε της δουλειάς) με συνολικό μέγεθος 28 ΜΒ τα οποία και ''πέρασαν'' κανονικά από το Norton.

To τελευταίο όμως (9ο) email, από τον ίδιο αποστολέα, το οποίο ήταν το διαβιβαστικό μεγέθους μερικών byte θεωρηθήκε από τον Νόρτονα Spam! :D

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 19:26]

ο Shido να τα βλεπει αυτα:laughing::hehe:

Μπααα το πουλησε και πηρε mazda η κουφαλιτσα :D

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 18:27]

Hello! Καιρό είχα να φανώ, το ξέρω, αλλά είμουν (και είμαι) απασχολημένος με το καινούριο PC του πατέρα μου (όλο προβλήματα ρε γμτ!). Τελικά δε βρήκα αυτά που ήθελα και επειδή το ήθελε ντε και καλά την Τετάρτη, βολεύτηκα με ό,τι βρήκα αλλά η τιμή πήγε αρκετά παραπάνω... Έτσι έχουμε:

CPU: P4 640

Mobo: ASUS P5GD2-Deluxe

RAM: Kingstone 256MB DDR2

HDD: Seagate SATA 80GB

DVD-RW: NEC 3500A (Το δικό μου του έδωσα γιατί δεν το βρήκα... Θα πάω να πάρω το 3520 για μένα... :p )

θα σκαγες αν δεν επαιρνες Ιντελ λολ....και διαβασα καλα 256MB RAM????

Κρίμα για την Rover .. τελικα δεν εξαγοράστικε απο τους Κινέζους. .

Η παραγωγή εχει σταματήσει... :(:(:(:(:(:(

Αρχική απάντηση από LordOfRings

Κρίμα για την Rover .. τελικα δεν εξαγοράστικε απο τους Κινέζους. .

Η παραγωγή εχει σταματήσει... :(:(:(:(:(:(

Σοβαρα αυτοκινητα ρε Στελλιο....

Rover έχω. :mad:

Ας προσεχες :p

ελα ρε σε πειραζω :bye:

Αρχική απάντηση από Samael

Ας προσεχες :p

ελα ρε σε πειραζω :bye:

Μιχάλη ... εχω πληροφορίες οτι και η Peugot θα ρίξει κανόνι..:whistling :shifty: :whistle2: :hehe:

Μιχάλη ... εχω πληροφορίες οτι και η Peugot θα ρίξει κανόνι..:whistling :shifty: :whistle2: :hehe:

Ας ριξει κ πυραυλο :p

Δε θα το κρατησω για πολυ ακομα :p

Αρχική απάντηση από giorikas

θα σκαγες αν δεν επαιρνες Ιντελ λολ....και διαβασα καλα 256MB RAM????

Δεν πειράζει ρε, τουλάχιστον απέφυγε τις άχρηστες τεχνολογίες της AMD που θα "σβύσουν" γρήγορα (SATA-300, SLI κλπ) και απέκτησε τις πιο χρήσιμες και διαδεδομένες τεχνολογίες της Intel (ΒΤΧ, DDR-2 κλπ) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.