Chosen Απρίλιος 6, 2005 #5081 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ρε τσοζεν με το ΒΑΝ του καπνισματος στην Ιρλανδια πως τα πας? Μια χαρά, δυο μήνες παλεύω να το (ξανα)κόψω και μάλλον μόνο εκεί θα το καταφέρω Μετά από 2 βδομάδες εκεί, έκανα 3-4 τσιγάρα την μέρα και ξεχνούσα να καπνίσω. Από προχτές που γύρισα, έχω κάνει 3 πακέτα πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 6, 2005 #5082 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 downloading windows xp 64bit final Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 6, 2005 #5083 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable downloading windows xp 64bit final :jump1: σε προλαβαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 6, 2005 #5084 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:55] :jump1: σε προλαβαμε :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #5085 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable downloading windows xp 64bit final From where? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 7, 2005 #5086 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 http://www.scribblybum.net/157968.htm :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 7, 2005 #5087 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unseen http://www.scribblybum.net/157968.htm :boxed: Bandwidth Limit Exceeded Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 7, 2005 #5088 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 περιμενε να χωνεψει ο οφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 7, 2005 #5089 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 απο τα μεγαλυτερα Forum στο κοσμο που ασχολειτε με παρτυ ανα το κοσμο και ειδικα στην ολλανδια, δειτε και πηξτε http://partyflock.nl/SECTION/gallery.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 7, 2005 #5090 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Χθες, στις 21:24] From where? Είναι final σου λέει, άρα από εδώ. (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, τα δυσκόλως εννοούμενα blackholeιάζονται...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 7, 2005 #5091 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ατακα "Computer games don't affect kids; I mean if Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." donateur Πως θα γινει να παιξουμε κ μεις μουσικη εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2005 #5092 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 εκανα κατι δοκιμες να δω τι εχει ενα σκ@το πισι του θειου... (PIII 500 SLOT 1)και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι οτι ειχε πανω ειναι καμμενο!!!ειναι ποτε δυνατον ενα πισι απο πληρως λειτουργικη κατασταση να καταληξει ολοκληρωτικα νεκρο?μιλαμε τα παντα... m/b, cpu, ram, vga, psu, ακομα και το cd-rom ψοφησε!!!!μου ειπε βεβαια οτι την τελευταια φορα που ξεσυνδεσε το καλωδιο τροφοδοσιας ακουσε ενα τσαφ και μυρισε καμμενο....αλλα τοσο πολυ?εγω ηξερα οτι οι περισοτερες μητρικες εχουν καποιο συστημα προστασιαςγια τα συνδεδεμενα σε αυτες εξαρτηματα....τι να παιχτηκε αραγες?εχει αντιμετωπισει κανεις τιποτα αντιστοιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 7, 2005 #5093 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:12] εκανα κατι δοκιμες να δω τι εχει ενα σκ@το πισι του θειου... (PIII 500 SLOT 1) και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι οτι ειχε πανω ειναι καμμενο!!! ειναι ποτε δυνατον ενα πισι απο πληρως λειτουργικη κατασταση να καταληξει ολοκληρωτικα νεκρο? μιλαμε τα παντα... m/b, cpu, ram, vga, psu, ακομα και το cd-rom ψοφησε!!!! μου ειπε βεβαια οτι την τελευταια φορα που ξεσυνδεσε το καλωδιο τροφοδοσιας ακουσε ενα τσαφ και μυρισε καμμενο.... αλλα τοσο πολυ? εγω ηξερα οτι οι περισοτερες μητρικες εχουν καποιο συστημα προστασιας για τα συνδεδεμενα σε αυτες εξαρτηματα.... τι να παιχτηκε αραγες? εχει αντιμετωπισει κανεις τιποτα αντιστοιχο? Γειτονα σε ΡΙΙ 333 τα ειχα παθει και εγω..m/b,ram,vga,cpu,psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 7, 2005 #5094 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εκανα κατι δοκιμες να δω τι εχει ενα σκ@το πισι του θειου... (PIII 500 SLOT 1)και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι οτι ειχε πανω ειναι καμμενο!!!ειναι ποτε δυνατον ενα πισι απο πληρως λειτουργικη κατασταση να καταληξει ολοκληρωτικα νεκρο?μιλαμε τα παντα... m/b, cpu, ram, vga, psu, ακομα και το cd-rom ψοφησε!!!!μου ειπε βεβαια οτι την τελευταια φορα που ξεσυνδεσε το καλωδιο τροφοδοσιας ακουσε ενα τσαφ και μυρισε καμμενο....αλλα τοσο πολυ?εγω ηξερα οτι οι περισοτερες μητρικες εχουν καποιο συστημα προστασιαςγια τα συνδεδεμενα σε αυτες εξαρτηματα....τι να παιχτηκε αραγες?εχει αντιμετωπισει κανεις τιποτα αντιστοιχο? διόλου απίθανο σκηνικόκαταρχήν αν το psu έκανε τσαφ είναι λογικό να πάρει μητρική, οπτικά, δίσκους κλπ (η μητρική δεν μπορεί να προστατεύσει προφανώς τον δίσκο πχ από υπέρταση)από εκεί και πέρα μνήμες και cpu την τρώνε πρώτες και συνήθως vga κλπ κάρτες μπορεί να την γλυτώσουν (χωρίς αυτό βέβαια να είναι ο κανόνας...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 7, 2005 #5095 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εκανα κατι δοκιμες να δω τι εχει ενα σκ@το πισι του θειου... (PIII 500 SLOT 1) και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι οτι ειχε πανω ειναι καμμενο!!! ειναι ποτε δυνατον ενα πισι απο πληρως λειτουργικη κατασταση να καταληξει ολοκληρωτικα νεκρο? μιλαμε τα παντα... m/b, cpu, ram, vga, psu, ακομα και το cd-rom ψοφησε!!!! μου ειπε βεβαια οτι την τελευταια φορα που ξεσυνδεσε το καλωδιο τροφοδοσιας ακουσε ενα τσαφ και μυρισε καμμενο.... αλλα τοσο πολυ? εγω ηξερα οτι οι περισοτερες μητρικες εχουν καποιο συστημα προστασιας για τα συνδεδεμενα σε αυτες εξαρτηματα.... τι να παιχτηκε αραγες? εχει αντιμετωπισει κανεις τιποτα αντιστοιχο? Mηπως ηταν DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5096 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ναι. Της αδερφης μου περυσι....P3@500. Mια μερα μου λεει "Δεν παιζει το pc.Φτιάχτο" (προσεξε τον τονο!)Το ψαχουλευω και οντως μητρικη/μνημες και psu ηταν για τα κυπαρισσια. Απο καμια υπερταση της ΔΕΗ θα εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 7, 2005 #5097 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι ότι ups, psu (όχι μόνο για oc), πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη είναι τα σημαντικότερα εξαρτήματα ενός συστήματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2005 #5098 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:21] μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι ότι ups, psu (όχι μόνο για oc), πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη είναι τα σημαντικότερα εξαρτήματα ενός συστήματος.... τι UPS μου λες ρε SS..... 50 ευρω εκανε ολο το συστημα μαζι.... απλα μου εκανε εντυπωση ο ολοκληρωτικος χαρακτηρας της καταστροφης... φαινεται παλια ισχυε το "ολα ή τιποτα".... @Samael κοντα επεσες... QDI ηταν..... @Dinopoulos Γιαννακη νομιζω οτι πρεπει να σου δωσω καποια μαθηματα αντιμετωπισης του συνδρομου Α.Κ.Α.Σ. (αδικαιολογητα κακομαθημενης αδελφικης συμπεριφορας ) :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 7, 2005 #5099 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τι UPS μου λες ρε SS..... 50 ευρω εκανε ολο το συστημα μαζι.... ε, σιγά άλλα τόσα κάνει περίπου και ένα 600αρι αξιοπρεπέστατο UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5100 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ασε Γιωργο....Της εχω μεγιστη αδυναμια. Φαντασου δεν πουλησα το προηγουμενΟ κουτι (LianLi 60) και εδωσα αλλα 50 για μ@λακιουλες(φωτακια κ ανεμηστηρες)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.