Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

ασε τα εεεεετι εσυ και πιασε τη μανικα εχεις αγημα πυρκαγιας σε λιγο:p:hehe:

Ποοοοοο τι μου θυμισες. Μια φορα ειμουν κλιμακα κ με ειχαν και στο αγημα. Εκαναν ασκηση για το αγημα κ εγω κανονικα επρεπε να παρω εναν να φορεσω μια EDBA συσκευη και να παρω εναν πυροσβεστηρα.

Δεν πηγα ομως και με εγραψε στο ποινολογιο. Εφαγα Π5 με τον μ@λακα ! Ενω αν αφηνα την κλιμακα, θα με πηγαιναν αιμα....

Αρχική απάντηση από kender

Ποιό χρώμα είναι καλύτερο για το γύρω γύρω της οθόνης??

To γκρι-ασπρο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με το TCO99.....

κανε κανα edit ρε , δε με φτανεις δε με φτανεις :hehe: :tongue: :computer:

Φτου! με πηρταν χαμπαρι...

Αλλο ενα...χιχιχι

Ωχ "επεσα" σε λιγο θα με πιασουνε και οι ασχετοι noobαδες με τα 169 ποστ.

Εν τω μεταξυ ειμαι σαντουιτς μεταξυ των 2 τους!

^^^^

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν 2-3 εξυπνες ατακες που μπορουν να κολλησουν στην παραπανω φραση ειτε με πονηρο, ειτε με "φαγωσιμο" υπονοουμενο

post-1498-1416071823,0742_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από SLN

ειτε με πονηρο, ειτε με "φαγωσιμο" υπονοουμενο

Εσύ ποιό από τα 2 προτιμάς?

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Εσύ ποιό από τα 2 προτιμάς?

Εεε...πρωτα σεξ κ μετα φαγητο ρε συ....:p

Δεν ειναι σατανικη συμπτωση οτι μεσα σε 1 μηνα 5-6 μελοι, χρηστες DFI (AMD) περασαν σε phase?...

εχω παρατηρησει πως καθε 2 περιπου μηνες γινονται σατανικα ταυτοχρονα καποιες αλαγες και ξαναbenchαρουν ολοι :D

Αρχική απάντηση από kender

Ποιό χρώμα είναι καλύτερο για το γύρω γύρω της οθόνης??

μαυρο νομιζω

Λάθος!

Ακριβώς το αντίθετο: Οθόνες με μαύρο πλαίσιο δεν μπορούν να πάρουν υψηλό TCO (πάνω από 99 αν δεν κάνω λάθος)

Ρε παιδιά, το καλοκαίρι του 2001 τι δίσκοι κυκλοφορούσαν στην αγορά; Μόλις έψαξα να δω τι δίσκους έχει πάνω το επιεικώς PC-χελόνα του πατέρα μου και είδα οτι έχει 2 Quantum Fireball ict20. Τι σημαίνει αυτό; Δίσκοι στις 4500rpm... Και μετά ρίχνουμε το φταίξιμο στη mobo... :TD:

http://www.vr-zone.com/Home/news48/news48.htm#674

Τέσπα, μάλλον αύριο πάει για αγορά ο πατέρας μου γιατί άρχισε πάλι τα κουλά με τα IRQ. Το μόνο που μου έχει μείνει να δώ είναι οι μνήμες. Τώρα τρέχει memtest. Για να δούμε τι θα βγάλει... Αναρωτιέμαι πώς δεν τις είχα κοιτάξει νωρίτερα...

Οι μνήμες μέχρι στιγμής (25Min, 4passes) φαίνονται ΟΚ... Τι άλλο μπορεί να φταίει γμτ;;; ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Μ"ΑΥΤΟ ΤΟ $&&%*^*ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!! :rant:

Αν είχα μπροστά μου εναν μπλε βατραχο θα τον ακοιγα στα 2 για να δω την ανατομία του και μετά θα τον ταιζα στο γάτο μου.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.