Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 18:51]

Μια βδομαδα τωρα pc δεν ειχα.Δεν αναβε.Σημερα ειπα να ασχοληθω και τι το θελα,ραγησε η καρδια μου.Ο ΕΕ απο κατω ειχε μαζεψει υγρασια και σκουρια,με το που πηγα να καθαρισω αμεσως και 3 πινακια εφυγαν...Αιωνια η μνημη του,μολις γυρισω απο ταξιδι το Σ/κ μαλλον οι amdαδες θα με καλοσορισουν στην οικογενεια τους.

Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Γιανναρε.... Περιμενουμε την δυναμικη επιστροφη σου....οχι ομως AMD και εσυ ρε ,ξεχασες το παρελθον σου στο dark side τοσο ευκολα?:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ατιμε αφορμη ζητουσες κι εσυ....

Δοκιμασε εναν P4 6x0 σε μια as8 πριν αλλαξοπιστησεις....

Καλά ρε! Πώς στο καλό τα κατάφερες; :blink:

Υ.Γ.: Όχι κι εcύ τέκνον μου! Όχι κι εcύ! Όταν γυρίcεις από το ταξίδι πέρνα και μια βόλτα από μια εκκληCIA να εξομολογηθείς!!! :p

:p :P :p

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

1. Περιγράψτε το πρόβλημα:

............................................................................................

............................................................................................

2. Τώρα, περιγράψτε το πρόβλημα συγκεκριμένα:

3. Μαντέψτε την αιτία του προβλήματος:

4. Σπουδαιότητα του προβλήματος:

A. Μικρή

B. Μικρή

Γ. Μικρή

Δ. Ασήμαντη

Ε. Ανάξια αναφοράς

5. Σύμπτωμα του προβλήματος:

A. Κλείδωσε

B. Πάγωσε

Γ. Κρέμασε

Δ. Παράξενη μυρωδιά

6. Είναι το computer στην πρίζα;

o Ναι o Οχι

7. Είναι ανοιχτό;

o Ναι o Οχι

8. Προσπαθήσατε να το φτιάξετε;

o Ναι

9. Το κάνατε χειρότερο;

o Ναι

10. Βάλατε ένα "φίλο" που "ξέρει από computer" να το διορθώσει;

o Ναι

11. Το έκανε ακόμα πιο χειρότερο;

o Ναι

12. Διαβάσατε το εγχειρίδιο;

o Ναι o Οχι

13. Είστε σίγουροι ότι διαβάσατε το εγχειρίδιο;

o ΄Ισως o Οχι

14. Είστε απόλυτα σίγουροι ότι διαβάσατε το εγχειρίδιο;

o Οχι

15. Τι κάνατε με το computer την ώρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα

16. Εξηγήστε τι άλλο θα κάνετε εσείς για να λύσετε το πρόβλημα:

17. Αν απαντήσατε στην ανωτέρω ερώτηση τότε γιατί συμπληρώνετε αυτή τη φόρμα;

18. Είστε σίγουροι ότι δε φαντάζεστε το πρόβλημα;

o Ναι o Οχι

19. Είστε σίγουροι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

o 'Iσως o Οχι

20. Είστε παραπάνω από σίγουροι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

o Οχι

21. Υπάρχει κανείς για να του φορτώσετε το πρόβλημα;

o Ναι o Οχι

22. Βαρέσατε καλά το μηχάνημα;

o Ναι o Οχι

23. Σπάσατε τίποτα όταν το βαράγατε;

o Ναι o Οχι

24. Έπιασε φωτιά το μηχάνημα;

o Ναι o Οχι ακόμη

25. Μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να μας ενοχλείτε;

o Ναι

26. Πολύ ωραία, κάντε κάτι άλλο και μην μας ενοχλείτε.

o Εντάξει

Ημερομηνία __ / __ / 2005

Επώνυμο: .......................................

Όνομα: ...........................................

Πριν λίγο μου ζήτησε μια ξαδέρφη (συνομήλικη) να της διαθεσω το μηχάνημά μου, λίγη από την ώρα μου και τη βοήθειά μου να κάνει κάτι εργασίες για τα dp studies. Της λέω τι εργασίες; Μου λέει: "ε, να να μετακινήσω κάτι φακέλους, να κάνω κάτι συντομεύσεις κ.τ.λ."... Έλεος δλδ... Και να πώ εντάξει, δεν ασχολείται και δεν ξέρει... Αλλά αυτά ακόμα και για τα παιδιά της ηλικείας μου θεωρούνται δεδομένα καθώς υποτίθεται διδάχτηκαν στην πρώτη γυμνασίου... Καλά θα κάνω πάντως να βρώ το κανονικό πλαϊνό του κουτιού, μην αρχίσει τις ερωτήσεις για τον εσωτερικό κόσμο του PC... :X:

κι ο αδερφός μου που είναι μικρός (περίπου σαν κι εσένα μάκη) άσχετος είναι.

μόνο παιχνίδια ξέρει να παίζει (εννοείται δεν αγγίζει τα pc μου).

εν τω μεταξύ τρώω συνέχεια βρίσιμο με το linux που δεν παίζει παιχνίδια...

broadcasting from TEI , αστα να πανε.Τα παιδια εδω θαυμαζουν τον 3αρη Ιντελ και χαιρονται.θα μου πειτε ΗΤ ειναι αυτο.

Γ@μω τα εργαστηρια μου....Ξανα στα θρανια ο νεος.

Aχαχαχαχαχαχαχαχααααα

Εχει παει η κολλητη μου στο Αμερικας (την εστειλε η εταιρια) και φυσικα της παρηγγειλα πραγματα...

Ενα απο αυτα ηταν ενα pc power and cooling τροφοδοτικο..... Της εδωσα links απο οnline μαγαζια για το καθε πραγμα που της ειπα να παρει, για να τα βλεπει μπροστα της και να μην ταλαιπωρηθει.

Μολις με πηρε τηλ να μου πει οτι το οnline μαγαζι που της ειχα πει για να παρει τις... μνημες δεν ειχε το PC POWER & COOLING τροφοδοτικο, οποτε της προτειναν ενα παρομοιο και εξισου καλο (και το αγορασε) ενα vantec stealth 520W.... :cry: :cry: :confused: :confused: :X: :giveup: :help: :banging: :shutup::wall::crazy: :fist: :rant: :weep: :flag:

Την πηρα στο καπακι τηλ για να το αλλαξει.... Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.