Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από doctor

και εκει που θα πας στο μαγαζί για να σου αλλάξουν το τζαμακι ....χτύπα και ένα καρούλι μονωτική τσίχλα !(κάποτε θα το χρειαστείς σίγουρα).......και να στο χρεώσουν και αυτό στην Ασφαλιστική! χε χε!

Εετσι.....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:05]

ενταξει δεν ειναι το τζαμι και το κασετοφωνο, σπασανε και τα διαχωριστικα του ταμπλο οι μλκες και αυτο μαλλον θα τσουξει.

τι ειναι αυτη η τσιχλα?

κοίτα ....και αυτό μπορεί να τσουξει την ασφαλιστική .....κάτι μπορεί να γίνει!

Το TheLab σας ενημερώνει ότι η ώρα άλλαξε.

Σας παρακαλούμε όπως αλλάξετε τα ορολόια σας, έτσι ώστε να δείχνουν μια ώρα μπροστά, κλοκάρετε τους επεξεργαστές σας 120MHz προς τα πάνω, τις μνήμες 10-15ΜΗz προς τα πάνω και κατεβάστε τον πολλαπλασιαστή του ΗΤΤ κατά 1.

Μην ξεχάσετε να δώσετε λίγο παραπάνω ρέμα σε επεξεργαστή, μνήμες και ρολόι τοίχου.

Αρχική απάντηση από .38-.45

ειδες κατι πραγματα; που ειναι εκεινες οι παλιες καλες εποχες, που εκανες 2-3 βδομαδες να καταλαβεις οτι η ωρα στο πισι ειναι λαθος...

μα κι εγώ αυτό υποπτεύτηκα, λέω το KDE θα μου βαλε ώρα zimbambwe.... κι όμως:D

(το πιο τραγικό είναι ότι σκέφτηκα κιόλας: η ώρα αλλάζει στο τέλος του μήνα, δεν έφτασε ακόμη :tomato: :tomato: )

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:18]

αυτοι οι τυποι στο ΕΣΡ, γιατι επιτρεπουν στο χαρδαβελα να κανει τετοιες εκπομπες;

καλα τα λεει μερικες φορες αλλα η χθεσινη εκπομπη ηταν για ...$@%@&%*%*:TD:

Ρε παιδια πως ειναι η διευθυνση ενος σιτε,πολυ γνωστο με overclock database καπως ετσι, και εχει και το χρωμα του thelab στις σελιδες του.Ελπιζω να καταλαβατε γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου 2 μερες.

Αφηστε το βρηκα το overclockers.com ειναι αλλα που ειναι η database??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.