gtr_84 Μάρτιος 26, 2005 #4781 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Κι αλλη γκολαρα 1-3:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2005 #4782 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 1-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 26, 2005 #4783 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 "δε θα εχουμε κανενα προβλημα", ειπε ο εκφωνητης.ο γιαννικος φευγει φανταρος, αλλα αφηνει τα σημαδια του στην ελληνικη κοινωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 26, 2005 #4784 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Θοδωρή άσε το PC και βάλε ΑΝΤ1Καλομοίραααααααααααααααααααααααα! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2005 #4785 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Ρε γμτ ήρθε ο αδερφός μου προχτες και με έβαλε σήμερα επειδή δεν έχει pc εδώ να του κατεβάσω ένα αρχείο 1GB απ'το Azureus και το θέλει αύριο γιατί φεύγει... Αυτή τη στιγμή έχω κλείσει όλους τους ανεμιστήρες και έχω αφήσει σε χαμηλές στροφές τον ανεμιστήρα της ψύκτρας του επεξεργαστή, του δίσκου και ένα 8άρι ίσα ίσα να φυσάει μέσα. Επίσης έχω μια κουβάρτα που καλύπτει την οροφή και τα πλαϊνά μέχρι τη μέση... Να δώ πως θα κοιμηθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 26, 2005 #4786 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ρε γμτ ήρθε ο αδερφός μου προχτες και με έβαλε σήμερα επειδή δεν έχει pc εδώ να του κατεβάσω ένα αρχείο 1GB απ'το Azureus και το θέλει αύριο γιατί φεύγει... Αυτή τη στιγμή έχω κλείσει όλους τους ανεμιστήρες και έχω αφήσει σε χαμηλές στροφές τον ανεμιστήρα της ψύκτρας του επεξεργαστή, του δίσκου και ένα 8άρι ίσα ίσα να φυσάει μέσα. Επίσης έχω μια κουβάρτα που καλύπτει την οροφή και τα πλαϊνά μέχρι τη μέση... Να δώ πως θα κοιμηθώ... LOl σιγά ρε μάκη ολόκληρη μανούρα για να αφήσεις το pc μια νύχτα ανοιχτό??? DSL έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 26, 2005 #4787 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 συνήθεια είναι μάκη. εγώ όταν δεν ακούω pc δεν κοιμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάρτιος 26, 2005 #4788 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της acer στη σαλονικα?μην ανοιγω ολοκληρο θρεντ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 26, 2005 #4789 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 Author #4790 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της acer στη σαλονικα?μην ανοιγω ολοκληρο θρεντ............... Η Quest ειναι(Infoquest, Μαρινου Αντυπα 41, Φοινικας) αλλα μην περιμενεις και πολλα. Παλι Αθηνα θα παει το laptop.Αν δεν ξερεις που ειναι η Μαρινου Αντυπα....και ξερεις που ειναι το Jumbo του Φοινικα τοτε απεναντι ακριβως ειναι η Quest. Αν δεν ξερεις που ειναι και το Jumbo και ξερεις το Praktiker, τοτε ειναι στον ιδιο δρομο με αυτο απλα 200 μετρα πιο κατω, πηγαινωντας για Φοινικα.Αν παλι δεν ξερεις που ειναι το Praktiker..παρε ενα ταξι και πες του να σε παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 Author #4791 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από PGM . Νεο μοντ για τους admins ειναι αυτο? Για να μην σηκωνονται απο την καρεκλα οταν παιζουν Lineage2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2005 #4792 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 πλενομαι ξυριζομαι φτιαχνομαι ντυνομαι να βγω εξω σουκου βραδυ και παω στο αμαξι και τι να δω.Σπασμενο τζαμι και μου πηραν το ραδιο σιντι αξιας 50 ευρω . Πρεζονια φανταζομαι. τρελαθηκα τζαμια χυμα μεσα στο αμαξι σπασμενο ταμπλο, με πηραν τα κλαματα δεν αντεξα την πιεση. το πα και ενοιωσα λιγο καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 Author #4793 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gkaΣπασμενο τζαμι και μου πηραν το ραδιο σιντι αξιας 50 ευρω . Πρεζονια φανταζομαι. τρελαθηκα τζαμια χυμα μεσα στο αμαξι σπασμενο ταμπλο, με πηραν τα κλαματα δεν αντεξα την πιεση. το πα και ενοιωσα λιγο καλυτερα Αλητες και κοπροσκυλα μαζι...αλλα τωρα τι να πεις και ποιους να κραξεις...Τουλαχιστον δηλωσες την κλοπη...Λεμε μηπως γινει καμια στραβη....Συναγερμο δεν εχεις?Δεν ειναι το ΣΚ των αυτοκινητων αυτο...χθες εγω εφυγα σε μια στροφη...νερα κατω στην ασφαλτο...μπηκα με λιγο περισσοτερα απ'οσο επρεπε...100+ χιλιομετρα, και παλευα με το τιμονι...ωσπου χτυπησα μετωπικα στις μπαριεριες...απολογισμος....100 μονο, ευτυχως...σπασμενος πολυεστερικος προφυλακτηρας. Ηταν και ο sisman μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2005 #4794 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ρε φιλε 50 ευρω της πλακας ηταν για αυτο δε το επαιρνα μαζι μου. ευτυχως δεν επαθες τπτ. Την πορτα να μου χτυπαγε και να μου ελεγε θελω λεφτα για πρεζα θα του εδινα, παντα δινω σε πρεζονια . Ποσο παει ενα πλαινο τζαμι ρε jax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 26, 2005 #4795 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:35] πλενομαι ξυριζομαι φτιαχνομαι ντυνομαι να βγω εξω σουκου βραδυ και παω στο αμαξι και τι να δω.Σπασμενο τζαμι και μου πηραν το ραδιο σιντι αξιας 50 ευρω . Πρεζονια φανταζομαι. τρελαθηκα τζαμια χυμα μεσα στο αμαξι σπασμενο ταμπλο, με πηραν τα κλαματα δεν αντεξα την πιεση. το πα και ενοιωσα λιγο καλυτερα πρόσεξε στην ασφάλεια που έχεις κάνει μήπως έχεις βάλει για μερική κλοπή ....σου δικαιολογεί το σπασμένο τζάμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2005 #4796 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ναι γραφει μερικη κλοπη αν θυμαμαι καλα, γραφει και για θραυση κρυσταλλων . πολυ κλαμα σου λεω ρε πωωωωω ολο γκαντεμιες αυτο το αμαξι θα το πουλησω ρε δε παει αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 Author #4797 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ρε φιλε 50 ευρω της πλακας ηταν για αυτο δε το επαιρνα μαζι μου. ευτυχως δεν επαθες τπτ. Την πορτα να μου χτυπαγε και να μου ελεγε θελω λεφτα για πρεζα θα του εδινα, παντα δινω σε πρεζονια . Ποσο παει ενα πλαινο τζαμι ρε jax? Δεν νομιζω να σου βγει πανω απο 80. Εδω εγω παρπριζ ειχα αλλαξει και ειχα δωσει 160. Οχι στο δικο μου αυτοκινητο. Στου πατερα μου. Και το παρπριζ εχει και περισσοτερη δουλεια. Η ******* ειναι οτι ειναι και Σαββατο σημερα. Οποτε....καλο ξενυχτι. Βγαλε οτι εχεις μεσα απο το αυτοκινητο και προσπαθησε να....μην κοιμηθεις το βραδυ. Εχε τον νου σου. Ή αν εχεις καποιο γκαραζ-πυλωτη να το βαλεις μεσα, ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 26, 2005 #4798 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:50] ναι γραφει μερικη κλοπη αν θυμαμαι καλα, γραφει και για θραυση κρυσταλλων . πολυ κλαμα σου λεω ρε πωωωωω ολο γκαντεμιες αυτο το αμαξι θα το πουλησω ρε δε παει αλλο ε είσαι οκ τότε ....πριν κάνεις τίποτα τρέχα στην ασφαλιστική την Δευτερα γιατί οι ασφάλειες μας τα παίρνουν χοντρά ...και θα στο πληρώσουν το τζαμάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 Author #4799 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Οπως ειπε και ο γιατρος....πανε στην ασφαλιστικη την Δευτερα το πρωι...ζητα να το δει πραγματογνωμονας επιτοπου(τι να δει δηλαδη σπασμενο θα ειναι) για τα τυπικα, και το μονο που θα χρειαστει να κανεις μετα ειναι να τους δωσεις την αποδειξη πληρωμης για να σε εξοφλησουν. Αν το καταστημα ειναι καλο, τοτε ουτε καν θα χρειαστει να κοψεις αποδειξη. Θα συννενοηθουν αυτοι με την ασφαλιστικη σου για τις πληρωμες. Εσυ απλα θα περασεις το τζαμι και θα φυγεις. Υ.Γ. Με την ευκαιρια, πες να σου βαλουν κι ενα σετακι υαλοκαθαριστηρες και να το περασουν στο κοστος του τζαμιου. Ξερουν αυτοι..χεχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 26, 2005 #4800 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 και εκει που θα πας στο μαγαζί για να σου αλλάξουν το τζαμακι ....χτύπα και ένα καρούλι μονωτική τσίχλα !(κάποτε θα το χρειαστείς σίγουρα).......και να στο χρεώσουν και αυτό στην Ασφαλιστική! χε χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.