Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστώ... Πάντως καλλή φαίνεται μέχρι στιγμής... Στις χαμηλές αναλύσεις μας τα ψιλοχάλασε στην αρχή αλλά τώρα που δουλεύω με 800X600 επειδή έβγαλα τους παλιούς drivers και κατεβάζω τους τελευταίους Ωmega μου φαίνεται εντάξει... Πάντως δεν έχω πρόβλημα να τη δουλεύω σε 1280X1024...

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν ειναι τυχαιο οτι ηθελες διακοπες σημερα ομως , γιατι σημερα ειναι ......

21η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

http://www.hsrs.gr/gr/default_print.asp?doc_id=67&msgId=1&lang_id=0

Θα γιορτάσω αυτή την ξεχωριστή μέρα με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο...

Λέω να ξενυχτήσω μπροστά στον υπολογιστή. :innocent:

Αυτή τη στιγμή τη δουλεύω σε pivot... Φοβερή αίσθηση! Να βλέπεις να ξεχύνονται μέχρι κάτω οι νέες απαντήσεις... :p

Εν'τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα... Έβαλα τους Omega και τώρα τα smilies κουνάνε τη γλώσσα υπερβολικά γρήγορα... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εν'τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα... Έβαλα τους Omega και τώρα τα smilies κουνάνε τη γλώσσα υπερβολικά γρήγορα... :p

Mηπως εχεις DFI?? :hehe:

Καλοδουλευτη μαν ;)

ηρθε σημερα το πρωι η διαχειριστρια και μου ειπε να ξεφορτωθω την DFI ....το συντομοτερο....

Υπεροχα...

Χτες ξυπνησα 06:00, κοιμηθηκα 02:30 καπακι ξυπνημα 07:00.... αμαξι ταξιδι Αθηνα-Πατρα...κοιμαμαι ορθιος....

Ζzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

I'm too old for this shit....

Ωραιο thread

Aλλα ασε το καλυτερα :whistle2:

Δεν θελω να πω τι, ποιοι η ποιος μου την σπαει γιατι προβλεπω flame war πιθανοτατα :boxed:

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 13:29]

Ωραιο thread

Aλλα ασε το καλυτερα :whistle2:

Δεν θελω να πω τι, ποιοι η ποιος μου την σπαει γιατι προβλεπω flame war πιθανοτατα :boxed:

Μίλα ελεύθερα. Γι'αυτό λέγεται "Πειτε οτι θελετε......"

@Vag αηδία :sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.