Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fANiS_K

λολ προς τι ο γελωτας?....ο Βασιλης ηταν απο τους καλυτερους αλλα κατα τη γνωμη μου τωρα τελευταια εχει "χαλασει"...κ μαλλον επειδη καταάβε πως μεγαλωσε...

Πάντως παραδέχομαι οτι δεν είναι πια αυτός που ήταν κάποτε. Τουλάχιστον όσον αφορά τις δισκογραφικές δουλειές του γιατί από συναυλίες δεν έχω πάει σε πολλές... Το τελευταίο CD παρόλο που ήταν γενικώς ευχάριστο ήταν τελείως διαφορετικού στυλ από τα προηγούμενα...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

όντως γέρασε.....

έχει γίνει 17, παράτησε την μουσική και τρέχει πίσω από ψυγεία, phase change κλπ :p

Χαχαχα οχι αυτος ο Βασιλης...χαχαχα...

Αρχική απάντηση από xylokastro

guys η rock ΔΕΝ θα πεθανει ΠΟΤΕ!!! Και αυτο το λεω γιατι ηταν μια μουσικη που αφησε εποχη και ολοι θα μαθαινουν απο αυτη....

Μου θυμιζεις κατι μερακληδες με βινυλια, που ενω υπαρχουν mini cd, cd, dvd κλπ κλπ κλπ επιμενουν να λενε οτι τα βινυλια εχουν καλυτερη ποιοτητα κλπ...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Μου θυμιζεις κατι μερακληδες με βινυλια, που ενω υπαρχουν mini cd, cd, dvd κλπ κλπ κλπ επιμενουν να λενε οτι τα βινυλια εχουν καλυτερη ποιοτητα κλπ...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ πάντως υποστηρίζω το CD... :p

εγώ πάλι είμαι της κασέτας :p

Αρχική απάντηση από spc

γιατί γελάτε μικροί και άμυαλοι νεανίες;

έχετε δει τούτη την σελίδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας;

www.hitech.com

:p

Χααα ημουν σιγουρος πως πισω απο το λινκ κρυβοταν κατι αλλο ακυρο...

:rofl:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:32]

γιατί γελάτε μικροί και άμυαλοι νεανίες;

έχετε δει τούτη την σελίδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας;

www.hitech.com

:p

Ρε γμτ,εγω εχω μεινει παρα πολυ πισω....Ξερετε.Τοοοοτε που ειχαν dual layers......

ωραιες εποχες.............:D

Αρχική απάντηση από kender

Ξέρετε που μπορώ να δηλώσω στον οτε ότι ενδιαφέρομαι για επέκταση της dsl μέχρι εδώ που μένω μπας και φέρουν οι άχρηστοι??

Πήγαινε στο ΟΤΕshop, πάνε εκιά που λέγει για να βρείς αν έχεις ADSL στην περιοχή σου και βάλε το τηλέφωνό σου. Λογικά θα σου βγάλει οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα και θα σου δώσει ένα Link για να δηλώσεις οτι ενδιαφέρεσαι. Τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπήκα πριν κάμποσο καιρό υπήρχε link...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:47]

Πήγαινε στο ΟΤΕshop, πάνε εκιά που λέγει για να βρείς αν έχεις ADSL στην περιοχή σου και βάλε το τηλέφωνό σου. Λογικά θα σου βγάλει οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα και θα σου δώσει ένα Link για να δηλώσεις οτι ενδιαφέρεσαι. Τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπήκα πριν κάμποσο καιρό υπήρχε link...

:T:

post-1061-1416071782,094_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από kender

Ξέρετε που μπορώ να δηλώσω στον οτε ότι ενδιαφέρομαι για επέκταση της dsl μέχρι εδώ που μένω μπας και φέρουν οι άχρηστοι??

κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ ότι ο ΟΤΕ εμποδίζει την ανάπτυξη ευρυζωνικής σύνδεσης - δικτύου στην περιοχή σου. ρώτα τον feanorian82 για λεπτομέρειες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.