Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Οι rockάδες δεν γερνάνε ποτέ ρε! :p Ο Βασίλης (βλέπε avatar μου) είναι 55 και στη σκηνή δείχνει σαν 20άρης!

O Βασίλης έχει συμβιβαστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του (αν ήταν ποτέ ασυμβίβαστος). Όσο για το rock, έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Πρώτος το πήρε χαμπάρι ήταν ο Jim Morrison όταν αναφώνησε Rock is dead.

Plz μην αρχίσουμε τη γνωστή συζήτηση περί του θέματος "το rock ¨εχει πεθάνει" γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη όσα και να λέμε...

Ο Βασιλης ηταν, ειναι αλλα μαλλον δεν θα συνεχισει να ειναι...γερασε καπως...απο τους καλυτερους...και το rock εχει πεθανει.

Φάνη... :p

λολ προς τι ο γελωτας?....ο Βασιλης ηταν απο τους καλυτερους αλλα κατα τη γνωμη μου τωρα τελευταια εχει "χαλασει"...κ μαλλον επειδη καταάβε πως μεγαλωσε...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

λολ προς τι ο γελωτας?....ο Βασιλης ηταν απο τους καλυτερους αλλα κατα τη γνωμη μου τωρα τελευταια εχει "χαλασει"...κ μαλλον επειδη καταάβε πως μεγαλωσε

...

όντως γέρασε.....

έχει γίνει 17, παράτησε την μουσική και τρέχει πίσω από ψυγεία, phase change κλπ :p

Αρχική απάντηση από xylokastro

guys η rock ΔΕΝ θα πεθανει ΠΟΤΕ!!! Και αυτο το λεω γιατι ηταν μια μουσικη που αφησε εποχη και ολοι θα μαθαινουν απο αυτη....

Αν και δεν θέλω να εκφράσω γνώμη για να μην αρχίσουμ εμια ατέλειωτη συζήτηση... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.