Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ερώτηση: Την Πέμπτη το μεσημέρι παράγγειλα από το e-shop μια EIZO L568. Τότε και μέχρι χθες, έκανε 493 τελική. Σήμερα μπαίνω και βλέπω 440 τελική. Στη σελίδα "εξέλιξη παραγγελίας" μου δείχνει πως είναι ακόμα στο στάδιο "τιμολόγηση παραγγελίας". Εγώ τελικά όταν μου έρθει πόσο θα την πληρώσω; 493 ή 440; Δεν θα με χάλαγε καθόλου να γλιτώσω 53...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πάρτους τηλ και ρώτα... και στην χειρότερη ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάντην... είναι μεγάλη διαφορά...

λογικά με την καινούρια πάντως. για να μη στη στείλουν αμέσως υποθέτω δεν είχαν, ζήτησαν να φέρουν και τους έδωσαν και την καινούρια τιμή...

Αρχική απάντηση από Βασιλης

του ρου τουτου τουτου τουτου....

Χρονια μου πολλα.....λοοοοοοοοοοοολ....επιτελους 17!

σε εναν χρονο θα εχω διπλωμα....!

Xαχαχ!Να ζησεις να σε χαιρονται :D

Ακομα 17?Νομιζα τα 18 θα εκλεινες :hmm:

Αρχική απάντηση από DJD

Χρόνια σου πολλά Βασιλάκη :)

Σύμφωνα με το Star Channel: P2P = Προγράμματα παιδικής πορνογραφίας...

ΕΛΕΟΣ

Ήμαρτον τι άλλο ακόμα θα δούμε στην ελληνική άσχετη τηλεόραση....

Λίγο άσχετο,αλλά γιατί έχει τόσο υψηλή θερμοκρασία;Τη πρώτη φορά που τρέχω το Speedfan,στο αντίστοιχο μέρος έλεγε 19-22 βαθμούς ενώ τη δευτερη φορά(μετά από 10-15 δευτερόλεπτα) 120-122!!!Μήπως είναι κανένα bug;Πληροφοριακά αναφέρω ότι το pc είναι χωρίς o/c αυτή τη στιγμή.

post-2342-1416071779,9595_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DJD

Χρόνια σου πολλά Βασιλάκη :)

Σύμφωνα με το Star Channel: P2P = Προγράμματα παιδικής πορνογραφίας...

ΕΛΕΟΣ

Ε αφού αυτοί χρησιμοποιούν τα P2P μόνο για να κατεβάζουν παιδικές τσόντες τι περιμένεις να πούν; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.