Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως έχω τα Grand Turismo 1 & 2 στο Playstation (του χρόνου πρέπει να κλείνει 10ετία!) και είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ή μάλλον ήταν μέχρι που έπαιξα το Underground...

Το νεο μου αποκτημα...τι λετε για 15 πως σας φαινεται?????

Οι μαυριλες στο πλακακι ειναι απο τα ροδακια του LianLi:((φευγουν με τριψιμο, αλλα οσο το κουναω μπρος πισω, καμια φορα μου βγαζει μαυριλες στα πλακακια..)

post-835-1416071777,1123_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από aristos87

Στα πόσα η cpu ρε φάνη και σου δίνει τόσα το tagan? Εγώ μέτρισα ~0.35v απόκλιση στιν μέτριση τις dfi με το πολύμετρο...

Man παραλιγο να με παρουν τα κλαματα μολις το ειδα..1.55V, 220FSB η cpu(δεν εχω μνημες δεν παιζουν οι adata) κ τα υπολοιπα της υπογραφης μου...

Στη φωτο ειναι σε IDLE!!! Σε full χεστα...11.80-12...

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 00:18]

Εγώ μέτρισα ~0.35v απόκλιση στιν μέτριση τις dfi με το πολύμετρο...

καπως ετσι..

αν και κατω απο τα 12 στο molex, φαινεται να αρχιζουν οι ασταθειες.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αυτά τα λές που ο Chosen είναι εκτός Ελλάδος ε; :p:hehe:

’σε και τις μπινιές του τις μαθαίνω όπου και να'μαι...

[’σχετο]

Καλά, του Αγίου Πατρικίου εδώ πρέπει να καταναλώνεται περισσότερο αλκοόλ απ'ότι τον υπόλοιπο χρόνο σ'ολόκληρη την Ελλάδα...

Μόλις γυρισα απο Frangelico. Τρελο κεφι...τρελο ουισκι....τρελα γκομενακια και το κερασακι....: Ηταν η Σιλα εκει (γνωστη στριπτιζερ που πηγε στην Φαρμα..) και εκανε 5λεπτο Show! Ααααααααχ Ebony rulezzzz !!!!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 05:49]

Μόλις γυρισα απο Frangelico. Τρελο κεφι...τρελο ουισκι....τρελα γκομενακια και το κερασακι....: Ηταν η Σιλα εκει (γνωστη στριπτιζερ που πηγε στην Φαρμα..) και εκανε 5λεπτο Show! Ααααααααχ Ebony rulezzzz !!!!

Ωπα ωπα! Τσίλα λέγεται όχι Σίλα. Μην έχουμε παρεξηγήσεις.... :p

Αρχική απάντηση από Chosen

[’σχετο]

Καλά, του Αγίου Πατρικίου εδώ πρέπει να καταναλώνεται περισσότερο αλκοόλ απ'ότι τον υπόλοιπο χρόνο σ'ολόκληρη την Ελλάδα...

Αφορμή ψάχνουν για να πίνουν μου φαίνεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.