spc Μάρτιος 18, 2005 #4521 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ΤΣΑΜΠΑ DFI SLI !!!!! http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5176 κλασικά.... μια φορά είχε στο site τους προς πώληση (δεν θυμάμαι σε ποια κατηγορία), έναν υπάλληλό τους! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ - απλώς κάπου τα είχαν μπλέξει μάλιστα έκανα Online αγορά για πλάκα (συμπλήρωσα κανονικά όλες τις φόρμες και ολοκλήρωσα την παραγγελία) αλλά δεν είχαν το στοιχειώδες χιούμορ να μου απαντήσουν κάτι (πχ το προιόν δεν είναι διαθέσιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #4522 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc κλασικά.... μια φορά είχε στο site τους προς πώληση (δεν θυμάμαι σε ποια κατηγορία), έναν υπάλληλό τους! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ - απλώς κάπου τα είχαν μπλέξει μάλιστα έκανα Online αγορά για πλάκα (συμπλήρωσα κανονικά όλες τις φόρμες και ολοκλήρωσα την παραγγελία) αλλά δεν είχαν το στοιχειώδες χιούμορ να μου απαντήσουν κάτι (πχ το προιόν δεν είναι διαθέσιμο) χαχαχαχαχαχα ελεος ρε αχαχαχαχα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #4523 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οσο να 'ναι νιωθω ασχημα.... Μονο οταν "θελεις" λεφτα μου στελνεις pm ή μονο οταν κανω κανα ορθογραφικο!!! Ενα μΥνΗματακι "Καλημερα. πως παει? Ολα καλα?" δεν μου εχεις στειλει ποτε.....:bye: :bye: τι γκρινιάρικο παιδί που είσαι..... από εδώ και στο εξής θα σου στέλνω καλημερούδια κάθε μέρα με pm (όχι μην με πιέζεις δεν μπορώ να σου εύχομαι και χρόνια πολλά - η καρδιά μου είναι δοσμένη αλλού, το ξέρεις - μου αρέσουν τα αγόρια με στολή ή τουλάχιστον με κάποιο ''βάρος'' / εξουσία) EDIT: Για το μΥνΗματακι ουδέν σχόλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 18, 2005 #4524 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 AΙΣΧΟΣ! Πορνομαγαζο το καταντησατε!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ 666 666 666 ΟΥΟΥΟΥΟΥ Τι διαβαζουν τα ομορφα σχιστα ματακια μου πρωι πρωι.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2005 #4525 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Curiosity killed the cat.....Βασικα για τον Μακη μιλουσα που αν και 15 χρονων ειναι πολυ πιο ωριμος απο ορισμενους "μεγαλυτερους" του.Εκεινο το " ηρθε η μανα μου και με πηρε απο το σχολειο επειδη πονουσε το κεφαλι μου" με χαλασε βεβαια, οπως επισης και οι 11 απουσιες. Ευχαριστώ Ζάχο!1) το σπίτι μου από το σχολείο είναι μισή ώρα και βάλε δρόμος. Σιγά μην πήγαινα με τα πόδια σε τέτοια κατάσταση...2) Γιατί σε χάλασε; Οι 7 είναι δικαιολογημένες, Οι τρείς είναι εκέινης της μέρας και την άλλη μου τη βάλανε καταλάθος μια φορά που ήμουν σε πρόβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #4526 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SamaelΤι διαβαζουν τα ομορφα σχιστα ματακια μου πρωι πρωι.....! πρωί-πρωί????? (το ρολόι μου δείχει 15:42) τα όμορφα σχιστά ματάκια σου καλό θα ήταν να ανοίγουν λίγο νωρίτερα εντός της ημέρας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #4527 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 καλα σοβαρα ηρθε η μαμα σου και σε πηρε με το αμαξι? γιατι δε πηρες μια ασπιρινη να συνελθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #4528 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:23] τι γκρινιάρικο παιδί που είσαι..... από εδώ και στο εξής θα σου στέλνω καλημερούδια κάθε μέρα με pm (όχι μην με πιέζεις δεν μπορώ να σου εύχομαι και χρόνια πολλά - η καρδιά μου είναι δοσμένη αλλού, το ξέρεις - μου αρέσουν τα αγόρια με στολή ή τουλάχιστον με κάποιο ''βάρος'' / εξουσία) EDIT: Για το μΥνΗματακι ουδέν σχόλιο Ευτυχως που δεν το σχολιασες δηλαδη... Αμα το σχολιαζες θα ανοιγες νεο thread???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #4529 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ευτυχως που δεν το σχολιασες δηλαδη... Αμα το σχολιαζες θα ανοιγες νεο thread???? ''μην το παχαίνεις'' sln γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! :devil: Αρχική απάντηση από ea6gka καλα σοβαρα ηρθε η μαμα σου και σε πηρε με το αμαξι? γιατι δε πηρες μια ασπιρινη να συνελθεις? αντί να πάρει ασπιρίνη ''πήρε τη μαμά του'', τι πειράζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2005 #4530 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka καλα σοβαρα ηρθε η μαμα σου και σε πηρε με το αμαξι? γιατι δε πηρες μια ασπιρινη να συνελθεις? Ρε συ, απουσίες δεν είχα, αρχαία είχα μετά, ευκαιρία να τα χάσω βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #4531 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 τι να σας πω ρε παιδια οταν πηγαινα σχολειο η μαμα μου ερχοτανε μονο για τους βαθμους και αυτο μετα απο απαιτηση δικη μου γιατι αν ερχοταν ο μπαμπας θα προσγειωνοταν πανω μου ενα μεγαλο "σκατο"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #4532 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:47] Ρε συ, απουσίες δεν είχα, αρχαία είχα μετά, ευκαιρία να τα χάσω βρήκα! Σατανικη σκεψη.... :D:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 18, 2005 #4533 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc πρωί-πρωί????? (το ρολόι μου δείχει 15:42) τα όμορφα σχιστά ματάκια σου καλό θα ήταν να ανοίγουν λίγο νωρίτερα εντός της ημέρας.... Παλι καλα να λες...την τελευταια φορα που τον ρωτησα κατι, μου εστειλε sms στις 5+ το απογευμα, "Καλημερα...μπλα μπλα μπλα"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #4534 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:47] Ρε συ, απουσίες δεν είχα, αρχαία είχα μετά, ευκαιρία να τα χάσω βρήκα! αρα λες ψεματα οτι πονουσε το κεφαλι σου? παιρνω πισω αυτο με την ασπιρινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 18, 2005 #4535 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka τι να σας πω ρε παιδια οταν πηγαινα σχολειο η μαμα μου ερχοτανε μονο για τους βαθμους και αυτο μετα απο απαιτηση δικη μου γιατι αν ερχοταν ο μπαμπας θα προσγειωνοταν πανω μου ενα μεγαλο "σκατο"! XAXAXAXA Same $hit here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2005 #4536 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αρα λες ψεματα οτι πονουσε το κεφαλι σου? παιρνω πισω αυτο με την ασπιρινη Όχου... Πονούσε το κεφάλι μου (βασικά, γενικώς ήμουν χάλια), ήξερα οτι αν πάρω ένα παυσίπονο μπορεί να μου περάσει αλλά προτίμησα να το πάρω σπίτι με την ησυχία μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 18, 2005 #4537 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos User Posts Και για να μην ξεχνιόμαστε, το TOP 20 του "Πείτε ό,τι θέλετε" 1. paschalia 237 2. ea6gka 211 3. Samael 185 4. fANiS_K 182 5. RootX 176 6. DJD 163 7. Makis Hourdakis 161 8. zyx 159 9. spc 158 10. Βασιλης 157 11. SLN 150 12. greekfragma 142 13. astrolabos 120 14. aristos87 120 15. jax7480 117 16. enduracell 113 17. esdee 104 18. .38-.45 95 19. YDinopoulos 80 20. Chosen 78 αποκλείεται εγώ να έχω παραπάνω post σε αυτό το κατεστραμένο thread από τον Chosenάκο!! είναι στημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 18, 2005 #4538 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όχου... Πονούσε το κεφάλι μου (βασικά, γενικώς ήμουν χάλια), ήξερα οτι αν πάρω ένα παυσίπονο μπορεί να μου περάσει αλλά προτίμησα να το πάρω σπίτι με την ησυχία μου... Έτσι, homegrown rulez :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2005 #4539 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Και επίσης για να μ'αφήσουν να φύγω έπρεπε να έρθει κάποιος να με πάρει. έτσι γίνεται. Έρχεται ο κηδεμόνας σου και πας με τον απουσιολόγο στο γραφείο του διευθυντή και παίρνεις άδεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #4540 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 σε ιδιωτικο σχολειο εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.