Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 19:53]

Πόσα pixels πρέπει να είναι το πολύ η εικόνα στο sig??

Υπογραφές (Signatures)

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές Κάθε υπογραφή μπορεί να περιέχει 1 εικόνα με διαστάσεις όχι μεγαλύτερες από 450 (width) x 80 (height) pixels και μέγεθος 35kbytes.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

User Posts

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το TOP 20 του "Πείτε ό,τι θέλετε" :D

1. paschalia 237

2. ea6gka 211

3. Samael 185

4. fANiS_K 182

5. RootX 176

6. DJD 163

7. Makis Hourdakis 161

8. zyx 159

9. spc 158

10. Βασιλης 157

11. SLN 150

12. greekfragma 142

13. astrolabos 120

14. aristos87 120

15. jax7480 117

16. enduracell 113

17. esdee 104

18. .38-.45 95

19. YDinopoulos 80

20. Chosen 78

αυτα ειναι επισημα?

Το εχω δει πανω απο 20 φορες, το εχω σε DVD -διπλα μου-, ξερω απεξω τους διαλογους και κυριως αυτους που ειναι στα "Μεντε", πρεπει να ξυπνησω αυριο πρωι αλλα παρολα αυτα θελω να κατσω στις 01:45 (σε μιση ωρα) να δω το Amistad στο Σταρ το οποιο θα τελειωσει κατα τις 5 τουλαχιστον...

Δεν παω καλα ρε γμτ!!!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

οπως?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Οπως?????

Curiosity killed the cat.....

Βασικα για τον Μακη μιλουσα που αν και 15 χρονων ειναι πολυ πιο ωριμος απο ορισμενους "μεγαλυτερους" του.

Εκεινο το " ηρθε η μανα μου και με πηρε απο το σχολειο επειδη πονουσε το κεφαλι μου" με χαλασε βεβαια, οπως επισης και οι 11 απουσιες.

Αρχική απάντηση από jax7480

Χαλασε η καφετιερα στο σπιτι...........καταραμενη DFI :rant:

Χαχαχ αστεεεεεεεεειο...:getlost:

Αρχική απάντηση από jax7480

Curiosity killed the cat.....

Βασικα για τον Μακη μιλουσα που αν και 15 χρονων ειναι πολυ πιο ωριμος απο ορισμενους "μεγαλυτερους" του.

Εκεινο το " ηρθε η μανα μου και με πηρε απο το σχολειο επειδη πονουσε το κεφαλι μου" με χαλασε βεβαια, οπως επισης και οι 11 απουσιες.

Σε χαλασε επειδη εχει 11 απουσιες, ή επειδη επρεπε να εχει περισσοτερες?????

Α!Σημερα ηρθαν Black Ice Micro II, 4 revoltec blue led fans, 2 biohazard grills κ περιμενω την DD4 12V και το DD reservoir για να βαλω την υδροψυξη....(μπορω να τα βαλω κ τωρα προχειρα με την αλλη αντλια κ με καμια κατσαρολα για τανκ, αλλα ας το αφησω για να το κανω μια κ καλη...)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:50]

ζηλεύεις baby? :p

Οσο να 'ναι νιωθω ασχημα....

Μονο οταν "θελεις" λεφτα μου στελνεις pm ή μονο οταν κανω κανα ορθογραφικο!!!

Ενα μυνηματακι "Καλημερα. πως παει? Ολα καλα?" δεν μου εχεις στειλει ποτε.....:bye: :bye:

Αρχική απάντηση από SLN

Οσο να 'ναι νιωθω ασχημα....

Μονο οταν "θελεις" λεφτα μου στελνεις pm ή μονο οταν κανω κανα ορθογραφικο!!!

Ενα μυνηματακι "Καλημερα. πως παει? Ολα καλα?" δεν μου εχεις στειλει ποτε.....:bye: :bye:

γιατί δεν πας στο "Αυτό που θέλουν οι γυναίκες" να τα πεις στον Μικρούτσικο???:p

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Α!Σημερα ηρθαν Black Ice Micro II, 4 revoltec blue led fans, 2 biohazard grills κ περιμενω την DD4 12V και το DD reservoir για να βαλω την υδροψυξη....(μπορω να τα βαλω κ τωρα προχειρα με την αλλη αντλια κ με καμια κατσαρολα για τανκ, αλλα ας το αφησω για να το κανω μια κ καλη...)

Πρόσεχε όμως γιατί η DFI καραδοκεί.... δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει πάλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.