Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:56]

SLN ζεις ακομα? :p

Ποναω παντου..... :( :( :( :(

ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΡΕ!!!!!:mad: :mad: Για μια ακομη χρονια διατηρησα την παρθενια μου... απο τα αυτια :flex: :flex:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εμέις πάντως γυρίσαμε Κυριακή απόγευμα (κατά τις 6) και ήτανε σχεδόν άδειος ο δρόμος... Εντυποσιακός ήταν πάντως και ο δρόμος έξω από την Πάτρα που ήταν όλο σύραγγες και κυλλαδογέφυρες. Πρέπει να περάσαμε σύνολο 7 σύραγγες! Ε, ρε και μετά λέμε τη δική μας εθνική "εθνική"...

Ακούστε το εξής περίεργο: Ανεβήκαμε Αθήνα με το ΛΑΤΟ (ΑΝΕΚ lines). Καταλάθως ο πατέρας μου είχε κόψει για εσωτερική καμπίνα. Στον πηγαιμό είχαμε την καμπίνα 440. ’θλια καμπίνα θα έλεγα, ίσα ίσα που χωρούσαμε ενώ εγώ, όντας κάπως ψηλός, σε κάποια φάση είχα λυγίσει τα πόδια μου και τα ακουμπούσα πάνω στον τοίχο της κουκέτας για να χωρέσω... Λέω του πατέρα μου να ζητήσουμε εξωτερική ως συνήθως (γίνεται αλλαγή πριν αναχωρήσει το πλοίο) αλλά τελικά λέμε "έλα μωρέ, μια νύχτα είναι". Στην επιστροφή λέω του πατέρα μου να ζητήσουμε κατευθείαν εξωτερική αλλά τελικά δεν ζητήσαμε πάλι με την ίδια λογική. Αυτή τη φορά είχαμε την καμπίνα 235. Λοιπόν, με το μπήκα στην καμπίνα έπαθα! ήταν σχεδόν διπλάσια στο μέγεθος, με σχετικά άνετο μπάνιο και να σκεφτείτε οτι είχε ακόμη και καναπέ! Καμπίνα ίδιας κατηγορίας για την οποία πληρώσαμε τα ίδια λεφτά. Τι σου κάνει η τύχη ώρες-ώρες!

καλο Μακη! και εγω συνηθως με αυτο το πλοιο κατεβαινω Χανια!

καλο ειναι και οι καμπινες που μας τυχαινουν ειναι μια χαρα! τωρα

αυτη που σου ετυχε την δευτερη φορα προφανος ηταν καμπινα μεγαλυτερης

κατηγοριας σε σχεση με αυτη που ειχες πληρωσει!

κ@λοφαρδια ο δικος σου!!!!

Χανιά; Το Λυσός δεν είναι που πάει Χανιά; Παραλίγο να μπούμε σε αυτό στην επιστροφή γιατί είχαν αλλάξει δέστρες στον Πειραιά... Πάντως στην ταμπέλα που έδειχνε προς την καμπίνα μας έλεγε "luxury cabins x-x, cabins x-235". Φαντάσου δλδ πώς θα ήταν οι lux!

Σήμερα πήραμε βαθμούς. Γενικώς ανέβηκα στα περισσότερα αλλά έπεσα σε όλα τα φιλολογικά πλην της ιστορίας που ανέβηκα. Αυτή που μας κάνει όλα τα φιλολογικά εκτώς την Ιστορία είναι υπεύθυνη του τμήματος. Λοιπόν, αυτό που με τσάτισε περισσότερο είναι οτι στον έλεγχο έγγραφε οτι είχα 11 απουσίες από τις οποίες οι 7 δικαιολογημένες. Κανονικά έχω 7 δικαιολογημένες και μια αδικαιολόγητη που μου την είχαν βάλει κατα λάθος όταν ήμουν σε πρόβα. Από όσο ρώτησα την απουσιολόγο και άλλοι έχουν περίεργη αύξηση στις απουσίες ενώ ένας συμμαθητής μου μου είπε οτι ενώ είχε 33 απουσίες, η καθηγήτρια τις έκανε 35 για να στείλει χαρτί στους γονείς του... Λοιπόν, αύριο θα ζητήσω να δώ το απουσιολόγιο. Δεν με πειράζει ο αριθμός μιας και έχω έτσι κι αλλιώς πολύ λίγες (δε θέλω σχόλια) αλλά ρε παιδί μου για το γμτ της υπόθεσης! Να 'μουν μόνο εγώ να πώ εντάξει. Αλλά είναι και άλλοι! Μέχρι και η ίδια η απουσιολόγος είχε παραπάνω! Το περίεργο είναι οτι ήταν και παιδιά από άλλα τμήματα. Κάτι βρομάει εδώ...

Λοοολ εγω πρεπει να εχω 37, εκ των οποιων οι 22 αδικαιολογητες...

Κ σε μας τα ιδια! Απο 7 αδικαιολογητες(οι 5 αρρωστος κ οι αλλες 2 κοπανες..) εφτασα 16 κ μετα 22...

Υποψιαζομαι πως μας βαζουν τις απουσιες απο αυτα τα συλλαλητηρια στα Προπυλαια που κανουν τωρα τελευταια τα σχολεια(κ εγω παω για υπνο..)

Κ σε μενα εφεραν χαρτι, αλλα αφου δεν κανω κοπανες(συνεχεια..λολ) δεν με νοιαζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.