Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dfragos

Βρήκα γιατί δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στα xp, η DFI κάνει conflict με το ISO-8859-7. Δεν μπορούσαν να περάσουν τα character coding μέσα στο NF4 σωστά;

Sorry Φάνη αλλά δεν άντεξα. :p

Μπα μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα με το να γραφει ελληνικα:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dfragos

Βρήκα γιατί δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στα xp, η DFI κάνει conflict με το ISO-8859-7. Δεν μπορούσαν να περάσουν τα character coding μέσα στο NF4 σωστά;

Sorry Φάνη αλλά δεν άντεξα. :p

ούτε το /etc/resolv.conf μπορείς να σετάρεις από nf4, ισχύει? νομίζω φταίει το EMI στο chipset, αν του δώσεις 1-2 volt ακόμη δε θα χρειάζεσαι καν SP2. Ωχ, γ@μησέ τα, μια πεταλούδα στο πεκίνο ψόφησε.

Πάω να κλείσω το pc.

(να πω κι άλλα???? τρέχα κάνα memtest!!!!!!)

Σωτηρη στο memtest δεν εχει προβλημα...ακομα κ στα default προσπαθησα με το SP2 κ παλι τα ιδια..

το sp2 το βάζεις πριν ή αφού βάζεις τους drivers?

βάλτο πριν, μόλις σετάρεις τα xp (με τη μία).

Αρχική απάντηση από chroma

Σήμερα έσπασε η καρέκλα του γραφείου μου, η DFI φταίει.

με nf7 πάντως δεν έχω τέτοια προβλήματα, άρα έχω καλύτερη mobo απ'τη dfi :hehe:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......λολ......για ολα η dfi σας φταινε??

Καμια dfi τυχερη,να κερδισω το λαχειο εχετε?

μόλις σκρούτζαρα το stacker. 145 από computer4u. εμπιστεύεσαι όμως μαγαζί που πετάει την ατάκα:

- Υποστήριξη μέχρι 11 5.25" συσκευών. - Μέγιστη δυνατή αναβάθμιση; Υποστήριξη ΑΤΧ αλλά και του απερχόμενου ΒΤΧ. - Υποστήριξη έως 8 ανεμιστήρων.

Αρχική απάντηση από sotiris

lol, αυτό κοίταζα μόλις τώρα. άχρηστο είναι.

κανενα 3dmark2001 με εναν 3,46EE και εναν fx55 πανω σε δυο cascade και 2 6800u...θα βγαλει καμια 100στη χιλιαδεσ marks αυτη η Mobo?λολ

με nf7 πάντως δεν έχω τέτοια προβλήματα, άρα έχω καλύτερη mobo απ'τη dfi :hehe:

Ζόρισε τη, NF7 είχα και εγώ και όταν την είχα στα τέρματα είχε σπάσει και η προηγούμενη καρέκλα (true story). Αυτό σαφώς και δεν υποδεικνύει τίποτα για το χρήστη (να χάσει κανα κιλό) αλλά οι μητρικές φταίνε.

Το SP2 αν δεν είναι slipstreamed στο CD (για εμένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος αν θες να γίνουν όλα σωστά) το περνάς καπάκι μετά την εγκατάσταση. Μετά περνάς οδηγούς κλπ. Με έτοιμο SP2 στο CD της εγκατάστασης και 6.39 οδηγούς, πρόβλημα κανένα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

κανενα 3dmark2001 με εναν 3,46EE και εναν fx55 πανω σε δυο cascade και 2 6800u...θα βγαλει καμια 100στη χιλιαδεσ marks αυτη η Mobo?λολ

διάβασα ότι δεν παίζουν παράλληλα στο άρθρο, εκτός αν επειδή το είδα βιαστικά έχασα κάνα 2 παραγράφους :p

οπότε αν είναι να παίζει μόνος του τί να το κάνεις?

διάβασα ότι δεν παίζουν παράλληλα στο άρθρο, εκτός αν επειδή το είδα βιαστικά έχασα κάνα 2 παραγράφους :p

θα κανει κανα mod ο hipro να παιζουν και τα δυο μαζι......λοοοοοοοολ

Με jumper απομονώνεις το P4 και παίζει ο A64. Εδώ χωριό δε κάνουν οι χρήστες, θα κάνουν τα cpu;

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:12]

και εγω αυτο καταλαβα....

αναφερει οτι με τη χρηση jumpers επιλεγεται ειτε ο ενας ειτε αλλος...

καλα θα ηταν παντως να συνδυαζοταν ρε γμτ....

ονειρο πραγματικα..

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 22:19]

και εγω αυτο καταλαβα....

αναφερει οτι με τη χρηση jumpers επιλεγεται ειτε ο ενας ειτε αλλος...

καλα θα ηταν παντως να συνδυαζοταν ρε γμτ....

ονειρο πραγματικα..

εφιαλτης για τις αντιμαχομενες πλευρες θα ηταν.......:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.